Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Canim bugün 10.gunun değil mi? Bugün cumartesi. Pazartesi 12. Günün. Gayet güzel bı deger sevinmelisin. Hayırlı olsun
Teşekkür ederim canım az mı iyi mi bilemedim
İyi tatlım önemli olan artış biliyorsun bugün vermen mantıklı olmuş pazartesi de artışa bakarsın
Doğru söylüyorsun canım sıra sende

Kızlar iğneye gitmiştim bugün gitmişken kan verdim. 202 çıktı düşük mü sanki bilemedim
Canım benim gayet iyi önemli olan artış masallah. Ayy ne güzel ya sende katıldın bizim kervanabitmiyor bu acabalar cok haklısın ama o pozitif hep olumlu ddüşünen Life light nerede acaba? Hersey güzel olacak inşallah
Kaçıncı gün bugün? Benim de 12. Günde mi ne 220 küsür çıkmıştı.
Taze anniş nasılsınız bakalım? Nasıl gidiyor annelik uykusuz geceler basladımı

Ben sana söyledim kendime pozitif düşünemiyorum diye inanmadın bana

Bu arada kızlar detaylıya gittim. Bu turgaya giden varmı beni strese soktu
Canım arkadaşa sordum. Burun kökü yoktu diye Nift önermiş. Turgayin raporuyla direk tıpa gitmiş. Genetikte sekretere sormuş doktorla görüşüp Nift yaptırmış sadece 400 TL. Sende Turgaydan rapor al yaptır istersen için rahat olur. Normalde pahalı çünkü. Bişey çıkmaz ama stres yapmaktan iyidir. Ben riske atamadım mesela herşeyi kabul ettim. Sana kalmış canım

Canım benim hiç bi sıkıntı yok hiçbir yerinde burun murun hersey okey 6mm sınırmış adam 6.3 mm ölçtü. Ama o kadar uzun gectiki muayene bebek dönmüyor ölçü vermiyor. Hatta beni molaya cıkardılar git bi dondurma ye meyve suyu iç yürü gel dedi. Dönmedi fotoyu bile düzgün vermedi. Abisinde ki ggibi olacak gibi düşünüyorum bi riskten bahsedip genetik olabilir demişti. Ve 1-2haftasonra normal orantıya ulaşmıştı. 2hafta sonra tekrar kontrol var o zaman ki durum ve kendi drumun görüşünü alıp oyle harekete gecerim. Ölçümlerde kayma veya farklılık bile olabiliyormuş. Hoş gercekten aldırmayı düşünmedikten sonra bi yerde gwçercekten sinir stres kaynagı bu testler.

Valla uykusuzluktan sarhoş gibiyim

hayır olsun neden strese soktu?
Ense kalınlığından ötürü. 6mm sınırmış benimki 6. 3 mm cıktı. İki hafta sonra tekrar gel dedi. Ama aldırmayı dğşüneceksen amniyosentez falan vırt zırt dedi. İkili testte hiçbi gözlem yoktu. Düşük riskti. Drum hiç telaşlanma merak etme ikili testin temiz bu degerinde normale ulaşacaktır dedi. Ama gelde stres olma. Sevmedim ben o adamı

Ben daha ilk kez gidecekken, daha önce turgay beye gidenler uyarmıştı beni, gördüğü en ufak olumsuzluğu söyler, kötü bişey derse üzülme hemen diye. Belki o tarz bir durumdur, sıkma canını.hele de kendi dr un endişe etme dedikten sonra.

Perinatologlar her riski söylüyor canım. Benimde herşey normal çıkmıştı Turgayda... Ben rahatlatan Turgay olmuştu şansıma. Melih ise ense kalınlığı biraz yüksek demişti. Ben en olumsuz kim konuşuyorsa onu dinlemeyi tercih ettim. Amniyosentez olumsuz çıksaydı sonlandıracaktim. Sen zaten olumsuz olsada aldırmayacaksan bı önemi yok canım. Zaten nifty yaptirsan sonuç üç haftada çıkıyor. Kötü çıksa amniyosentez olmadan çocuk alınmıyor oda 4 haftada sonuçlanıyor. 29. Haftanda kocaman bebek nasıl sonlandirilacakki. Evet 1 mm sapma olabiliyormuş ölçümde... Stres illaki oluyor ben alıştım artık. Önemsemiyorum.Banada bu kez Kordonda varis var demişti Melih. Hı hı dedim geçtim. İlk bebegindede buna benzer olmuş. Kadın dogumcunu dinle en iyisi. Bı şey yok belliki. Yazı karakteri niye böyle oldu ya duzeltemiyorum Bu arada ense kalınlığı 11-14 haftada önemli. O dönem kaçtı ense kalınlığı. Bence suanki ölçüm pek önemli değil

Aynen görümcem ve kardesimdede benzer durum oldu serebral bilmem nesi risli demiş test önermişti ikisinede hatta görümcem1 ay aglamıştı ve test yaptırmadılar masallah 2sindede hiç bişi yok. Aynı seyi düşünüyorum. Ama yinede insanı strese sokmaya yetiyor.

Benim risk o kadar düşükki arastırdım 7.2ler de cıkanlar bile saglıklı dogum yapmışlar. Dedimya 1 de girdik turgaya 3e geldiydi nerdeyse cıkmamız ölçüm alamaıkca bana diyor cokmu kilo aldın hatta hastada gözlenen ödem falan diye not düşmüş sıpada dönmedi etmedi cok ugrastırdı. Burun kökünde falan bi sıkıntı yok ölçüm aldı ama işte küçük bişi olsada strese girmeye yetiyor. İkilimtaramada nt 1.59mm bi iki yerde ikilide risk cıkmadıysa risk o kadar yüksek degil diyorlar detaylıda genetik durumlar etkili olabiliyormuş

Alahah ne uzun bakmış öyle ilginç.İkiliyi çok önemsemiyor onlar ya. İkilide sorunlu ciksada sağlıkli olan çok sadece risk belirtiyor. Ondan hep nifty yada amniyosentez öneriyorlar. Ense kalınlığı güzelmiş bişey yok. Hiç stres yapma o sadece tavsiyede bulunmuş. Bu zamandan sonra yaptırmanın faydasida yok bence. Kendi doktorun bişey yok demiş o yüzden boşver. Sırf kafan rahat olması için nifty yaptırmak istersende yaptır canim.

Kendimi rahatlatmak için biraz turgaya sardım sanırımbaktı cocuk yaramaz dönmüyor ölçüm vermiyor yarım saati gecik dondurma meyve suyu molası ve araya baska hasta verdi. takip edecegiz yüksek ihtimalle gerileyecek dedi drum. Hani ikilide sınırlarda olupta bundada riskli cıksaydı amniyosentez falan düşünebilirdim yada yüksek bir deger olsaydı. Ki kendi drumda büyük risk görseydi cagırıp yapılması gereken testlerden bahsederdi yönlendirirdi diye düşünüyorum . Takipte olacak. Ne olursa olsun insan ister istemez kafayı takıyor işte. Temmuz 10da tekrar kontrol var turgayda bakalım o gün ne olacak gecmezde şimdi zaman

Canım konuyla ilgili bir bilgim olmadığı için yorum yapamıyorum ama şöyle düşünüyorum bir sıkıntı olsa kendi doktorunda takip edelim ters bişey var demez mi.

Canım konuyla ilgili bir bilgim olmadığı için yorum yapamıyorum ama şöyle düşünüyorum bir sıkıntı olsa kendi doktorunda takip edelim ters bişey var demez mi.
Aman canım bos ver hiç öğrenmene gerek kalmadan al sen bebişini kucagınaYani yüksek bi risk olsaydı dilek hanımda hemen cagırıp su su testleri yaptıralım falan derdi diye düşünüp kendimi rahatlatıyorum. Sabredecegiz artık

Merhaba Eskişehir’de laporoskopi ameliyatı olan var mı acaba? Doktor tavsiyesine ihtiyacım var

Bebekler kontrollerde genelde uyuyor ya Gündüz hareket ettiğimiz icin amniyo sıvısı dalgalaniyormus bebekte uyuyormuş. Turgay bebeği uyandırmak için bendede ultrasonu bastırdı hareket ettirdi hadi hadi uyan dedi ama elini kaldırmıştı sadece Evet o dönemler daha önemli arkadasinda işte ikili iyi çıkmıştı ayrıntı ultrasonda Turgay burun kökü yok Nifty yaptirin diyince içlerine kurt düşmüş tabi yaptırdılar bişey çıkmadı neyseki. Ben tip fakultesindeyken bı hastaninda ense kalınlığı vardi. Yanımda konustular. Doktoru "her ense kalınlığı down olsaydı ortalık down bebekten geçilmezdi" dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…