- 24 Şubat 2011
- 2.603
- 25
- 108
- Konu Sahibi Dou_You_Wanna
-
öyle çok kafama takılıyor kii
Dün gece hiiç mesaj atmadım. Sırf onu düşünmemek için kız arkadaşımla telefonda saatlerce muhabbet ederken bi baktım mesaj geldi... Sanırım artık yzmıcaksın bana cnm diyoVe gece bana öyle güzel bir dille açıklama yaptı ki beni kırmak istememiş.. Psikolojisi o an bozuk olduğu için öyle olmuş vs. İyi kapadık tlfnu sabahta öğrendim ki gözlerinden rahatsızlandığı için işe gidemiyor bugün. Sizce arayııp ilgi göstermelimiyim yoksa hiiç oralı olmamalımıyım kızlar..
Ya yine aynı ama ben anlamış değilim bu işi.. Dün kaynak yaparken gözlerini almış kaynak bugün işe gidememiş. Sabah öğrendim durumu ve 2 saatte bir aradım ki iyimi değilmi die. Uyuyodu öyle.. Ben arayınca açtı eti güzelde konuştuk ama kalkmış tv izleyebilecek kadar iyi çok şükür benimde nasıl merakta oldumu biliyo insan bi mesaj atmazmı cnm daha iyim die...Hala diyo bende değişiklik yok sende var die..
Kızlar mrb. 1 ayı dolduran bir ilişkim var. Cumartesi günü iş çakışı biraz yakınlaştık kendisiyle ve ben bu durumlarda erkeklerin kızlardan hemen soğudunu düşünüyorum. Hani sonuçta öptüm kokladım olayı olduktan sonraa.. Bende kendisine açıkça söyledim senin benden uzaklaşıcanın farkındayım keşke bunları yaşamasaydık die.
ilgisiz durmalıyım yani demi
Hala diyo bende değişiklik yok sende var die..
Kızlar barıştıkk :) Dün iyice konuştuk herşeyi ve ben gerçekten çok abartmışım lütfen bidaha böyle yapma diyede söz aldı benden.
Barışmanıza çok sevindim canımcım ama 1 ay gerçekten de birini tanımak ve ona bağlanmak için çok kısa bir süre. 1 ay içerisinde bu kadar sıkı fıkı olma ve kendini ona tamamen adama derim.
Erkek milletinin eline vermiceksin ipleri. Aramadındı sormadındı yok sensiz olmam özlerim beklerim vs dedin mi tamam, çantada keklik deyip her şeyi senden bekliyorlar.
Çantada keklik modu kötü bir mod. Aşkta balansı iyi tutturmak lazım. En ufak şeyde hemen demoralize olma tatlım. 1 ay, 3 ay, 5 ay ...Birisi için üzülüp kahrolmaya değecek kadar uzun bir süre değil. Bırak o beklesin senin aramanı. O sorsun sana nerdeydin diye. Alıştırma, nazlama, ilgi manyağı yapma, sonra şımarıp havalanıyor bu modeller.
Kızlar ben nasıl bir kayaya tosladım gerçekten anlamıyorum... Hayatımda gördüğüm en ama en dengesiz adam bu!!!! Bir an böyle bir an şöyle.. Gene limoniyiz ve ben artık sevmediğini düşünmeye başladım... Yanımdayken ilgisini bian eksik etmeyip beni mutlu etmek için elinden geleni yapan adam Bursaya gitti gideli çok değişti. Şu 1 haftadır resmen çekiyorum yani.. Amacı böle yaparak benim ayrılmamımı sağlamak onuda anlamadım. Ayrıllmak istese bu kadar kaprisimi çekmek die düşünüyorum. Ayrılmak istemesede benim rahatsız oldumu bildiği halde bunca dengesizliği yapmaz!!!
Ya dün öyle iydik ki.. Bana diyo mesela oan işim olup sana cvp veremesem bile bana işten çıkınca eve gidince herşeyini hbr ver. Tamam dedim yaptımda.. Gece mesajlaşırken aniden konu cinselliğe geldi. Bende evlenmeden böle bişey yaşamıcamı sana daha önce söylemştim dedim. Senin niyetin benle ciddimi dedim? Ciddiyse bana saygı duy dedim. Sen daha beni anlamamışsın çok yazık dedi ve küstüü KÜSTÜ YAA BİLDİĞİN KÜSTÜ!!! Aradım açmadı açmıcam banane mesajla yaz ne yazcaksan die tutturdu!!! Allahım nasıl deli oldum gece anlatamam!! Hadi iyi geceler diyip yattık. Sabah günaydın cnm ben işe gidiyorum die hbr verdim ses yok. Aşkım işe geldim dedim hala ses yok. En sonunda aradım e açan yok!!! 1 dk sonra msaj geldi. Araba kullanıyodum yazamadım die... Fitil oldum resmen.. Lütfen Bursaya gitmeden önceki aşkım ol dedim. Asıl sen eski aşkım ol diyooooSorun kimde anlamadım valla
Ya dün öyle iydik ki.. Bana diyo mesela oan işim olup sana cvp veremesem bile bana işten çıkınca eve gidince herşeyini hbr ver. Tamam dedim yaptımda.. Gece mesajlaşırken aniden konu cinselliğe geldi. Bende evlenmeden böle bişey yaşamıcamı sana daha önce söylemştim dedim. Senin niyetin benle ciddimi dedim? Ciddiyse bana saygı duy dedim. Sen daha beni anlamamışsın çok yazık dedi ve küstüü KÜSTÜ YAA BİLDİĞİN KÜSTÜ!!! Aradım açmadı açmıcam banane mesajla yaz ne yazcaksan die tutturdu!!! Allahım nasıl deli oldum gece anlatamam!! Hadi iyi geceler diyip yattık. Sabah günaydın cnm ben işe gidiyorum die hbr verdim ses yok. Aşkım işe geldim dedim hala ses yok. En sonunda aradım e açan yok!!! 1 dk sonra msaj geldi. Araba kullanıyodum yazamadım die... Fitil oldum resmen.. Lütfen Bursaya gitmeden önceki aşkım ol dedim. Asıl sen eski aşkım ol diyooooSorun kimde anlamadım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?