Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

merhaba arkadaşlar. ben de Nicel hocaya gidiyorum yumurta toplamam oldu 2 adet embriyom var. rahim şekil bozukluğu sebebi ile histereskopi oldum. bu ay Allah izin verirse transferim var adet olmayı bekliyorum
Hayırlı olsun inşallah. Geriye bişey kalmamış.Zorlu zamanlar geçmiş. İns saglikla tutunur bebiş

merhaba arkadaşlar. ben de Nicel hocaya gidiyorum yumurta toplamam oldu 2 adet embriyom var. rahim şekil bozukluğu sebebi ile histereskopi oldum. bu ay Allah izin verirse transferim var adet olmayı bekliyorum
İnşallah güzel sonuçlanır tedaviniz. Bende rahim dinlendirmedeyim adet olmayı bekliyorum. Kaç gün kaldı sizin adete belki aynı zamanlarda transfer oluruz

İnşallah güzel sonuçlanır tedaviniz. Bende rahim dinlendirmedeyim adet olmayı bekliyorum. Kaç gün kaldı sizin adete belki aynı zamanlarda transfer oluruz
Bende rahim dinlendirmedeyim. Adet olmayı bekliyorum. Benim 2 embriyom donduruldu. 5 gün donduruldular fakat gelişimi 4 günlük gibiymiş yani 2. Kalite dedi embriyolog. Harf veya rakamla belirtmeden direk 2. Kalite dedi ve çözdürürken gelişimi geri olduğu için transferden 1 gün önce çözzdürecekmiş.. Sizin nasıldı.. Benim transferde tutma olasılığı var mı? İlk deneyimim ve çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…