Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Hareketleri daha anca düzene oturur. Hissetmezs3n panik yapma. Çünkü benim sürekli moralim bozuluyordu. Sürekli biseyler yiyip soluma yatıyordum ama öyle böyle derken zaman geçiyor
Ben aksine çok hissediyorum Tabi her gün değil bazı gün daha çok bazen daha az Evet çok çabuk geçiyor

Çok güzel olacak sizin de az kaldı artık, geliyor minnoşlar. Artık hazırlıklar isimler derken zaman geçer
Inşallah inşallah, zor geçiyor biraz günler ama az kaldi diyorum, bebekler sağlıklı diyorum kendi kendime çok şükür. Yoksa hamilelik çok zormus Allah sağlıkla kurtarsın tüm hamileleri

Kızlar amniyosentez kesin sonuçları aldım onlarda temiz çıkmış Melih beye sonuc göstermek için gittik. Covid aşısıni sordum. Sinovac riskli değil klasik aşılar gibi ama sinovacla ilgili veri yok dedi. Biontec içinde 3 bin hamile kadında bı sıkıntı cikmamis falan dedi. Hangisini vurulayım sinovac mi diyince bişey demedi. Hastaya bırakıyorsunuz yani dedim. Evet dedi. 5 yıl sonra ne gibi etkileri olduğunu bilmiyoruz dedi. Kararsız kaldım bende vurulmiycam sanırım. Progestan fitilde 36. Haftaya kadar devammisSacimida boyatabilirmisim.

Çok sevindim canım gözün aydın benim de dün aklıma gelmişti biliyor musun saçını boyattın mı diye sorcaktım

Çok sevindim canım gözün aydın benim de dün aklıma gelmişti biliyor musun saçını boyattın mı diye sorcaktım
Çok sağol canım Ay yok saç aldı başını gidiyor dipler çıkmış durumda banyoda kapalı boyama dedi. Kuaför havadar olur orda boyat dedi. Kimyasal boya cekmeyelim diye diyor heralde.

Çok dışarı çıkmıyorsan belki ondan leke olmamıştır. Ben kışın bile kullanıyorum çillenmemek için yaz geldi ama ihmal etme.
Aslında hep disardayim Hamilelikte olanlar çok kötü gerçekten bir arkadaşın kocaman, koyu lekeleri olmuştu. 4 yılda anca azaldı Dikkat etmek lazım yinede birden çıkabilir belkide

Cok sevindim canım maşallah acıkcası şimdilik bende ası taraftarı degilim doğurasıya kadar idare edebilsek.

Korkma kuzum ya zaten içindeki merak baskın gelecektir İnsallah seninle bebegincok stresli zamanları senin yasadıgın dönem. Güzel zamanlara cok az kaldı
Sağol canım benim inşallah dediğin gibi olur. Bu arada eşimin zoruyla test yaptım biraz önce kaset test baya koyu çıktı da sabah uyandığımdan beri karnım da kasıklarımda batma şeklinde ağrı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…