Saç Rengi ve Saç Boyama Eskişehir'de kuaför önerir misiniz?

2973485

her şeyim....
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2009
468
0
116
Eskişehir
ben ilk defa saçlarımı boyatıcam hemen değil ama şimdiden araştırmaya başlıyım kuaför bulmak zaman alır diye düşündüm:) bildiğiniz işinin ehli istediğiniz yakışan rengi cuk diye tutturan güler yüzlü kaliteli malzemeler kullanan saça zarar vermeyen kuaför var mı:Saruboceq: kaydirigubbakcemile5

malesef ben de hiçbir kuaföre güvenmiyorum canım

ben geldiğimde eskiye ZEN kuaföre giderim memnunum düğünümdede oraya gitmiştim süper gelin yapmışlardı beni..........

ben geldiğimde eskiye ZEN kuaföre giderim memnunum düğünümdede oraya gitmiştim süper gelin yapmışlardı beni..........

teşekkürler canımopuyorumnanaktan

haydi arkadaşlar bilgilerimizi paylaşaşlım yardımcı olalım olumunekankayizsmile

canım ben mustafaya giderdim evlenmeden önce doktolar caddesinde bi pasajdaydı ama sonra arka sokağa da bi şube açmıştı
bide tedaşın orda hasan var oraya da düğünümde gitmiştim ikisi de çok iyi kuaförler

sağol canım:) paylaşmaya devam kızlar özellikle boya üzerinde beğendiğiniz kuaförler:kedi:

canım yasin pasajında gül mercan var ben memnun kalırdım kuaför hasanı duydum birde akarbaşında nadir var

teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan
bugün esparkta mehmet tatlıya girdim sordum boya üstüne röfle 200 tl ye yaparız dedi ama o da röflede indirim olduğu için oraya giden arkadaşlar var mı? ya da saçınızı boyatıp işte bu dediğiniz kuaförler fisfisfis

canım ben yıllardır çalışanlar caddesinde Bülent Duruk-Nasya kuaföre gidiyorum.Eskişehirde üzerine tanımam.Platin röfle yaptırıyorum inanın yolda herkes sorar nereye yaptırıyosun diye.Üstelik fiyatlarıda çok normal.Tavsiye ederimsositososito

çalışanlar caddesini biliyorsan tatlım kanlı kavak parkının karşı köşesinde kalıyor.Taşköprü caddesine dönen köşede yani.Nasya kuaför diye internet adresi de var umarım yardımcı olmuşumdur:)

ben giderim hep bülent abiye mükemmeldir gerçekten ben garanti weririm yani

Back
X