Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Sanırım pes ettim kuzum ya çok yoruldum manevi olarak
Şu an öyle hissediyorsun çok haklı olarak canım ama buda geçecek biliyoruz yaşadık ve tekrardan başladık ve sende başlayacaksın. Şimdi dünyalar başına yıkılmış bir savaştan çıkmış kadar yorgunsun ama tekrardan başlayacaksın. Bizimde sınavımız bundanmıs rabbim başka zorluk vermesin kuzumm çabuk toparlan alacağız senden güzel müjde

Üzüldüm canım. Gayet iyi bı değerdi. Gerçekten öyle kese falan olussaydi düşük yaşamak zorunda kalacaktın daha yıpratıcı olurdu. Direk negatif olsaydı acaba rahimde bı sıkıntı mı var diye düşünülürdü. Kimyasal olması hamile kalabildiğini gösteriyor. Bülent Tıraşı dinlemiştim kimyasal için yüzde 80 embriyo kaynaklı demişti. Bundan sonra gerek görürlerse genetigine bakarlar yada çift embriyo koyarlar bı şekilde tutar. Düşündüğünüz gibi en iyisi tatile gitmek yaz ayını heba etmeye gerek.

Şu an bunları hissetmen cok normal. Git yazlık demişsin bi desarj ol kendini ruhunu dinlendir gel. Sonucta kesinlikle olmaz denilen bi durumun yok Allaha şükür. Sen ilk bas bi dinlen toparlan. Sonra tekrar düşünürsün kuzum

Normal canım daha çok yeni. Bende mesela eskiyi unutmuş değilim. Zoruma gitmişti. İster istemez etkiliyor.Eski fotolara bakınca moral olsun diye negatif sonrası yemeğe gitmisiz. Keyifsiz, bitkin bı hal, gözler şiş. Hatırasıda kötü... Geçecek İns.

Anladim canım eşine ve sana kromozom analizi yapılmismiydi
Bence yapılmadı normal kan değerleri dışında
Şöyle bir durum var kuzum evet yorgunum ama üzgün değilim. Sadece o an için üzüldüm ağladım sonra geçti. Şimdi şunu sorguluyorum acaba gerçekten çocuk istiyor muyum?

Genetik için genelde çok embriyosu olana öneriyorum maddi olarak külfet 1-2-3 embriyoda transfer yapıp beklemek daha uygun oluyor dedi.

İşte kızlar ben üzgün olup olmadığımı bile bilmiyorum Belki benim baş etme şeklim oturup hayıflanmak değil ama şu an kafamda çocuktan ziyade çok değişik şeyler var. Beni istemeyeni ben niye isteyim modundayım

Evet işte canım kizginlikta oluyor. Ben sinirliydimde bu konuda... Üzülmekten çok sinir oluyor bebeğe, tedaviye, herşeye karşı. Eşim yanlış düşünüyorsun diyordu.

Doğru. Neyse bı bebiş daha var. Baştan toplama olmayacak. Sağlıklı olan o belkide
2 tanesi bozukken onun sağlıklı olması da çok düşük ihtimal. Bizim yaş grubumuza göre genetiği sağlıklı embriyo çıkarma oranımız %50ymiş. 40 yaşta %80 e düşüyormuş. Oranlar çok yüksek değil mi

Evet işte canım kizginlikta oluyor. Ben sinirliydimde bu konuda... Üzülmekten çok sinir oluyor bebeğe, tedaviye, herşeye karşı. Eşim yanlış düşünüyorsun diyordu.
Bemin 3. Transfer bile ettirmek istemiyorum açıkçası ama eşim günahına giremezsin onun diyor. Şimdi değilse 2-3 yılda geçse o transferi olacaksın ha tutmadı mı o zaman istediğin gibi gemileri yakıp kapatabilirsin bu konuyu diyor

Evet o yüzden normal aslında canım. Benimde 2. Transferde tuttu gibi görünsede 4 te 1 i tuttu. Hem sadece bizde degil erkek faktörüde var DNA hasarı sizde morfoloji bunlarda geciktiren şeyler. O yüzden işte deneme yanılma işi tabi yıpratıcı malesef

Evet canim dışardan bakan göz daha mantıklı oluyor. Şuan zaten hiç düşünme iğne yerleri bile iyilesmemistir. Kızıyoruz ama bebislerinde suçu yokki... Hayırlısıyla olacak neler var biliyorsun. 8.de tutanlar falan. Bıraksalar hiç olmayacaktı. Ben hiç olumsuz düşünmüyorum senin durumun için olacakta işte uzatıyor sadece

hepimizin birşeylerle baş etme davranışı farklı tabi. Bence dinlenmek ve mola vermek doğru bir karar. Dünyanın hormonunu almışken herhangi bir karar verme, insan çok sağlıklı düşünemiyor.

Daha dün akşam yaptım iğnemi sabahda yapmam lazımdı ama yapmadım sonuç yükselirse yaparım dedim. Baktım düşmüş yapmadım iğneyi. Kızgınım ama düzene kızgınım.

hepimizin birşeylerle baş etme davranışı farklı tabi. Bence dinlenmek ve mola vermek doğru bir karar. Dünyanın hormonunu almışken herhangi bir karar verme, insan çok sağlıklı düşünemiyor.
Şu an tatil yapmak istiyorum sadece. Düşünemiyorum bile. Aklımda olan şey bikini mi alsam acaba şortlarım olcak mı acaba terliklerim ne durumda gibi şeyler

Şu an tatil yapmak istiyorum sadece. Düşünemiyorum bile. Aklımda olan şey bikini mi alsam acaba şortlarım olcak mı acaba terliklerim ne durumda gibi şeyler
En güzeli. Çünkü bu ay diyelim ki son embriyoyu transfer ettirdin ve tuttu, 9 ay gebelik üstüne doğum.. sonra bebek bakması… üstüne uykusuzluk, üstüne sen sen değilsin ama içinden geçirdiğin en ufak sitemden dolayı bi de suçluluk hissiyle boğuşmak…

tekrar bu mücadeleye girmeden iyice dinlendiğine ve kafanı topladığına emin ol derim. Suyun bu tarafı da çok bulanık…

Bende hazır hissetmek istiyorum zaten. Dediğin gibi baş etmek kesinlikle daha zor olur hazır hüssetmeden başlarsam

Senin ihtiyacın olan şey de bu. Git kafanı dagıt eglen dinlen kendine gel. Bu süreçte hem psikolojin hem bedenin toparlansın. Sonrasını kendini hazır hissettiğinde düşünürsün.

Kaç yasındasın ki canım ? Çok gecmıs olsun , bizim ilk transferde 4AA ıkı embrıyo koyulmustu ,tutmadı, dr da biz de cok sasırdık, ıkıncı transferde 4ab ve 4bc iki tane koyuldu yıne, bu tuttu. Yani genelleme yapamazssın kalan bitane tutacak olabilir .dinlen silkelen ve devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…