Olmasa bile yedeğin var canım. Nicel beyde ilki negatif, ikincisi kimyasal, üçüncü denemede ikizlere hamile kalıp doğuran hastasını tanıyorumSanmıyorum canım. Çok düşük bir ihtimalmiş.
Hayırlısı canım ya insallah katlanır. Cok bi düşme yok ama tabi artışda yok. Düzensizartış olup sonrada düzene girenlerde var. Hayırlı ve saglıklısı olsun. Zor ve stresli bi durum. Ama vardır bi hayırSanmıyorum canım. Çok düşük bir ihtimalmiş.
Canım sen şimdi hiç moralini bozma olur mu. Eğer bebiş varsa kötü etkilenir çünkü stresten. Herşey kesinleşene kadar moralini çok yüksek tutmaya çalış. Herşeyde bir hayır vardır sonuç ne olursa olsun öyle düşün191 canım. sağlıklı gözükmüyor dedi. Çarşamba tekrar kan vericem artma eğilimi var mı ona bakıcakmış. Artarsa takip edicekmiş artmaz azalmaya devam ederse takibi bırakırız dedi.
Moralini bozma desem de illaki moralin çok bozuk canım su çarşambayı bir görelim belki de yükselecek böle olanlar da varmış. Aklına getirmemeye çalış. Şunu düşün rahimin bebeği kabul ediyor sağlıklı olan embriyo tutanacak.191 canım. sağlıklı gözükmüyor dedi. Çarşamba tekrar kan vericem artma eğilimi var mı ona bakıcakmış. Artarsa takip edicekmiş artmaz azalmaya devam ederse takibi bırakırız dedi.
Dur bakalım çarşamba da çıksın da bi.Kızlar benim değerim düşmeye başlamış maalesef
Hayırlısı canım ya insallah katlanır. Cok bi düşme yok ama tabi artışda yok. Düzensizartış olup sonrada düzene girenlerde var. Hayırlı ve saglıklısı olsun. Zor ve stresli bi durum. Ama vardır bi hayır
Canım sen şimdi hiç moralini bozma olur mu. Eğer bebiş varsa kötü etkilenir çünkü stresten. Herşey kesinleşene kadar moralini çok yüksek tutmaya çalış. Herşeyde bir hayır vardır sonuç ne olursa olsun öyle düşün
Yapcak bişey elimden gelen bişey de yok. Hayırlı değilmiş demek ki. Sabah çok üzüldüm ama iyiyim şimdiMoralini bozma desem de illaki moralin çok bozuk canım su çarşambayı bir görelim belki de yükselecek böle olanlar da varmış. Aklına getirmemeye çalış. Şunu düşün rahimin bebeği kabul ediyor sağlıklı olan embriyo tutanacak.
Canım çarşamba bişey değişeceğini düşünmüyorum ama beklemekten başka çare yok. Sen nasılsın alıştın mı minnoşaDur bakalım çarşamba da çıksın da bi.
Sanmıyorum canım. Çok düşük bir ihtimalmiş.
Canım çarşamba bişey değişeceğini düşünmüyorum ama beklemekten başka çare yok. Sen nasılsın alıştın mı minnoşa
Daha iyiyim canım düzeldi moralim merak etme. Bizde aynı şeyi düşünüyoruz daha sonra bir aksilik çıkacağına şimdi çıkması daha iyi. Hayırlı değilmiş demekki. Evet dondurulmuş var da transfer yaptırmak istemiyorum şimdilik. Duruma göre yazlığa gitmeyi düşünüyoruz haftaya temmuz sonuna kadar gelmeyiz gibi sonrada biraz oluruna bırakalım dedik çok yoruldum.Herseyde var bir hayır, ne diyeyim. Dünden beri aklım sende. Umarım düzenli yükseliş olur… olmazsa dondurulmuş var mıydı?
Valla alışmak mümkün değil her gün yeni bir huyu çıkıyor, uykusu bi gün güzelse diğer gün perişanız…
Öyle hayırlı değilmişüzüldüm canm hayırlısı olsun demekten başka birşey gelmiyor aslında değerin de iyiydi fıstık
Canım naptınÖyle hayırlı değilmiş
Şimdi çıktım canım düşmüş değerim haftaya çarşamba tekrar kan vericekmişimCanım naptın
Yumurtalarin zarar görür mü bilmiyorum onu bence nicel beye yada canan hanıma danışın canım. Asıl maliyet transfer den sonra prolutex iğnesi ile oluyor. Embriyolari dondurtuktan sonra bir senelik dondurma maliyetini ödüyorsunuz oda 300-400 civarıydı. Dondurulmuş embriyo transferi olacaksanız onun ücretini transfer yapılırken alıyorlar. 11 bın galiba hastaneye ödüyorsunuz ilaçlar yapılacak işlemler 18-19 bine yakın tutar sanırım canımMerhaba bir sorum olacaktı. Bu ay düşük yaptım. Tüplerimin durumu belirsiz hidrosalpenks şüphesi var birinde. laparoskopi olmam gerekebilir. Onun öncesinde yumurta rezervi zarar görür mü diye korkuyorum. Ben embriyo dondurmak istesem fakat transfer yapılmadan ameliyat sonrası birkaç ay doğal yoldan denemek istiyorum. Tüp bebek sürecinde maliyetin büyük kısmı yumurta toplanıp döllendiğinde oluyor anladığım kadarıyla. Transfer yapılmayacak olsa Acıbadem’de ben bu işlemler için kabaca ne kadar ödemek durumunda kalırım. Biraz bilgi verebilir misiniz?
Sağlıksız gebelik mi olmuş o zaman nicel bey ne dedi canım. Biraz dinlen kafanı topla ilaçlara devam ediyormusun canımŞimdi çıktım canım düşmüş değerim haftaya çarşamba tekrar kan vericekmişim
Ne desek boş. Pozitif görüpte böylle olması cok daha üzücü. Ama buda senin rahminin senin bebegi kabul ettiğini gösterdi. Genetik falan düşünebilirsiniz. Biraz ruhun ve bedenini dinlendir enerjini toparla sonra pes etmek yok yola devam insallahŞimdi çıktım canım düşmüş değerim haftaya çarşamba tekrar kan vericekmişim
Şimdi bırak dedi canım. Bilemediğimiz nedenler var ama en büyük neden genetik diyor. Eğer genetik problemi varsa rahim bunu kabul etmiyor bie süre sonra atıyor dedi. Şimdi olması daha iyi dedi. İlkine göre aslında ilerleme olarak kabul edilir bu dedi. En sonda tutsaydı çok iyi olcaktı dedi. Aslında baya uzun konuştuk ama aklıma gelmiyor ne konuştuğumuzSağlıksız gebelik mi olmuş o zaman nicel bey ne dedi canım. Biraz dinlen kafanı topla ilaçlara devam ediyormusun canım
Sanırım pes ettim kuzum ya çok yoruldum manevi olarakNe desek boş. Pozitif görüpte böylle olması cok daha üzücü. Ama buda senin rahminin senin bebegi kabul ettiğini gösterdi. Genetik falan düşünebilirsiniz. Biraz ruhun ve bedenini dinlendir enerjini toparla sonra pes etmek yok yola devam insallah
Anladim canım eşine ve sana kromozom analizi yapılmismiydiŞimdi bırak dedi canım. Bilemediğimiz nedenler var ama en büyük neden genetik diyor. Eğer genetik problemi varsa rahim bunu kabul etmiyor bie süre sonra atıyor dedi. Şimdi olması daha iyi dedi. İlkine göre aslında ilerleme olarak kabul edilir bu dedi. En sonda tutsaydı çok iyi olcaktı dedi. Aslında baya uzun konuştuk ama aklıma gelmiyor ne konuştuğumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?