- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Rabbim isimleriyle yaşatsın inşallahBu arada bizim cinsiyetler değişmişti, biri kız biri erkek olduisimleri de amine gülce -- alper selçuk olacak inşallah
Amin inşallah inşallah biz de çok beğendik inşallah güler yüzlü olur kizcemizRabbim isimleriyle yaşatsın inşallahGülce ismine bayılırım
Aslında bı yönden doğru. Bı kez kan verildi mi katlanmasına bakmak lazım. Acıbademde yine verilecek yine katlanmaya bakılacak. Kolda delik deşik olurEşim tutturdu kan verme diyeİnşallah benimde gelmez bir daha
Çöp atmaya çıktı gitmiş test almış. Kaset test tutturdu bunları sabahta yapıp karşılaştırıcakmışım. Bütün testler farklı marka olduAslında bı yönden doğru. Bı kez kan verildi mi katlanmasına bakmak lazım. Acıbademde yine verilecek yine katlanmaya bakılacak. Kolda delik deşik olurErken bakılan kanı pek saymiyorlar. Sağlıklı olarak 12-14. Günki kan sonucunu kabul ediyorlar.
Ezbere okudugunda abdeste gerek yok kuzum besmeleyle baslasan yeter.Abdestim yok nasıl okuycam. Dinlesem olmaz mı
Ne güzel ya ne güzel ikisini birden tattırıyor Rabbim. Saglıklı olsunlarda kız erkek fark etmez. Adlarıyla yasasınlar isimleride cok güzelBu arada bizim cinsiyetler değişmişti, biri kız biri erkek olduisimleri de amine gülce -- alper selçuk olacak inşallah
Ezbere bilmiyorum kiEzbere okudugunda abdeste gerek yok kuzum besmeleyle baslasan yeter.
Amin amin inşallah, evet sağlıkla dünyaya geldiklerini de görürüz inşallah, rabbim isteyen herkese nasip etsinNe güzel ya ne güzel ikisini birden tattırıyor Rabbim. Saglıklı olsunlarda kız erkek fark etmez. Adlarıyla yasasınlar isimleride cok güzel
Valla zikir gibi okudum ben transfer den sonra hatta transfer olurken bol bol okudum kuzummAbdestim yok nasıl okuycam. Dinlesem olmaz mı
Bak demiştimÇöp atmaya çıktı gitmiş test almış. Kaset test tutturdu bunları sabahta yapıp karşılaştırıcakmışım. Bütün testler farklı marka oldu
Ayy hadi gözün aydın canım benim hayırlı olsun nasılsınız iyimisinizKızlar küçük vampirellayı kucağımıza aldık
Sağlığımız yerinde çok şükürAyy hadi gözün aydın canım benim hayırlı olsun nasılsınız iyimisiniz
Hayırlı olsun canım çok sevindim.Gözün aydın olsunKızlar küçük vampirellayı kucağımıza aldık
Çok şükür canım çok sevindim. Keyfiniz nasıl? İyi misin ağrın var mı?Kızlar küçük vampirellayı kucağımıza aldık
Ağrım yok değil ama idare edilebilir kadarÇok şükür canım çok sevindim. Keyfiniz nasıl? İyi misin ağrın var mı?
Ayy gözün aydın, darısı basima inşallah, ne güzel bir histir o şimdiAğrım yok değil ama idare edilebilir kadarİlk günü atlattık bile
Masallah, gözünüz aydın olsun Rabbim saglıklı hayırlı evlat eylesinKızlar küçük vampirellayı kucağımıza aldık
Hareketleri daha anca düzene oturur. Hissetmezs3n panik yapma. Çünkü benim sürekli moralim bozuluyordu. Sürekli biseyler yiyip soluma yatıyordumUyy MaşallahŞuan pek anlayamıyorum ama zorluklarının yaninda çokta güzeldir eminim Benimkide iyi canım tekmeleri arttı vurup duruyor Onun dışında ayrıntılı ultrason vardi ordada iyi çıktı her şey neyseki. Amniyosentez kesin sonuçları çıkmış. Yarın onu alırız sanırım. İns bizlerde senin gibi sağlıkla dünyaya getiririz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?