Benimki 4 boyutlu değil ya.Ayrintilida 4 boyutlu bakmiyorlar. Diycem acaba öylede bakarlar mi? Haha başlarda öyle görünüyor sanırım. Kardeşim bebeğe alien gibi demiş. Doktorda "aaa öyle demeyelim" demişValla tecrübesizlikmiydi hafızamı bilmem aslında duruyor ultrason fotoları. O zaman böyle ayrı degildi detaylı ümitte bodrumkatta yapılıyordu. O zaman herseyine bakıp orasını burasını herseyini göstermişti. Hatta bagdaş kurmuştu sıpa yumurtalıklarını görmek için falan baya calkalamıştı beni. Ama etrafımda görüyorum şimdikileri sanki dışarı cıkıp foto cektirip geri koymuşlar gibi. Gecen gittiğimizde göz lenslerine kadar gördük resmen bize bakıyor gibi oldu oğlum aynı uzaylı gibi diyor teknoloji cok fena. Bakalım nasıl gececek cumartesi bi o bi şu şeker yüklemesi insallah hayırlısı ile atlatırız
Çok sağol canım.Bide erkek ismi önerisi vereyim hoşuma gidenleri canım
Yekta Kayra Yaman Yamaç Edis Göktuğ
Çok doğru canım benim çok şükürNeyse ki tatlı gün saymalar bunlar çok şükür Rabbimize nelerin sonunda bunları gördük çok şükür
Nicel beyde risklerden bahsediyorÇok doğru canım benim çok şükürNicel beyde tamamdır derse rahatlarım
Bir kere umut verse şaşırırım zatenNicel beyde risklerden bahsediyorBoş gebelikmi, kimyasal mi, sağlıkli mi, kese varmı bakicaz diyor Hayırlı olsun dedimi sevin gerisini boşver
Keyifli anına denk gelirse demeyebilirBir kere umut verse şaşırırım zaten
Kuzum şimdi pazartesi çarşamba sadece kan mı bakacak. Sıkıntı olmaz düzenli artış olursa muayene eder mi.Keyifli anına denk gelirse demeyebilir
12. Günde ve sonrakinde sadece kan bakıyor canim , keseyi görmeye gittiğinde muayene ediyor.Kuzum şimdi pazartesi çarşamba sadece kan mı bakacak. Sıkıntı olmaz düzenli artış olursa muayene eder mi.
Evet canim sadece kan sonucuna bakıyor.Hersey iyi olsada muayene olmuyor. İkinci gidişimde 3000 hcg idi kese görünürdü ama bakmadi. 12 gün sonra kese kalp atışı beraber bakıyorKuzum şimdi pazartesi çarşamba sadece kan mı bakacak. Sıkıntı olmaz düzenli artış olursa muayene eder mi.
Çift çizgiyi gördük bu anın mutluluğunu yaşa rabbimin izniyle herşey güzel olur inşallahKuzum şimdi pazartesi çarşamba sadece kan mı bakacak. Sıkıntı olmaz düzenli artış olursa muayene eder mi.
Sağol canım inşallahÇift çizgiyi gördük bu anın mutluluğunu yaşa rabbimin izniyle herşey güzel olur inşallah
Canm benim haklısın kırk tane şey düşünüyorsun tabi ortada da gerçek var koyulaşmış bir çizgi o yüzden benim düşüncem olumlu ne güzel herkes hamile bizim grubun hemen hemen hepsi ilk trimesterını bitirdi sende arkalarından onlara yetişirsinSağol canım inşallahkorkudan heyecana fırsat kalmıyormuş valla
Sende gel insallah canım arkamızdanCanm benim haklısın kırk tane şey düşünüyorsun tabi ortada da gerçek var koyulaşmış bir çizgi o yüzden benim düşüncem olumlu ne güzel herkes hamile bizim grubun hemen hemen hepsi ilk trimesterını bitirdi sende arkalarından onlara yetişirsin
Kızlar iğneye gitmiştim bugün gitmişken kan verdim. 202 çıktı düşük mü sanki bilemedim
Yaa naptım kiikızcam ama.
Kaçıncı gün bugün? Benim de 12. Günde mi ne 220 küsür çıkmıştı.Yaa naptım kii
Sanırım 11 saymayı bıraktımKaçıncı gün bugün? Benim de 12. Günde mi ne 220 küsür çıkmıştı.
İyi tatlım önemli olan artış biliyorsun bugün vermen mantıklı olmuş pazartesi de artışa bakarsınKızlar iğneye gitmiştim bugün gitmişken kan verdim. 202 çıktı düşük mü sanki bilemedim
Canim bugün 10.gunun değil mi? Bugün cumartesi. Pazartesi 12. Günün. Gayet güzel bı deger sevinmelisin. Hayırlı olsunSanırım 11 saymayı bıraktımpazartesi test günüm.Bende kafa kalmadı leyla gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?