- 24 Şubat 2011
- 2.603
- 25
- 108
- Konu Sahibi Dou_You_Wanna
-
peki bu durumu düzelmek için çokmu geç kaldım?
peki bu durumu düzelmek için çokmu geç kaldım?
Aynen yaa canıma yetti resmen. Nerde böle sorunlular var beni buluyo. Sen kadınsın yapamazsın ben erkeğim yaparım ilkesine öle sıkı sıkıya bağlıki anlatamam. Dün sinirden lan demişim nasıl kızdı bana. Kendisi diyince hatırlattım ben erkeğim diyoo
değilim tabiki. En kötü özelliğimde bu yavaş yavaş soğurum kızarıım bişey demem sonra hepsini birden bi patlarım bidahada arkama bakmamm. Bu huyumu bildiği halde devam ediyo ve herşeye küsüyo. Çok zor birisin dedim. O zaman sen beni kolay yap diyo nasıl yapcam ki?
İki kere hiiç mesj atmadım tüm gün boyunca allahım o da ayrı bi tripti. Yanımdayken gene bu arada aynı iş yerindeyiz sürekli birbirimizin hareketlerini izleyerek önlem alabiliyoduk ama bursa işi hiç olmadı yaa
Sabahı biliyosun ztn cnmm. Sonra mesajlaşmaya devam ettik ama konuyu gene cinselliğe getirdi tabi ben kararımdan dönmedim. Şimdilik ikimizde işlerimize bakıyoruz. Çıkışta mesaj atarız anca. Ama sonrasını bilmiyorum. Onla çıkmaya başladım günden beri sert bi mizacı var. Bazen düşünüyorum bu adam ankaradaykendemi böleydi yoksa bursaya gidince benmi abarttım bazı şeyleri die. Şu mesaj atmama olayını çok abarttım evet. Ama küsme huyundan işteki herkes şikayetçi çok çabuk küsüp alınıyo die. Bak mesela bişey anlatıcam. Bunlarla birlikte çalışan bi çocuk daha vardı o da benle çıkmak istediğini söledi ama ben kabul etmedim. Ama gidip benimkine biz çıkıyoruz ediyoruz die anlatmış. Benimkide bunnu işten çıkartmış. Çıkarttıktan sonrada bana sordu doğrumu bunlar die.. Doğru olmadını anlayınca bana teklif etti ve çıkıyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?