Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Benim ilk transferim tek embriyo transferi olucam sen?
Canım merhaba. ben gittim görüşmeye parça almıştı doktor temiz çıkmış. şu an için iyi görünüyor dedi rahim kalınlaştırmaya geçebiliriz dedi. bayramın 2. gününe randevu verdi. sen gittin mi?

Merhaba canım sevindim temiz çıkmış bende gittim bugün belki karşılaşmışızdır. Bana da herşey istediğimiz gibi dedi estrofem başladım bugün. Benimde randevum bayramın 2.günü

Merhaba canım sevindim temiz çıkmış bende gittim bugün belki karşılaşmışızdır. Bana da herşey istediğimiz gibi dedi estrofem başladım bugün. Benimde randevum bayramın 2.günü
Evet belki de canım :) ay hadi inşallah herşey çok güzel olur çok heyecanlıyımm

Uykusuzluk hariç herşey yolunda
Ya kıyamam, olsun bunlar da geçecek tabi ki uyku düzeni oturana kadar
Bende tam sizleri soracaktım. İyiyim canım dün şeker yüklemesi yapıldı. Her şey yolunda görünüyor. Sen nasılsın bebisler nasil.
Çok sevindim herşeyin yolunda olmasına, ben de yuvarlaniyorum resmen, gebelikle ilgili sıkıntılar, ama napalim buna şükür, sanırım benim de dünyaya gelmelerine 1 ayım kaldı. Inşallah sağlıkla doğarlar

Sağol canım. Çok az kalmış masallah Doğduklarinda ins bu zorluklar bitecek. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…