Eskisi gibi olması için nasıl davranayım?

Dün gece hiiç mesaj atmadım. Sırf onu düşünmemek için kız arkadaşımla telefonda saatlerce muhabbet ederken bi baktım mesaj geldi... Sanırım artık yzmıcaksın bana cnm diyo Ve gece bana öyle güzel bir dille açıklama yaptı ki beni kırmak istememiş.. Psikolojisi o an bozuk olduğu için öyle olmuş vs. İyi kapadık tlfnu sabahta öğrendim ki gözlerinden rahatsızlandığı için işe gidemiyor bugün. Sizce arayııp ilgi göstermelimiyim yoksa hiiç oralı olmamalımıyım kızlar..

güzel bir gelişme olmus tatlım ...
bence yine abartmadan ilgini ona gösterebilirsin..
tabiki tamamen soguk olman; iyi olmaz bence..

Ya yine aynı ama ben anlamış değilim bu işi.. Dün kaynak yaparken gözlerini almış kaynak bugün işe gidememiş. Sabah öğrendim durumu ve 2 saatte bir aradım ki iyimi değilmi die. Uyuyodu öyle.. Ben arayınca açtı eti güzelde konuştuk ama kalkmış tv izleyebilecek kadar iyi çok şükür benimde nasıl merakta oldumu biliyo insan bi mesaj atmazmı cnm daha iyim die...Hala diyo bende değişiklik yok sende var die..

:44::44::44::44:

ee sende uzaklasmayı dene bari

Böyle düşünseniz bile bu ona söylenir mi? Uzaklaşmak için bahane ararsa hazır. Hatta öyle bir niyeti yoksa bile aklına sokmuşsunuz. Ayrıca yakınlaştıktan sonra "Benden uzaklaşacağının farkındayım" demeniz sanki önceden başkasıyla benzer tecrübeler yaşamışsınız da ardından ayrılmışsınız izlenimi verebilir ona...

ilgisiz durmalıyım yani demi

İçinizden geldiği halde arayıp sormazsanız, ilgi göstermezseniz o ilişkiden ne anlayacaksınız? Tabii karşınızdakini sıkmayacak, ona da kendisini ifade etmesini sağlayacak kadar zaman vermelisiniz.

Hala diyo bende değişiklik yok sende var die..

Korktuğunuz başınıza gelmiş. Bir şeylerin değişmesinden çekinmişsiniz, bunu ona hissettirmiş hatta açıkça söylemişsiniz o da sizin değiştiğinizi iddia etmiş. Kuruntularınızdan kurtulur, olanları kötüye yormaz ve ona negatif yansıtmazsanız mesele kalmaz zaten ortada bir sorun da yok...

vallahi sanırım erkeklerin genel ozelligi arada sapıtıyorlar ilgisizlesiyorlar sonra geciyor eski hallerine donuyorlar..sen onla yakınlastın diye uzaklasıcaksa kendi pisligidir zaten zamanla anlarsın bu durumu

Diyelimki yakınlaştınız erkek arkadaşınızla. Yahu yakınlaşmadan sonra sen benden soğursun artık demek ne demek anlamıyorum. Eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak diye bir deyim vardır. Aynen böyle yapmışsınız.

Ama sevgilinizin gerçekten meşgul olduğunu sanıyorum. Yani sizin düşündüğünüz gibi bir durum bence mevcut değil. Rahat olun...

canım bende senin gibi düşünürüm yakınlaşınca soğur mu düşüncesi kemirir beynimi aslında bu birazda öyle erkekler zoru elde etmeye değil onun için uğraşmayı severler bizde bunun farkındayız o sebeple aklımıza takılıyor bu husus:44: belkide sadece bir kuruntu

Kızlar barıştıkk :) Dün iyice konuştuk herşeyi ve ben gerçekten çok abartmışım lütfen bidaha böyle yapma diyede söz aldı benden.

Barışmanıza çok sevindim canımcım ama 1 ay gerçekten de birini tanımak ve ona bağlanmak için çok kısa bir süre. 1 ay içerisinde bu kadar sıkı fıkı olma ve kendini ona tamamen adama derim.

Erkek milletinin eline vermiceksin ipleri. Aramadındı sormadındı yok sensiz olmam özlerim beklerim vs dedin mi tamam, çantada keklik deyip her şeyi senden bekliyorlar.

Çantada keklik modu kötü bir mod. Aşkta balansı iyi tutturmak lazım. En ufak şeyde hemen demoralize olma tatlım. 1 ay, 3 ay, 5 ay ...Birisi için üzülüp kahrolmaya değecek kadar uzun bir süre değil. Bırak o beklesin senin aramanı. O sorsun sana nerdeydin diye. Alıştırma, nazlama, ilgi manyağı yapma, sonra şımarıp havalanıyor bu modeller.

çok haklısın.......

en başta önlemini almak lazım

Kızlar ben nasıl bir kayaya tosladım gerçekten anlamıyorum... Hayatımda gördüğüm en ama en dengesiz adam bu!!!! Bir an böyle bir an şöyle.. Gene limoniyiz ve ben artık sevmediğini düşünmeye başladım... Yanımdayken ilgisini bian eksik etmeyip beni mutlu etmek için elinden geleni yapan adam Bursaya gitti gideli çok değişti. Şu 1 haftadır resmen çekiyorum yani.. Amacı böle yaparak benim ayrılmamımı sağlamak onuda anlamadım. Ayrıllmak istese bu kadar kaprisimi çekmek die düşünüyorum. Ayrılmak istemesede benim rahatsız oldumu bildiği halde bunca dengesizliği yapmaz!!!

canım ne oldu tam olarak?:26:

Ya dün öyle iydik ki.. Bana diyo mesela oan işim olup sana cvp veremesem bile bana işten çıkınca eve gidince herşeyini hbr ver. Tamam dedim yaptımda.. Gece mesajlaşırken aniden konu cinselliğe geldi. Bende evlenmeden böle bişey yaşamıcamı sana daha önce söylemştim dedim. Senin niyetin benle ciddimi dedim? Ciddiyse bana saygı duy dedim. Sen daha beni anlamamışsın çok yazık dedi ve küstüü KÜSTÜ YAA BİLDİĞİN KÜSTÜ!!! Aradım açmadı açmıcam banane mesajla yaz ne yazcaksan die tutturdu!!! Allahım nasıl deli oldum gece anlatamam!! Hadi iyi geceler diyip yattık. Sabah günaydın cnm ben işe gidiyorum die hbr verdim ses yok. Aşkım işe geldim dedim hala ses yok. En sonunda aradım e açan yok!!! 1 dk sonra msaj geldi. Araba kullanıyodum yazamadım die... Fitil oldum resmen.. Lütfen Bursaya gitmeden önceki aşkım ol dedim. Asıl sen eski aşkım ol diyoooo Sorun kimde anlamadım valla

nasil anlamadin sorun kimde ? sorun tabi ki onda ya su anlattiklarina bakarak soyluyorm ki bi sucun yok. cinsellikten bile nefret ediyorum ya abi biraz saygili olsun su erkekler, azicik geri durup masum yasasinlar bi seyleri.olmuyo mu? bizim de nefsimiz var ya of:S
biz nasil hakim olabiliyoruz kendimize:S
canim kusen erkek ve cimri erkek. bu ikisine asla dayanamam. pesinde kosma artik bak sonra uzuleceksin. simdiden bu tavirlarina bak adamin ya:S

Son düzenleme:

küsüp seni ikna etmeye çalışıyor buna :)

Sana küserek tavır yaparak kararından caydırmaya çalışıyo resmen yani direk söylemiyor hayır cinselliği ben evlilikten öncede yaşamak istiyorum diye sana alttan alttan kabullendiremeye çalışıyo çok çocukça ve yanlış buldum canım sevgilinin tutumunu senin bu düşüncene saygısı olması gerekiyor herşey cinsellik değil sonuçta bence al karşına bu konuyu konuş canım eğer ciddi bir ilişkimiz varsa birimizden birimizin uygun görmediği şeylere saygı duymalıyız v.s tarzında uzlaşmacı bir şekilde konuşmanı yap

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…