Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ilk defa saçlarımı boyatıcam hemen değil ama şimdiden araştırmaya başlıyım kuaför bulmak zaman alır diye düşündüm:) bildiğiniz işinin ehli istediğiniz yakışan rengi cuk diye tutturan güler yüzlü kaliteli malzemeler kullanan saça zarar vermeyen kuaför var mı:Saruboceq: kaydirigubbakcemile5
ne kadar fiyat verdi tam olarak acaba ?Ben de haftasonu icin eskisehir e gelmistim buraya gelmisken yorumlara bakarak biyerde rofle yaptirmak istedim ve en son yoruma guvenerek beyaz kuafor e gittim sacimda karman corman bir rofle vardi uclar platin bir onceki roflede acilmayan saclar ve dipler siyaha yakindi ali bey sagolsun oncelikle beni bilgilendirdi olabilecekleri sacimin ne kadar duzelebilecegini anlatti ben istedigim platin tonunu gosterdim saat 16 da baslayan sacim 21.30 da bitti ve o kadar saat de basimdan ayrilmadan roflemi yapti sacimi kademe kademe iatedigim olana kadar acti ufak yıpranmalar olsa da sacim muhtesem oldu burdan da belirtmek istedim eger platin renklerde rofle dusunuyorsaniz alibey e gidin fiyatlar da cok yuksek degil umarim faydali olmusumdur