- 21 Temmuz 2016
- 932
- 874
- 103
- Konu Sahibi Eowynn_arwn
-
Öncelikle geçmiş olsun havuç suyu deneyip de memnun kalan arkadaşlar okumuştum, şifa olsungünaydın :) benimde dün kontrolüm vardı gelişimimiz iyiymiş haftasıyla uyumlu dedi yalnız suyu azalmış havuç suyu içecekmişim. 3 hafta sonrada çalışabilir raporu almaya gidicem. sabahları hep yorgunum artık şu izin zamanı gelsede dinlensem modundayım ama eylülün 2. haftası falan 37. hafta olacak daha çok var
teşekkür ederim. bakalım deneyeceğim inşallah artar bir dahaki kontrole kadar beşik en son asarcıklıdaki bi bebek mağazasındakini beğendik güder bebede de güzeldi ama son karar sanırım asarcıklıdaki mağaza olacak aşağı yukarı hep aynı modeller var sadece kalite fark ediyor:) hayalim büyüyen beşikti ama malesefyer sıkıntısı nedeniyle altta 4 çekmeceli mobilya beşik tercih ettik.Öncelikle geçmiş olsun havuç suyu deneyip de memnun kalan arkadaşlar okumuştum, şifa olsunSıcaklar bunaltıyor, benim bazen evde kendimi ordan oraya atasım geliyor siz yine iyisiniz maşallah Beşik bakacağım diyordunuz bulabildiniz mi gönlünüze göre
ben aç olmaya gerek yok diye biliyorumgünaydın kızlar :) bu ikili tarama testi için kan tahliline aç karnına mı gitmek gerekiyor bilginiz varmı?
İyi geceler nemesisgünaydın kızlar :) bu ikili tarama testi için kan tahliline aç karnına mı gitmek gerekiyor bilginiz varmı?
Sağlıkla gelsin de mışıl mışıl uyusun bebiş de içinde, güle güle kullanın :)teşekkür ederim. bakalım deneyeceğim inşallah artar bir dahaki kontrole kadar beşik en son asarcıklıdaki bi bebek mağazasındakini beğendik güder bebede de güzeldi ama son karar sanırım asarcıklıdaki mağaza olacak aşağı yukarı hep aynı modeller var sadece kalite fark ediyor:) hayalim büyüyen beşikti ama malesefyer sıkıntısı nedeniyle altta 4 çekmeceli mobilya beşik tercih ettik.
sağol canım hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi inşallah . mışıl mışıl uyuyup annelerini üzmesinler:)Sağlıkla gelsin de mışıl mışıl uyusun bebiş de içinde, güle güle kullanın :)
Tamamdir kizlar tesekkurler :) cumartesi gideceğim bakalim :)İyi geceler nemesisBen tok vermiştim, gerek yok aç olmaya diye biliyorum
O nasil bisey canim.Hic gormedim..hamislik iyi gidiyor sukurler olsunHuuu neler yapıyorsunuz ne alemdesiniz kızlaar bi ses verin
Hastane için ayaklı karşılama panosu yaptırmak istiyorum var mı bildiğiniz bir yer, hamişlik nasıl gidiyor?
O nasil bisey canim.Hic gormedim..hamislik iyi gidiyor sukurler olsunHuuu neler yapıyorsunuz ne alemdesiniz kızlaar bi ses verin
Hastane için ayaklı karşılama panosu yaptırmak istiyorum var mı bildiğiniz bir yer, hamişlik nasıl gidiyor?
Şu tarz bir şey, n11den hallettim bakalım. Biz de iyiyiz bebiş 2038 gram olmuş, her şey yolundaO nasil bisey canim.Hic gormedim..hamislik iyi gidiyor sukurler olsun
Güzelmiş canım.Rabbim kullanmayi nasip etsin inşallah..Ohh ohhh maşallah bebişe :))bnde merak içindeyim son bi hafta kontroleŞu tarz bir şey, n11den hallettim bakalım. Biz de iyiyiz bebiş 2038 gram olmuş, her şey yolunda
Selam canım.selam kızlar :) ne var ne yok :)
eskişehirde 1 aydır kış mevsimi yaşanıyor ondandır. gündüz 30 derece gece 10 derece.Selam canım.
Ay ben çok kotuyum.Boğazlarım felç burnum tikali.cok iyi gidiyor derken nerden cikti bu hastalikDün gece hiç uyumadim ağridan sizidan
Ewet olabilir.Dengesizlesti havalar iyice.umarim siddetlenmeden atlatirimeskişehirde 1 aydır kış mevsimi yaşanıyor ondandır. gündüz 30 derece gece 10 derece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?