- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Allahın izniyle temiz çıkar canım olsa daha önceki testlerde çıkardı benceAman canım bos ver hiç öğrenmene gerek kalmadan al sen bebişini kucagınaYani yüksek bi risk olsaydı dilek hanımda hemen cagırıp su su testleri yaptıralım falan derdi diye düşünüp kendimi rahatlatıyorum. Sabredecegiz artık
İnsallah kuzum. Yarın randevun kacta? Büyük günAllahın izniyle temiz çıkar canım olsa daha önceki testlerde çıkardı bence
Yani sende benim için umutsun ve daha bircok durum var olumlu düşünöem için. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin canımBebekler kontrollerde genelde uyuyor yaGündüz hareket ettiğimiz icin amniyo sıvısı dalgalaniyormus bebekte uyuyormuş. Turgay bebeği uyandırmak için bendede ultrasonu bastırdı hareket ettirdi hadi hadi uyan dedi ama elini kaldırmıştı sadece Evet o dönemler daha önemli arkadasinda işte ikili iyi çıkmıştı ayrıntı ultrasonda Turgay burun kökü yok Nifty yaptirin diyince içlerine kurt düşmüş tabi yaptırdılar bişey çıkmadı neyseki. Ben tip fakultesindeyken bı hastaninda ense kalınlığı vardi. Yanımda konustular. Doktoru "her ense kalınlığı down olsaydı ortalık down bebekten geçilmezdi" dedi.
Aminn canım inşallahYani sende benim için umutsun ve daha bircok durum var olumlu düşünöem için. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin canım
Aldırmayı düşüneceksen demesine şaşırdım çok karşı aldırmaya benim gördüğüm... Bana dedi ne aldırmasi diyelim bebek down aldıracak misin dedi. Bende uzatmadim sustumEnse kalınlığından ötürü. 6mm sınırmış benimki 6. 3 mm cıktı. İki hafta sonra tekrar gel dedi. Ama aldırmayı dğşüneceksen amniyosentez falan vırt zırt dedi. İkili testte hiçbi gözlem yoktu. Düşük riskti. Drum hiç telaşlanma merak etme ikili testin temiz bu degerinde normale ulaşacaktır dedi. Ama gelde stres olma. Sevmedim ben o adamı
Zaten bizi neden gerdiklerinide anlamadım. Anlamlı bi kalinlikta yokkiYani sende benim için umutsun ve daha bircok durum var olumlu düşünöem için. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin canım
Sadece bi kac kelime down, sınır, amniyosentez. Hemsire içerde soracaklarınızı sorabilirsiniz dedi. Ama adam resmen kendi söyliceklerini hızlı bi şekilde sıralayıverdi araya girip soru soracaktım ee üü dedim kaldım kendi konuştuklarını sıralıyordu müsade bile etmedi hatta konusmasının sonunda soracaklarınız varsa buyrun falanda demedi bende duyduklarımı anlamlandırmaya calışırken iki hafta sonra görüşürüze döndü olay odadan cıkmış bulundukAldırmayı düşüneceksen demesine şaşırdım çok karşı aldırmaya benim gördüğüm... Bana dedi ne aldırmasi diyelim bebek down aldıracak misin dedi. Bende uzatmadim sustumPeki dediklerini anlayabildin mi ya. Sesi pek duyulmuyor çok uğraştım anlamak için. Belki orucluydu bendeyken ondandır dedim.
Ya gercekten sırf stres kaynagı. 0.3mm in stresini 14 gün boyunca yaşıyorum yasayacagım istemesemde. Sen daha uzun soluklu yasadın. Hiç bi net sonuç vermeyecek testler yerine net sonuclu testler uygulansa. Devlet desteğiyle falan. Ve biz bu stresleri ne minicik bebişlerimize ne kendimize yasatmasak.Zaten bizi neden gerdiklerinide anlamadım. Anlamlı bi kalinlikta yokki
Acaba dedim ben mi duyamıyorum. AynıymışSadece bi kac kelime down, sınır, amniyosentez. Hemsire içerde soracaklarınızı sorabilirsiniz dedi. Ama adam resmen kendi söyliceklerini hızlı bi şekilde sıralayıverdi araya girip soru soracaktım ee üü dedim kaldım kendi konuştuklarını sıralıyordu müsade bile etmedi hatta konusmasının sonunda soracaklarınız varsa buyrun falanda demedi bende duyduklarımı anlamlandırmaya calışırken iki hafta sonra görüşürüze döndü olay odadan cıkmış bulundukben sendeki izlenimi edinmedim. zaten ben dile getirdim aldırmayı düşünmem sadece down riski varsa diye. Yanılma payı olabikeceginden de bahsetti. Testler önerdi yinede. Rabbim en güzelini bilir insallah saglıkla gelecek bebegim ben inanamıyorum ihtimal düşük gibi geliyor insallahta öyledir
Ben bı doktor dinledim. İlerde şu nifty test ikili taramanın yerine geçecekmis. O zaman bizde hastalara tarama testlerinin risklerini anlatmaktan kurtulucaz demişti. Nifty şuan pahalı olduğu için ikili gibi uygulanmıyormus. İns ilerde olurda herkes için belirsizlik büyük oranda biter. Öyle gerçekten sonuç beklemek zor. Hemende çıkmıyor birdeYa gercekten sırf stres kaynagı. 0.3mm in stresini 14 gün boyunca yaşıyorum yasayacagım istemesemde. Sen daha uzun soluklu yasadın. Hiç bi net sonuç vermeyecek testler yerine net sonuclu testler uygulansa. Devlet desteğiyle falan. Ve biz bu stresleri ne minicik bebişlerimize ne kendimize yasatmasak.
Sabah erken gelip testinizi yaptırın dediler saat söylemediler canım. Test için barkod alırken saat alırım randevuya. Rüyamda sürekli test sonucumun artmayıp düştüğünü gördümİnsallah kuzum. Yarın randevun kacta? Büyük gün
Canım güzel arttığını gorucez inşallahSabah erken gelip testinizi yaptırın dediler saat söylemediler canım. Test için barkod alırken saat alırım randevuya. Rüyamda sürekli test sonucumun artmayıp düştüğünü gördüm
Evet kuzum verdim 2 saate çıkarmış şimdi eve geldim. Yüreğim ağzımdaCanım güzel arttığını gorucez inşallahnaptın verdin mi kan
Kaç çıkmış kuzum nicel bey ne dedi pekiKızlar benim değerim düşmeye başlamış maalesef
191 canım. sağlıklı gözükmüyor dedi. Çarşamba tekrar kan vericem artma eğilimi var mı ona bakıcakmış. Artarsa takip edicekmiş artmaz azalmaya devam ederse takibi bırakırız dedi.Kaç çıkmış kuzum nicel bey ne dedi peki
Acaba hastane arasında fark mi var canim. Belki öyledir.Kızlar benim değerim düşmeye başlamış maalesef
Yok canım acıbadem ikisideAcaba hastane arasında fark mi var canim. Belki öyledir.
Anladım canım hayırlısı olsun. Şuan net biseyde yok. İns katlanır.Yok canım acıbadem ikiside
Sanmıyorum canım. Çok düşük bir ihtimalmiş.Anladım canım hayırlısı olsun. Şuan net biseyde yok. İns katlanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?