Ben aksine çok hissediyorumHareketleri daha anca düzene oturur. Hissetmezs3n panik yapma. Çünkü benim sürekli moralim bozuluyordu. Sürekli biseyler yiyip soluma yatıyordumama öyle böyle derken zaman geçiyor
Çok güzel olacakYaa çok tatlis darısı basima ben de bir de iki tane olcak bakalım ınsallah :)
Inşallah inşallah, zor geçiyor biraz günler ama az kaldi diyorum, bebekler sağlıklı diyorum kendi kendime çok şükür. Yoksa hamilelik çok zormus Allah sağlıkla kurtarsın tüm hamileleriÇok güzel olacaksizin de az kaldı artık, geliyor minnoşlar. Artık hazırlıklar isimler derken zaman geçer
Yarın çıkıcaz inşallah.Ayy gözün aydın, darısı basima inşallah, ne güzel bir histir o şimdibenim de çok sorum olacak, ama bi iyileş inşallah çıkıyor musun bUğun hastaneden?
Canm gözünüz Aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah bahtı şansı açık olsunKızlar küçük vampirellayı kucağımıza aldık
Çok sevindim canım gözün aydınKızlar amniyosentez kesin sonuçları aldım onlarda temiz çıkmışMelih beye sonuc göstermek için gittik. Covid aşısıni sordum. Sinovac riskli değil klasik aşılar gibi ama sinovacla ilgili veri yok dedi. Biontec içinde 3 bin hamile kadında bı sıkıntı cikmamis falan dedi. Hangisini vurulayım sinovac mi diyince bişey demedi. Hastaya bırakıyorsunuz yani dedim. Evet dedi. 5 yıl sonra ne gibi etkileri olduğunu bilmiyoruz dedi. Kararsız kaldım bende vurulmiycam sanırım. Progestan fitilde 36. Haftaya kadar devammis Sacimida boyatabilirmisim.
Çok sağol canımÇok sevindim canım gözün aydınbenim de dün aklıma gelmişti biliyor musun saçını boyattın mı diye sorcaktım
Aynen canım kimyasal solumaman için demiştir. Kuaför daha geniş alan. Güneş kremi aldın mıÇok sağol canımAy yok saç aldı başını gidiyor dipler çıkmış durumda banyoda kapalı boyama dedi. Kuaför havadar olur orda boyat dedi. Kimyasal boya cekmeyelim diye diyor heralde.
Almayı düşünüyordum leke falan çıkmayınca savsakladım. Ne zaman cikarki acabaAynen canım kimyasal solumaman için demiştir. Kuaför daha geniş alan. Güneş kremi aldın mı
Çok dışarı çıkmıyorsan belki ondan leke olmamıştır. Ben kışın bile kullanıyorum çillenmemek içinAlmayı düşünüyordum leke falan çıkmayınca savsakladım. Ne zaman cikarki acaba
Aslında hep disardayimÇok dışarı çıkmıyorsan belki ondan leke olmamıştır. Ben kışın bile kullanıyorum çillenmemek içinyaz geldi ama ihmal etme.
Ciltle de alakalı canım ya bazısında hiç bişey olmuyorAslında hep disardayimHamilelikte olanlar çok kötü gerçekten bir arkadaşın kocaman, koyu lekeleri olmuştu. 4 yılda anca azaldı Dikkat etmek lazım yinede birden çıkabilir belkide
Cok sevindim canım maşallahKızlar amniyosentez kesin sonuçları aldım onlarda temiz çıkmışMelih beye sonuc göstermek için gittik. Covid aşısıni sordum. Sinovac riskli değil klasik aşılar gibi ama sinovacla ilgili veri yok dedi. Biontec içinde 3 bin hamile kadında bı sıkıntı cikmamis falan dedi. Hangisini vurulayım sinovac mi diyince bişey demedi. Hastaya bırakıyorsunuz yani dedim. Evet dedi. 5 yıl sonra ne gibi etkileri olduğunu bilmiyoruz dedi. Kararsız kaldım bende vurulmiycam sanırım. Progestan fitilde 36. Haftaya kadar devammis Sacimida boyatabilirmisim.
Sen naptın canım geldimi bida lekelenme? Testlere devammı? Cok uykum geldiCiltle de alakalı canım ya bazısında hiç bişey olmuyor
Çok teşekkür ederim canımCok sevindim canım maşallahacıkcası şimdilik bende ası taraftarı degilim doğurasıya kadar idare edebilsek.
Yok canım tekrar gelmedi leke. Test yapmaya korkuyorum lekeden beriSen naptın canım geldimi bida lekelenme? Testlere devammı? Cok uykum geldiyatakta bakıyorum merak ettim büyük ihtimal yarın okurum cevabı
Korkma kuzum ya zaten içindeki merak baskın gelecektirYok canım tekrar gelmedi leke. Test yapmaya korkuyorum lekeden beri
Sağol canım benim inşallah dediğin gibi olur. Bu arada eşimin zoruyla test yaptım biraz önce kaset test baya koyu çıktı da sabah uyandığımdan beri karnım da kasıklarımda batma şeklinde ağrı var.Korkma kuzum ya zaten içindeki merak baskın gelecektirİnsallah seninle bebegin cok stresli zamanları senin yasadıgın dönem. Güzel zamanlara cok az kaldı
Batmada hamilelik belirtisi canımSağol canım benim inşallah dediğin gibi olur. Bu arada eşimin zoruyla test yaptım biraz önce kaset test baya koyu çıktı da sabah uyandığımdan beri karnım da kasıklarımda batma şeklinde ağrı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?