Saç Rengi ve Saç Boyama Eskişehir'de kuaför önerir misiniz?

arkadaşlar bu arada bugün arkadaşımın saçını kestirmek için nasya ya girdik çok ilgilendiler ne yakışır ne yakışmaz ilgili davrandılar tabi ama daha boyatmadım:)

nerde bu yer canım tam olarak?

canım vişnelikte caddenin adı ali fuat güven sanırım osmangazi üniversitesi tramvayına binip atatürk bulvarı durağında indin mi az daha yürüyosun köşede canım

arkadaşlar ölü bi konuyu tekar canlandırıyorum ee artık vakti geldi şimdi daha radikal bi karar aldım saçımı bob kestirip boyatmak istiyorum aslında balyaj olcak sanırım ama böyle kalıp gibi çizgi şeklinde belli olmıcak doğana sordum kesim + balyaj 45 gibi olur dedi ama pek güvenemedimbilmiyorumkismile açıkçası böyle kesin şu diyceğim bi kuaförde çıkaramadım listeme ee ekonomik de olması lazım off çok şey istiyorum ama imkansız mı :kedi:

nasya dan mı aldın bu fiyatı ben nasyayı biliyorum ama hiç gitmedim, kesim falan nasıl hiç bir fikrim yok umarım gidenler paylaşırlar

arkadaşın saçını kestirdi mi ? istediği gibi oldu mu? kesim fiyatı ne kadar bir de

Kuaför olarak Hüseyin i tavsiye ederim. Ama kızılcıklıdaki şubesine git ve bizzat Hüseyin in kesmesini iste. Kızılcıklı cad. sokak arasındaydı yeri. Bir de Mücahit var sanırım onu da tavsiye ederler çok

yok canım nasyadan almadım o fiyatı alamam ordan sanırım zaten:) onu doğandan aldım da bu hüseyini bi kaç kere daha duydum sanki tam olarak nerde acaba nasyaya gelince işlerine özendikleri belliydi ama radikal bi değişim olmadığı için bi şey diyemiycem belki daha iyi bilenler vardır fiyatı da hatırlayamadım fakat 15 kadar vardı sanırm

ben ilk defa saçlarımı boyatıcam hemen değil ama şimdiden araştırmaya başlıyım kuaför bulmak zaman alır diye düşündüm:) bildiğiniz işinin ehli istediğiniz yakışan rengi cuk diye tutturan güler yüzlü kaliteli malzemeler kullanan saça zarar vermeyen kuaför var mı:Saruboceq: kaydirigubbakcemile5

Konunun üzerinden çok zaman geçmiş ama ben yazmadan duramayacağım.Buradan okuduğum yorumlara güvenerek gittiğim NASYA saçlarımı mahvetti.Röfle diye gittiğim saçlarımın halini görmeliydiniz.Önce platin olacak saçım bir açıldı ben böyle turuncu görmedim tam bir rezalet.Boyalar karışmış dediler hava soğukmuş ondan açılmadı dediler.arka arkaya 2 kez cila yaptılar ama nafile.sonra hiç duymadığım Amerikan şampuanını denediler kafamda ,gittikçe berbat ettiler.Sonra tekrar paketleyelim dediler tamam dedim elim mecbur .Sonuç facia kafamda dört renk.Platin , turuncu, dore sarı ve kızıl.5 saatin sonunda saçlarım rezil halde.Kurutturdugum gibi kaçtım oradan. Aldıkları 2kat para da cabası.Saçıma mı ,gecen 5 saatime mi, parama mı yanayım bilemedim.Size tavsiyem olabildiğince uzak durun.SOnrası mı ? Sonra hamamyolunda UTkan düzeltti şimdi herkes soruyor kesinlikle tavsiye ederim...

Bu eskisehirde duzgun bi kuafor bulmak cok zor :( kime gitsen sacini kus gibi yapip gonderiyorlar :31:

dün değil önceki gün burada yazılan yorumlarında etkisiyle beyaz kuaföre gittim.. saçım feci haldeydi... çok araştırdım öncesinde bi kaç kuaförlede görüştüm tabii.. açıkcası hanımlar röflem cidden süper oldu.. çok uğraştılar.. hatta dün bir kaç kişi sordu nereye yaptırdığımı... benim gibi pimpirikli birini memnun etmek çok güçtü ve başardılar... zaten ilk görüşmeye gittiğimde zayıf olan ali bey saçımı i,nceledi nasıl olacağını ne yapacaklarını birbir anlattı,,, ciddiyeti anlaşılıyordu gerçekten.. ben çok beğendim .. sonuç benide beni tanıyanlarıda memnun etti.. cidden kesinlikle tavsiye ediyorum..

Ben de haftasonu icin eskisehir e gelmistim buraya gelmisken yorumlara bakarak biyerde rofle yaptirmak istedim ve en son yoruma guvenerek beyaz kuafor e gittim sacimda karman corman bir rofle vardi uclar platin bir onceki roflede acilmayan saclar ve dipler siyaha yakindi ali bey sagolsun oncelikle beni bilgilendirdi olabilecekleri sacimin ne kadar duzelebilecegini anlatti ben istedigim platin tonunu gosterdim saat 16 da baslayan sacim 21.30 da bitti ve o kadar saat de basimdan ayrilmadan roflemi yapti sacimi kademe kademe iatedigim olana kadar acti ufak yıpranmalar olsa da sacim muhtesem oldu burdan da belirtmek istedim eger platin renklerde rofle dusunuyorsaniz alibey e gidin fiyatlar da cok yuksek degil umarim faydali olmusumdur

Ben de haftasonu icin eskisehir e gelmistim buraya gelmisken yorumlara bakarak biyerde rofle yaptirmak istedim ve en son yoruma guvenerek beyaz kuafor e gittim sacimda karman corman bir rofle vardi uclar platin bir onceki roflede acilmayan saclar ve dipler siyaha yakindi ali bey sagolsun oncelikle beni bilgilendirdi olabilecekleri sacimin ne kadar duzelebilecegini anlatti ben istedigim platin tonunu gosterdim saat 16 da baslayan sacim 21.30 da bitti ve o kadar saat de basimdan ayrilmadan roflemi yapti sacimi kademe kademe iatedigim olana kadar acti ufak yıpranmalar olsa da sacim muhtesem oldu burdan da belirtmek istedim eger platin renklerde rofle dusunuyorsaniz alibey e gidin fiyatlar da cok yuksek degil umarim faydali olmusumdur
ne kadar fiyat verdi tam olarak acaba ?

Merhabalar.. ben de eskisehirde bir turlu guvenip de kuafore gidemedim. Tek renk boyatmama ragmen o kadar cok yiprattilar saclarimi guvenemiyorum artik.. simdi guzel parlak bir kizila boyatiyorum saclarimi. Sizce bunu basarabilecek kim vardir? Oneriniz var mi?

Back
X