Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Eşim tutturdu kan verme diye İnşallah benimde gelmez bir daha
Aslında bı yönden doğru. Bı kez kan verildi mi katlanmasına bakmak lazım. Acıbademde yine verilecek yine katlanmaya bakılacak. Kolda delik deşik olur Erken bakılan kanı pek saymiyorlar. Sağlıklı olarak 12-14. Günki kan sonucunu kabul ediyorlar.

Çöp atmaya çıktı gitmiş test almış. Kaset test tutturdu bunları sabahta yapıp karşılaştırıcakmışım. Bütün testler farklı marka oldu

Bu arada bizim cinsiyetler değişmişti, biri kız biri erkek oldu isimleri de amine gülce -- alper selçuk olacak inşallah
Ne güzel ya ne güzel ikisini birden tattırıyor Rabbim. Saglıklı olsunlarda kız erkek fark etmez. Adlarıyla yasasınlar isimleride cok güzel

Life light canım ağrılarin yerlesme ağrısı. Kese görene kadar devam edecek hiç kötü düşünme. Testlerde ben buradayım diye bagiriyor/lar annesi
Erken test yapınca da zaman geçmiyor insanın aklına hepsi geliyor. Bende 7. Gün kan vermiştim toplamda 4 tane,2 tane Nicel beyden önce 2 tane Nicel beyin istediği günlerde oldukça stresliydi

Ne güzel ya ne güzel ikisini birden tattırıyor Rabbim. Saglıklı olsunlarda kız erkek fark etmez. Adlarıyla yasasınlar isimleride cok güzel
Amin amin inşallah, evet sağlıkla dünyaya geldiklerini de görürüz inşallah, rabbim isteyen herkese nasip etsin

Ağrım yok değil ama idare edilebilir kadarİlk günü atlattık bile
Ayy gözün aydın, darısı basima inşallah, ne güzel bir histir o şimdi benim de çok sorum olacak, ama bi iyileş inşallah çıkıyor musun bUğun hastaneden?

Hareketleri daha anca düzene oturur. Hissetmezs3n panik yapma. Çünkü benim sürekli moralim bozuluyordu. Sürekli biseyler yiyip soluma yatıyordum ama öyle böyle derken zaman geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…