Canım sana kac embrıyo koyuldu, kaliteleri ne idi? Saglıkla gelsınler ıms12. Günde ve sonrakinde sadece kan bakıyor canim , keseyi görmeye gittiğinde muayene ediyor.
Amin inşallah inşallah, benim 3 emriyo olmuştu ikisi 1.kalite, birisi ikinci kaliteydi , 2 tane 1.kalite olanlar transfer edildi , diğer kalanı da dondurduk.Canım sana kac embrıyo koyuldu, kaliteleri ne idi? Saglıkla gelsınler ıms
Acıbadem Diofol veriyor. Onu kullanmistim.Kızlar hangi marka folik asit kullanıyorsunuz
Bana da folita vermişti...Kızlar hangi marka folik asit kullanıyorsunuz
Kadın doğumcum elevit yazdı. Balık yiyemediğim için ınnate olan folik asit le dönüşümlü kullanıyorum. Bi gün biri bi gğn biri şeklinde.Kızlar hangi marka folik asit kullanıyorsunuz
Parol hamıleyken içilebılıyor canım , ben de nadir de olsa içmiştimKızlar bazen başım çok ağrıyor. Parol içsem sıkıntı olur mu? Hamileler icebiliyor diye biliyorum
Anladıö canım sagol, tedavıden 3 ay once başla dedi de marka vermedı cokta farketmıyo sanırımKadın doğumcum elevit yazdı. Balık yiyemediğim için ınnate olan folik asit le dönüşümlü kullanıyorum. Bi gün biri bi gğn biri şeklinde.
Bunları hiç duymadım
Öyle yapayim. Az içerim.Parol hamıleyken içilebılıyor canım , ben de nadir de olsa içmiştim
Ne demekBunları hiç duymadımsagol canım
parol a izin var kuzum. Ben diş agrımda 4 taneye kadar falan izin vermişlerdi.Kızlar bazen başım çok ağrıyor. Parol içsem sıkıntı olur mu? Hamileler icebiliyor diye biliyorum
Aynen canım. Sadece vucudunun ihtiyacı veya eksikliklerine göre folikasit içerigi degişiyor kimi omega takviyeli kimi farklı vitamin içerikli olabiliyor.Anladıö canım sagol, tedavıden 3 ay once başla dedi de marka vermedı cokta farketmıyo sanırım
Sağol canımmparol a izin var kuzum. Ben diş agrımda 4 taneye kadar falan izin vermişlerdi.
Hayırlı olsun inşallah. Geriye bişey kalmamış.Zorlu zamanlar geçmiş. İns saglikla tutunur bebişmerhaba arkadaşlar. ben de Nicel hocaya gidiyorum yumurta toplamam oldu 2 adet embriyom var. rahim şekil bozukluğu sebebi ile histereskopi oldum. bu ay Allah izin verirse transferim var adet olmayı bekliyorum
İnşallah Allah'İn izni ileHayırlı olsun inşallah. Geriye bişey kalmamış.Zorlu zamanlar geçmiş. İns saglikla tutunur bebiş
İnşallah güzel sonuçlanır tedaviniz. Bende rahim dinlendirmedeyim adet olmayı bekliyorum. Kaç gün kaldı sizin adete belki aynı zamanlarda transfer oluruzmerhaba arkadaşlar. ben de Nicel hocaya gidiyorum yumurta toplamam oldu 2 adet embriyom var. rahim şekil bozukluğu sebebi ile histereskopi oldum. bu ay Allah izin verirse transferim var adet olmayı bekliyorum
Bende rahim dinlendirmedeyim. Adet olmayı bekliyorum. Benim 2 embriyom donduruldu. 5 gün donduruldular fakat gelişimi 4 günlük gibiymiş yani 2. Kalite dedi embriyolog. Harf veya rakamla belirtmeden direk 2. Kalite dedi ve çözdürürken gelişimi geri olduğu için transferden 1 gün önce çözzdürecekmiş.. Sizin nasıldı.. Benim transferde tutma olasılığı var mı? İlk deneyimim ve çok merak ediyorumİnşallah güzel sonuçlanır tedaviniz. Bende rahim dinlendirmedeyim adet olmayı bekliyorum. Kaç gün kaldı sizin adete belki aynı zamanlarda transfer oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?