- 14 Eylül 2020
- 135
- 92
- 48
- Konu Sahibi _Feslegen_
-
Evet ama bunu eskiye gösterme çabası neden olabilir sizce ?Eskiye hiçbir şey hissetmeden ona enerji harcamadan sevebileceği yeni birini bulduğu için mutlu olmali, ve enerjisini ona vermeli bence
Sordugumda hırs yaptıgını söylüyor,İçinde duygusal birşey var o zaman...
Şöyle olabilir bazen insan böyle hissediyor, sen kıymet bilmedin ama şuan kıymet bilen biri var, ama bunu onun bilmesinin bir önemi yokkiEvet ama bunu eskiye gösterme çabası neden olabilir sizce ?
Muhtemelen ayrilinca çok aci çektin.Sordugumda hırs yaptıgını söylüyor,
Zamanında bensiz yapamazsın,
Benim gibisini bulamazsın gibi cümleler kurmuş karşıdaki kişi..
Şöyle olabilir bazen insan böyle hissediyor, sen kıymet bilmedin ama şuan kıymet bilen biri var, ama bunu onun bilmesinin bir önemi yokki
Muhtemelen ayrilinca çok aci çektin.
Çok mutluysan hırs yapamıyorum.
Aklıma gelmiyor ki.
Çok kötü bir evlilik geçirdim. Aşağılandım hatta şiddet gördüm. Karşı taraf istemedi ama ben boşandım. Sonra yeniden birini sevdim sevildim. Evlendim. Bir günden bir güne ne eski kişiye nispet yaptım ne de hayatımı göstermeye çalıştım. Çünkü kurtulduğuma göbek atacak kadar hayatımda istemiyordum. Benden uzak nereye yakın olursa olsun dedim. Hatta ve hatta inşallah birini bulur evlenir de bir daha bana bulaşmaz dedim. İnsan sadece bir şeyler hissettiği birine nispet yapar. Ondan üstün olmaya çalışır. Bu duygunun temeline inmek lazım.
Benim umrumda olmaz .
Kesin net bir cevabı yok bence. Ama duygusu bitmemiş de olabilir sizin sevgilizse bahsettiğiniz kişi dikkat edin.
Benim eski bir sevgilim eski sevgilisinin adını dahi anmazdı. Çok öfkeliydi ona. Sonra kız dönmek istediği saniyede döndü. Onun daha duygusu bitmemişti ondan öfkeliydi.
Ben biriyle beraberdim defaatle ayrıldıkları gün kadının adının dövmesi varmıs ve onu sildirdiğini anlattı.. bigün merak edip kadının profilime girdim kadın yeni kocasının gögsüne dövme yaptırmıs adını onu göstererek bir profil resmi paylasmıs… o gece düsündüm bu adam belki 10 kez bu dövme olayınu söyledi. Bunlar kadınla birbirlerine atıfta bulunuyorlar dedim. Ertesi gün ayrıldım. ciddi olarak cıktıgım o yolda aklımda bir soru isareti varsa devam etmemeliyim. Ve sizinde durumunuz böyle. Adamın aklı ex te hala. Sindirememis. Mesala özellikle kadın aldattıgında erkeklerin gururu o kadar sarsılıyor ki baskasıyla dahi evlenseler o kadını unutamıyorlar erkek mekanizması onlara iyi davranan kadını değil, ezen kadını unutmuyorSordugumda hırs yaptıgını söylüyor,
Unutamamistir hala , onu kiskandirmaya çalışıyordur.İyi günler arkadaşlar,
Konu çok uzun aslında ama ben sadece özet geçip sormak istiyorum,
İnsan hayatına yeni birini almışken,
Ve onu çok seviyorken,
Zamanında onu hor görmüş,eski sevgilisine şimdi mutlu oldugunu göstermeye çalışır mı ?
Onu kaybettigine üzülmesini ister mi ?
İçinde duygusal birşey olmadan ?
Hırs falan değil. Dikkat çekmek için bunlar hep.Sordugumda hırs yaptıgını söylüyor,
konu ben degilim,Ben illa duygu nedeniyle nispet olduğunu düşünmüyorum. Bence o adamla olduğunuz dönemki kendinize kızıyor da olabilirsiniz.Neden o kadar alttan aldım niye? Şimdi de adam acı çeksin istiyorsunuz. Hepimizin tonlarca hatası oldu. Kendinizi affedin nispet ihtiyacı kalkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?