Neden sürekli evdesin peki?
20 yaşındaymışsın.
Neden üniversite okumak, hadi evlendiniz bari eşinizle birlikte kariyer yapmak, maddi manevi yatırım yapmak, entelektüelliğinizi geliştirmek, gezmek görmek keşfetmek, hobiler edinmek, rahatça sevişmek, seyahatler, film günleri yapmak yerine koşa koşa doğurganlığının son demleriymiş gibi çocuk yaparsınız anlayamıyorum.

Daha çocuk olduğunuz yaşlarda çocuk yaparsanız tabiki dengede duramaz saçmalarsınız.
Sen kendine güvenmiyorsun dediğinde ne kadar güvendigini göstermek icin mi derhal çocuk yaptın?
Tabi ki güvenmiyorum, daha hayatta yaşayacaklarımız, öğreneceklerimiz var, bunun için ikimizde yeterli olgunlukta ve sorumluluk alacak durumda değiliz daha çok erken, anne baba olmadan önce edinmemiz gereken başka sıfatlarımız, başarmamız gereken başka önceliklerimiz var ama sen beni bunun için yetersiz görüyorsan buyur yeterli birileriyle olmak için gidebilirsin deyip çocuk yapmamak da bir tercihti oysa.
Bana böyle diyen eşim olsa ben yapacağım varsa bile yapmazdım çünkü.
Bence hamileliğinin daha başlarındayken gerçekten anne olmak istediğine ve olabileceğine emin misin? Seni mutlu edecek olan bu mu? Çocuğun doğacağı ortam maddi ve manevi olarak saglıklı ve yeterli mi? Yoksa pişman mı oldun ve çocuk doğduktan sonra da hazır olmadığın için mutsuz mu olacaksın? Doğru mu yoksa çok yanlış bir zaman mı diye iyice düşün derim.