Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Allahın izniyle temiz çıkar canım olsa daha önceki testlerde çıkardı bence

Yani sende benim için umutsun ve daha bircok durum var olumlu düşünöem için. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin canım

Aldırmayı düşüneceksen demesine şaşırdım çok karşı aldırmaya benim gördüğüm... Bana dedi ne aldırmasi diyelim bebek down aldıracak misin dedi. Bende uzatmadim sustum Peki dediklerini anlayabildin mi ya. Sesi pek duyulmuyor çok uğraştım anlamak için. Belki orucluydu bendeyken ondandır dedim.

Sadece bi kac kelime down, sınır, amniyosentez. Hemsire içerde soracaklarınızı sorabilirsiniz dedi. Ama adam resmen kendi söyliceklerini hızlı bi şekilde sıralayıverdi araya girip soru soracaktım ee üü dedim kaldım kendi konuştuklarını sıralıyordu müsade bile etmedi hatta konusmasının sonunda soracaklarınız varsa buyrun falanda demedi bende duyduklarımı anlamlandırmaya calışırken iki hafta sonra görüşürüze döndü olay odadan cıkmış bulundukben sendeki izlenimi edinmedim. zaten ben dile getirdim aldırmayı düşünmem sadece down riski varsa diye. Yanılma payı olabikeceginden de bahsetti. Testler önerdi yinede. Rabbim en güzelini bilir insallah saglıkla gelecek bebegim ben inanamıyorum ihtimal düşük gibi geliyor insallahta öyledir

Zaten bizi neden gerdiklerinide anlamadım. Anlamlı bi kalinlikta yokki
Ya gercekten sırf stres kaynagı. 0.3mm in stresini 14 gün boyunca yaşıyorum yasayacagım istemesemde. Sen daha uzun soluklu yasadın. Hiç bi net sonuç vermeyecek testler yerine net sonuclu testler uygulansa. Devlet desteğiyle falan. Ve biz bu stresleri ne minicik bebişlerimize ne kendimize yasatmasak.

Acaba dedim ben mi duyamıyorum. Aynıymış Gelecek canım. Ortada bişey yok zaten. Ayrıca testlerde iyi çıktı diyelim sonrasını bilemeyiz ki. Melih dedi doğumda bile sıkıntı olabilir. Yani risk her zaman herkes için var. Allah herkese sağlıklı evlat versin.

Ben bı doktor dinledim. İlerde şu nifty test ikili taramanın yerine geçecekmis. O zaman bizde hastalara tarama testlerinin risklerini anlatmaktan kurtulucaz demişti. Nifty şuan pahalı olduğu için ikili gibi uygulanmıyormus. İns ilerde olurda herkes için belirsizlik büyük oranda biter. Öyle gerçekten sonuç beklemek zor. Hemende çıkmıyor birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…