Eskisi gibi değil bana karşı

lonelinessyk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2015
268
132
98
29
7 aydır beraberiz hep üstüme düşen titreyen tatlı dilli romantik sevgisini aşkını mesajlarda uzun uzun yazan daha bir çok şey güzel güzel davranışları vardı bunlar tamamen gitti demiyorum azaldı eskiye göre
Kardeşinin 80 bin lira borcu var calisip oduyo kendisi ama sevgilimde abisi olarak her ay destek cikiyo hatta tum maasi yolluyo diyebilirim sevgilimin kenarda birikmis parasi vardi ilerideki dugun evlilik icin paramiz ustunede eklicem derdi o paranin da hepsini verdi kardesine
Bilmiyorum bu borc olayindan sonra kendisi cok degisti bu borc cikali 3 ay oldu huyu suyuda degisti tartismalarimizda artti kendisiyle eskisi gibi degilsin degistin dedigimde sacmaliyosun benim derdim bana yetiyo zaten ustume gelme sende benim diyo konuyu kapatiyo bunaltma beni zaten işler yoğun yoruluyorum benim derdim bana yetiyo tarzı konusup duruyo benim derdim bana yetiyodan kastıda borcu soyluyo sebep diye senle hayallerim vardı yuzuk alıcaktım dugun paramız olacaktı elde avucumda para kalmıyo borca para yatırmaktan diyo
Tamam 7 ay cok bir sey degil ilk 4 ay adam mukkemeldi borctan sonra 3 aydir bambaska adama donustu hep gergin agresif en ufak seyden dahi tartisir olduk eskisi gibi de sevgi dolu da yaklasmiyor bana ben ne yapayim ne olur bi yardim edin ?

Çünkü derdi kendine yetiyor gerçekten. Dünyanın senin etrafında dönmediğini, dertlerin sıkıntıların insanları depresif ruh hallerine sokabileceğini en kısa sürede anlarsan ikiniz için de iyi olur. Şu aşamada söylenmek yerine destek olmayı dene mesela.

Sevgiliyken sorunlarınız için bu kadar dertleniyorsaniz kesinlikle ayrılın zaten

Nolursa olsun maddi açıdan sıkıntıda olunca ister istemez herkese yansıtıyo insan. Kolay değil, 80 bin tl diyosunuz, ailecek zor bi dönemden geçiyolar. Üstüne gitmeyip destek olsanız daha iyi olur. Bu duruma adapte olmak da zor. Sizin açınızdan da zor. Biraz empati yapın derim. Ayrıca kardeşine birikmiş parasını tabi ki verecek. Neden bana ilgi göstermiyosun, değiştin demek yerine yardımcı olabileceğim bişey var mı diye sorun. Dertleşmeye çalışın, yanında olduğunu gösterin. Şu anda en son istediği sizin söylenmenizdir eminim. Aynı durumdayım ben de, sözlüm maddi sıkıntı çekiyo ister istemez gerginlik oluyo ama sakinleştirmeye destek olmaya çalışıyorum. Allah yardımcısı olsun sevgilinizin.

Adam parasız geziyorsa öyle olması normal. Ben de param olmayınca gerilirim. Bir de kardeş borcuymuş kim bilir neyden çıktı..

Ayrıca 7 ayın 3 ayı kavgalı ise 4 ayda evlilik için yüzük filan hayali abartılı geldi. Henüz maddi, manevi sıkıntısına destek olamadığınız hatta bencilce 'değişti' dediğiniz bir adam için biraz geri durun.

Çünkü derdi kendine yetiyor gerçekten. Dünyanın senin etrafında dönmediğini, dertlerin sıkıntıların insanları depresif ruh hallerine sokabileceğini en kısa sürede anlarsan ikiniz için de iyi olur. Şu aşamada söylenmek yerine destek olmayı dene mesela.
Destek oluyorum zaten sadece her şeye daha hassas alıngan olmaya başladı ilgisi de azaldı gibime geliyor çaresizlik çok kötü elimden bir şeyde gelmiyor
Sevgiliyken sorunlarınız için bu kadar dertleniyorsaniz kesinlikle ayrılın zaten
Dertlenilmeyecek bir şey değil çünkü
Nolursa olsun maddi açıdan sıkıntıda olunca ister istemez herkese yansıtıyo insan. Kolay değil, 80 bin tl diyosunuz, ailecek zor bi dönemden geçiyolar. Üstüne gitmeyip destek olsanız daha iyi olur. Bu duruma adapte olmak da zor. Sizin açınızdan da zor. Biraz empati yapın derim. Ayrıca kardeşine birikmiş parasını tabi ki verecek. Neden bana ilgi göstermiyosun, değiştin demek yerine yardımcı olabileceğim bişey var mı diye sorun. Dertleşmeye çalışın, yanında olduğunu gösterin. Şu anda en son istediği sizin söylenmenizdir eminim. Aynı durumdayım ben de, sözlüm maddi sıkıntı çekiyo ister istemez gerginlik oluyo ama sakinleştirmeye destek olmaya çalışıyorum. Allah yardımcısı olsun sevgilinizin.
Çok zor bi durum çok hassas alıngan sinirli bi insan hâline dönüştü kendi kendine triplere de giriyor zaten yanında olduğumu hissettiriyorum elbet ama olur olmadık şeylere bir şey desem benim derdim bana yeter triplerine bürünüyo hemen
Destek olmanız gerekiyor. Bu bir süreç ve ilişkiniz için bir sınav. Hayat her zaman güllük gülistanlık değil.
Elbette öyle haklısınız da bende şimdiden yıprandım
Adam parasız geziyorsa öyle olması normal. Ben de param olmayınca gerilirim. Bir de kardeş borcuymuş kim bilir neyden çıktı..

Ayrıca 7 ayın 3 ayı kavgalı ise 4 ayda evlilik için yüzük filan hayali abartılı geldi. Henüz maddi, manevi sıkıntısına destek olamadığınız hatta bencilce 'değişti' dediğiniz bir adam için biraz geri durun.
Kardeşi rahat durmayan bi tip ailenin yaramaz haylaz üyesi maalesef. Ben destek oluyorum inanki moral veriyorum da hep kendisi diyo birikmis parami ileride evlilige dugune saklıyodum diye

ilişki yedi aylık borç dört aylık, 3 ayda mı evlilik hayali kurmaya başlamıştınız?

neyse.

adamın gerçekten derdi var. 80.000 tl az bir para değil, birikmişi de gitmiş. üzülüyor demek ki ya kendi haline bırakın ya destek olun.

Adam çok haklı az uz bir borç olsa, 80 bin ben bir arada görmedim o parayı vallahi , o yuzde destek olun ustune gitmeyin siz sevginizi belli eden yazılar yazın yanındayım deyin dugun gec olsun ne olacak seviyorsanız bir müddet bekleyin

Kardeşi rahat durmayan bi tip ailenin yaramaz haylaz üyesi maalesef. Ben destek oluyorum inanki moral veriyorum da hep kendisi diyo birikmis parami ileride evlilige dugune saklıyodum diye

Benim de bir arkadaşımın abisi böyleydi. Kumar borcunu ödüyordu çocuk habire. Keyfi ise bence ödemeye destek olunmamalı. Erkek arkadaşın kendine ev, araba filan alsın bence durumuna göre. Vakti gelince satılır gerekirse harcanır. Öyle kardeş elini yer siz evlenseniz bile yapışır sülük gibi.

Annesi babası ölse işini kaybetse bunun ustune degısse, hosgor anlayışlı ol derdim.

Ama, böyle tum yatırımını abisine kardesıne verip oturup sonra dertliyim anla diyen birini ben hosgoremezdım. Dert olan ben degilim, neden ben anlayışlı olacağım?
Cekmek zorunda degılsınız.

Back
X