Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

İnşallah güzel sonuçlanır tedaviniz. Bende rahim dinlendirmedeyim adet olmayı bekliyorum. Kaç gün kaldı sizin adete belki aynı zamanlarda transfer oluruz
İnşallah. Bana iyileşme sürecinde düzenleyici ilaç verdi ilacın bittiği 4 gün oldu ama henüz olmadım 1 hafta içinde olurum sanıyorum ki

Ya benimde ilaçta 9. Günüm ama göğüs ağrım başladı adet olacak gibi. Sizde de öyle oldu mu
bende yan etkileri oldu bayağı göğüslerim şişti, ellerim ayaklarım şişti, yüzümde sivilceler çıktı, yorgunluk halsizlik ve sonlara doğru şiddetli baş ağrım oldu.

İnşallah güzel sonuçlanır tedaviniz. Bende rahim dinlendirmedeyim adet olmayı bekliyorum. Kaç gün kaldı sizin adete belki aynı zamanlarda transfer oluruz
Merhaba. ben bu gün oldum bakalım Canan hanımla konuşup transferi planlayacağız

Bana da harf rakam belirtilmedi. Dört embriyom donduruldu ikisi çok iyi bir tane orta bir tane düşük kaliteliymiş. Forumda biyerde görmüştüm 5.gün dondurulup çözüp 6.güne tamamlananı gerekli durumlarda yapıyorlar. Tutar inşallah içini ferah tut.

İnşallah. Bana iyileşme sürecinde düzenleyici ilaç verdi ilacın bittiği 4 gün oldu ama henüz olmadım 1 hafta içinde olurum sanıyorum ki
Merhaba. ben bu gün oldum bakalım Canan hanımla konuşup transferi planlayacağız
Benimde biteli 3 gün oluyor ağrılar başladı 1,2 güne olurum bende heralde. 2.güne randevu aldınız değilmi?

Kalitelerını neden soylemedıler ki , harf olarak soylemeleri gerekir aslında , kimseye mi soylemıyorlar artık acaba

Benimde harfli olan dısında morula denen embrıyom var ama onum tıtma ıhtımalı cok dusuk galıba

Kalitelerını neden soylemedıler ki , harf olarak soylemeleri gerekir aslında , kimseye mi soylemıyorlar artık acaba
Hastaların kafaları karışıyor diye harf olarak söylemiyorlar. Ben ögrenmek için embriyologla görüştüm öyle söylediler yoksa iyi, orta kalite falan diye söylüyorlar. Harf olarak söyleyince ben daha iyi anlıyorum ne olduğunu. Diğer türlü iyi kalite, orta kalite ne demekki çok genel kavramlar Yeri geliyor ab,bb,bc hepsine iyi kalite yada orta kalite denilebiliyor.

Bencede , bilmek en dogal hakkımız, soylemeyınce asıl kafamız karısır:)

perşembe günü için verdiler randevu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…