Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Sanmıyorum canım. Çok düşük bir ihtimalmiş.
Olmasa bile yedeğin var canım. Nicel beyde ilki negatif, ikincisi kimyasal, üçüncü denemede ikizlere hamile kalıp doğuran hastasını tanıyorum Rahiminde sıkıntı yok sağlıklı olan tutacak ins Negatif olmamasını ben olumlu görüyorum. İns bakalım düşük ihtimal dedikleri olur belli mi olur.

191 canım. sağlıklı gözükmüyor dedi. Çarşamba tekrar kan vericem artma eğilimi var mı ona bakıcakmış. Artarsa takip edicekmiş artmaz azalmaya devam ederse takibi bırakırız dedi.
Canım sen şimdi hiç moralini bozma olur mu. Eğer bebiş varsa kötü etkilenir çünkü stresten. Herşey kesinleşene kadar moralini çok yüksek tutmaya çalış. Herşeyde bir hayır vardır sonuç ne olursa olsun öyle düşün

191 canım. sağlıklı gözükmüyor dedi. Çarşamba tekrar kan vericem artma eğilimi var mı ona bakıcakmış. Artarsa takip edicekmiş artmaz azalmaya devam ederse takibi bırakırız dedi.
Moralini bozma desem de illaki moralin çok bozuk canım su çarşambayı bir görelim belki de yükselecek böle olanlar da varmış. Aklına getirmemeye çalış. Şunu düşün rahimin bebeği kabul ediyor sağlıklı olan embriyo tutanacak.

Yapcak bişey elimden gelen bişey de yok. Hayırlı değilmiş demek ki. Sabah çok üzüldüm ama iyiyim şimdi

Canım çarşamba bişey değişeceğini düşünmüyorum ama beklemekten başka çare yok. Sen nasılsın alıştın mı minnoşa

Herseyde var bir hayır, ne diyeyim. Dünden beri aklım sende. Umarım düzenli yükseliş olur… olmazsa dondurulmuş var mıydı?

Valla alışmak mümkün değil her gün yeni bir huyu çıkıyor, uykusu bi gün güzelse diğer gün perişanız…

Daha iyiyim canım düzeldi moralim merak etme. Bizde aynı şeyi düşünüyoruz daha sonra bir aksilik çıkacağına şimdi çıkması daha iyi. Hayırlı değilmiş demekki. Evet dondurulmuş var da transfer yaptırmak istemiyorum şimdilik. Duruma göre yazlığa gitmeyi düşünüyoruz haftaya temmuz sonuna kadar gelmeyiz gibi sonrada biraz oluruna bırakalım dedik çok yoruldum.

Merhaba bir sorum olacaktı. Bu ay düşük yaptım. Tüplerimin durumu belirsiz hidrosalpenks şüphesi var birinde. laparoskopi olmam gerekebilir. Onun öncesinde yumurta rezervi zarar görür mü diye korkuyorum. Ben embriyo dondurmak istesem fakat transfer yapılmadan ameliyat sonrası birkaç ay doğal yoldan denemek istiyorum. Tüp bebek sürecinde maliyetin büyük kısmı yumurta toplanıp döllendiğinde oluyor anladığım kadarıyla. Transfer yapılmayacak olsa Acıbadem’de ben bu işlemler için kabaca ne kadar ödemek durumunda kalırım. Biraz bilgi verebilir misiniz?

Yumurtalarin zarar görür mü bilmiyorum onu bence nicel beye yada canan hanıma danışın canım. Asıl maliyet transfer den sonra prolutex iğnesi ile oluyor. Embriyolari dondurtuktan sonra bir senelik dondurma maliyetini ödüyorsunuz oda 300-400 civarıydı. Dondurulmuş embriyo transferi olacaksanız onun ücretini transfer yapılırken alıyorlar. 11 bın galiba hastaneye ödüyorsunuz ilaçlar yapılacak işlemler 18-19 bine yakın tutar sanırım canım

Şimdi çıktım canım düşmüş değerim haftaya çarşamba tekrar kan vericekmişim
Ne desek boş. Pozitif görüpte böylle olması cok daha üzücü. Ama buda senin rahminin senin bebegi kabul ettiğini gösterdi. Genetik falan düşünebilirsiniz. Biraz ruhun ve bedenini dinlendir enerjini toparla sonra pes etmek yok yola devam insallah

Sağlıksız gebelik mi olmuş o zaman nicel bey ne dedi canım. Biraz dinlen kafanı topla ilaçlara devam ediyormusun canım
Şimdi bırak dedi canım. Bilemediğimiz nedenler var ama en büyük neden genetik diyor. Eğer genetik problemi varsa rahim bunu kabul etmiyor bie süre sonra atıyor dedi. Şimdi olması daha iyi dedi. İlkine göre aslında ilerleme olarak kabul edilir bu dedi. En sonda tutsaydı çok iyi olcaktı dedi. Aslında baya uzun konuştuk ama aklıma gelmiyor ne konuştuğumuz

Sanırım pes ettim kuzum ya çok yoruldum manevi olarak

Anladim canım eşine ve sana kromozom analizi yapılmismiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…