- 20 Haziran 2019
- 651
- 1.007
- 63
Evet ya 3 gün erken geldi benim adet bi heyecanlandım. Transfer aynı zamanda olur bencede haberleşelim burdanAy hadi hayırlısı olsun transferimiz de birlikte olcak
Tek embriyo mu transfer olacak canım senin? çift mi?Evet ya 3 gün erken geldi benim adet bi heyecanlandım. Transfer aynı zamanda olur bencede haberleşelim burdan
Benim ilk transferim tek embriyo transferi olucam sen?Tek embriyo mu transfer olacak canım senin? çift mi?
benim de öyle canım aynı şekilde :) hayırlısı olsun müjdemizi de birlikte alalım inşallahBenim ilk transferim tek embriyo transferi olucam sen?
Hadi inşallah canım güzel sonuçlansınbenim de öyle canım aynı şekilde :) hayırlısı olsun müjdemizi de birlikte alalım inşallah
Rahimin kalınlasmasina göre değişiyor. Geç kalinlasirsa bı ay bile sürdüğü oluyor. Benim ilki adetin 23.günü, ikinci denemede 21. Günü transfer olmuştu.Arkadaşlar transfer adetten kaç gün sonra yapılıyor?
Benim 21. Gun olmuştu. Rahmin kalınlaşma.durumuna göre karar veriyor doktor beyArkadaşlar transfer adetten kaç gün sonra yapılıyor?
23. Gün yapıldı benim ,kişiye göre değişiyor.Arkadaşlar transfer adetten kaç gün sonra yapılıyor?
Canım merhaba. ben gittim görüşmeye parça almıştı doktor temiz çıkmış. şu an için iyi görünüyor dedi rahim kalınlaştırmaya geçebiliriz dedi. bayramın 2. gününe randevu verdi. sen gittin mi?Benim ilk transferim tek embriyo transferi olucam sen?
Merhaba canım sevindim temiz çıkmış bende gittim bugün belki karşılaşmışızdır. Bana da herşey istediğimiz gibi dedi estrofem başladım bugün. Benimde randevum bayramın 2.günüCanım merhaba. ben gittim görüşmeye parça almıştı doktor temiz çıkmış. şu an için iyi görünüyor dedi rahim kalınlaştırmaya geçebiliriz dedi. bayramın 2. gününe randevu verdi. sen gittin mi?
Evet belki de canım :) ay hadi inşallah herşey çok güzel olur çok heyecanlıyımmMerhaba canım sevindim temiz çıkmış bende gittim bugün belki karşılaşmışızdır. Bana da herşey istediğimiz gibi dedi estrofem başladım bugün. Benimde randevum bayramın 2.günü
İnşallah ya bende çok heyecanlıyım. Emeklerimiz boşa gitmesin inşallahEvet belki de canım :) ay hadi inşallah herşey çok güzel olur çok heyecanlıyımm
Kızlar nasılsınız? Sesiniz çıkmıyor iyi mi herkes?
Bende tam sizleri soracaktım. İyiyim canım dün şeker yüklemesi yapıldı. Her şey yolunda görünüyor. Sen nasılsın bebisler nasil.Kızlar nasılsınız? Sesiniz çıkmıyor iyi mi herkes?
Anam nerdeyse bebek 1 aylık olacak maşallahUykusuzluk hariç herşey yolunda
Ya kıyamam, olsun bunlar da geçecek tabi ki uyku düzeni oturana kadarUykusuzluk hariç herşey yolunda
Çok sevindim herşeyin yolunda olmasına, ben de yuvarlaniyorum resmen, gebelikle ilgili sıkıntılar, ama napalim buna şükür, sanırım benim de dünyaya gelmelerine 1 ayım kaldı. Inşallah sağlıkla doğarlarBende tam sizleri soracaktım. İyiyim canım dün şeker yüklemesi yapıldı. Her şey yolunda görünüyor. Sen nasılsın bebisler nasil.
Sağol canım. Çok az kalmış masallahYa kıyamam, olsun bunlar da geçecek tabi ki uyku düzeni oturana kadar
Çok sevindim herşeyin yolunda olmasına, ben de yuvarlaniyorum resmen, gebelikle ilgili sıkıntılar, ama napalim buna şükür, sanırım benim de dünyaya gelmelerine 1 ayım kaldı. Inşallah sağlıkla doğarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?