- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
kötü bir rüya görüyordum o hisle uyanınca panikledim birazBatmada hamilelik belirtisi canım
Herşey güzel ins bişey olmayacakkötü bir rüya görüyordum o hisle uyanınca panikledim birazbişey mi oluyor diye
Sen nasılsın? İsim düşündünüz müHerşey güzel ins bişey olmayacak
İyiyim canım. Kusmalar çok azaldı hatta bitti diyebilirim. Reflü devam ediyor sadece. Kız olsaydı isim bulmuştum. Rüya yada Selin falan diyordum ama erkek için isim bulmakta çok zorlanıyorum. Hep birileri aklıma geliyor vazgeçiyorumSen nasılsın? İsim düşündünüz mü
Sen böyle söyleyince biraz erkek ismi düşüneyim dedim de bulamadımİyiyim canım. Kusmalar çok azaldı hatta bitti diyebilirim. Reflü devam ediyor sadece. Kız olsaydı isim bulmuştum. Rüya yada Selin falan diyordum ama erkek için isim bulmakta çok zorlanıyorum. Hep birileri aklıma geliyor vazgeçiyorumYaramaz öğrencilerim aklıma geliyor yada hoslanmadigim bazı tanıdıkların isimleri oluyor. Kimseyi hatırlatmayan isim olmalı Oğuz yada Atakan olabilir gibi bilemiyorum kararsızim
Cok normal bi an cok umutlu mutlu oluyorsun bi an dipte. Normal o batmalar. Artık kan mı versen iki günde bir en azından artışı gördüğünde bi nebze daha rahatlıyorsunSağol canım benim inşallah dediğin gibi olur. Bu arada eşimin zoruyla test yaptım biraz önce kaset test baya koyu çıktı da sabah uyandığımdan beri karnım da kasıklarımda batma şeklinde ağrı var.
Ya adam taktı götürmüyorCok normal bi an cok umutlu mutlu oluyorsun bi an dipte. Normal o batmalar. Artık kan mı versen iki günde bir en azından artışı gördüğünde bi nebze daha rahatlıyorsun
Sen böyle söyleyince biraz erkek ismi düşüneyim dedim de bulamadımcidden zormuş reflü yemek yediğinde mi oluyor canım
Batmalar bende o kadar çok oldu ki dedim herhalde bi sıkıntı var ama ilk gebelikle alakalı sanırım rahim büyüdüğü için daha devam ediyor benim arada hala oluyo canımYa adam taktı götürmüyorbende çatlıyorum anlatamıyorum derdimi cumartesi verirmişim E zaten pazartesi kan günüm. Araba sürmeye çekiniyorum bu ara yoksa kendim gidicem
Biz cinsiyeti öğrenmeden isimleri belirledikGerçekten erkek ismi çok az. Yok canim yemek yediğimde geçiyor. Gece ve sabah oluyor. Gavisconda bazen etki etmiyor.
Oh iyi ne güzel kafa rahat olurBiz cinsiyeti öğrenmeden isimleri belirledik
O zaman sık sık mı yemen lazım Boş bırakmayacaksın mideniGerçekten erkek ismi çok az. Yok canim yemek yediğimde geçiyor. Gece ve sabah oluyor. Gavisconda bazen etki etmiyor.
Ben normalde çok sakinimdir şimdi sürekli panik halindeyimBatmalar bende o kadar çok oldu ki dedim herhalde bi sıkıntı var ama ilk gebelikle alakalı sanırım rahim büyüdüğü için daha devam ediyor benim arada hala oluyo canım
Pazartesi kontrol canım ama 12 haftada kız gibi diye tahmin de bulundu ya ne cikicak bilmiyorumOh iyi ne güzel kafa rahat olurCinsiyet aslında belli olur kontrol ne zaman canim.
Bende sen gibiyim merak etme canım bu geçecek diye de bekleme geçmiyor herhalde hissedene kadar da gecmicek. Kontroller önceden on günde bırdi şimdi ayda bire dönünce vakiti geçiremedimO zaman sık sık mı yemen lazım Boş bırakmayacaksın mideni
Ben normalde çok sakinimdir şimdi sürekli panik halindeyimsizden duyunca rahatlıyorum
Bide erkek ismi önerisi vereyim hoşuma gidenleri canımOh iyi ne güzel kafa rahat olurCinsiyet aslında belli olur kontrol ne zaman canim.
Bana da gemez bu panik gibi geliyor kuzumBende sen gibiyim merak etme canım bu geçecek diye de bekleme geçmiyor herhalde hissedene kadar da gecmicek. Kontroller önceden on günde bırdi şimdi ayda bire dönünce vakiti geçiremedim
Neyse ki tatlı gün saymalar bunlar çok şükür Rabbimize nelerin sonunda bunları gördük çok şükürBana da gemez bu panik gibi geliyor kuzumİnanırım şu 12 gün geçmedi 30 gün nasıl geçsin
Valla tecrübesizlikmiydi hafızamı bilmem aslında duruyor ultrason fotoları. O zaman böyle ayrı degildi detaylı ümitte bodrumkatta yapılıyordu. O zaman herseyine bakıp orasını burasını herseyini göstermişti. Hatta bagdaş kurmuştu sıpa yumurtalıklarını görmek için falan baya calkalamıştı beni. Ama etrafımda görüyorum şimdikileri sanki dışarı cıkıp foto cektirip geri koymuşlar gibi. Gecen gittiğimizde göz lenslerine kadar gördük resmen bize bakıyor gibi oldu oğlum aynı uzaylı gibi diyor teknoloji cok fena. Bakalım nasıl gececek cumartesi bi o bi şu şeker yüklemesi insallah hayırlısı ile atlatırızD Denisss26 Ayrıntılı Ultrasonda doktor söylemedi ama ben esogunun hasta portalinda ultrason fotolarinda gördüm. Bebekte dudak yarığı varmı diye bakarken burun delikleri ve dudağı alttan çekmisler çok komik oluyor zenci bebekler gibi kalın dudaklı falanBelki sen ilk bebekten bilirsin tabi dediğime dikkat et bı ultrasonda çok tatlı
Tarama testleri, genetik testler, ayrıntı ultrason geçecekki anca bi rahatlama oluyor. Yol uzun o yüzdenBende sen gibiyim merak etme canım bu geçecek diye de bekleme geçmiyor herhalde hissedene kadar da gecmicek. Kontroller önceden on günde bırdi şimdi ayda bire dönünce vakiti geçiremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?