Eskiye hırs duymak ?

İnsanoğlu çok karmaşık. Hissetmiyorsam eskiye karşı hiçbir duygu umurumda olmaz açıkçası yeni hayatımı bilsin bilmesin. Fakat bazen saçmalayabiliyoruz buna hiçbir açıklama bulamadan.

Zaten öfke ne kadar büyük oluyorsa sevgi de o kadar büyük oluyor.
En çok değer verdiğine öfkelenir insan.
En tehlikeli erkek modeli de bu aslında,hissettirmeden içinde besleyip büyüten sonrasında ise açık bir kapı buldugunda koşarak eskisine dönen.

İnsanoğlu çok karmaşık. Hissetmiyorsam eskiye karşı hiçbir duygu umurumda olmaz açıkçası yeni hayatımı bilsin bilmesin. Fakat bazen saçmalayabiliyoruz buna hiçbir açıklama bulamadan.
Tam özet olarak bana yaptıgı açıklama bu aslında

Peki en sevdigi insan üzerine yemin ediyor,
Duygusal degil sadece hırstan yaptıgına,
Onu küçük gördügü için yaptıgına ?
Bunada mı inanılmaz ..

Ben çok sonradan geri dönüp düşündüm. Bitmeden duygu başkalarını araya alıp sonra tekrar birleşmek de aslında aradaki aşkı kirletiyor. Şimdi evliler, unutuldu gitti evet. Ama tüm sevgililik dönemini düşündüklerinde silmek isteyecekleri geçmiş de var. Yada tartışma küslükte akla gelmez mi o dönem? Ne kadar kötü ve çirkin aslında. Ayrılıkta acı da var. Bir süre o acıyı yaşamak yerine nispet yapmak yada birini yara bandı yapmak ne kadar sağlıksız.
Ben mesela her ayrılıktan sonra ciddi bir yalnız dönem geçiririm, içe dönerim. Tamamen bitince yeniden bir şeylere başlarım. Bu dönemi yaşamadan birilerini alan insanları ciddi manada anlamıyorum.
Bana bu kirli geliyor. Geçmiş kirli gelmiyor da araya giren başka ilişkiler çok kirli geliyor bana. Ben arada böyle bir şüpheyle yaşamak istemem.
Konu sahibi sen de araya şüphe; endişe ve geçmiş giren bir ilişkiyle yaşamayı seçme kimse için.

Siz inanmıyor musunuz peki açıklamasına? Şüpheniz inancınızdan daha mı fazla?
Şöyle söylim bana olan sevgisini görüyorum,
Eger aklında o olsa bu kadar oynayamaz diye düşünüyorum,
Ama bazı şeylerde mantıgıma yatmıyor ve sindiremiyorum,
Bu söylediklerimin üzerinden bi 6 ay geçmiş ben bugünlerde ögrendim.
Düşünüyorum ki o zaman öyle bi aptallık yapmış olabilir bugün pişmandır.
İnanın o kadar üzgünüm ki şu durumdan böyle birşeyin içinde olmaktan.

Bunada mı inanılmaz ..
Aldatan adamlar çoluk çocuğun üstüne yemin ediyor, Kurana el basıyor. Sonra yatakta yakalanıyolar. Alınları ne secde görür ne de boşandıktan sonra çocuğuyla alakaları olur bunların. Kimin içinde neyi daha çok sevdiğini bilemeyiz ki.

Erkek arkadaşım dedim ama şuan evliyim ben bu adamla..
Gözümün içine bakan bi adam,
Ama benimle tanışma dönemindeyken böyle şeylerle ugraşmış olması beni bitiriyor.

Bunada mı inanılmaz ..
Ben o bahsettiğim kişiyle tanıştığımda bir senedir ayrıydılar. Nefret etmesi ilginç gelirdi. Sorardım. Hissetmiştim belki de tersliği o zaman bana hasta annesi üstüne yemin etmişti. Asla hissim yok diye. Bana çok aşıktı sorsan, pek bilinmeyen bir grubun şarkısını severim diye çalışıp bana özel çalmıştı. Altıncı ayımızda kız mesaj attı ara verelim dedi. Ben aklın karışıyorsa bana gelme deidm ayrıldık. Kızla barıştılar. Bana durmadan mesajlar aramalar geldi hala seni de seviyorum da geçmişle ilgili sorunlar var da bilmem ne. En yakın arkadaşımla arkadaştı, alkol alıp ağlamalar fln.
İnanma.
Sonra bir senede evlendiler. Ortak arkadaşları sildim, onunla arkadaş olan arkadaşıma rica ettim onlar da görüşmeyi kestiler. telefonumu değiştirdim de öyle kurtuldum haber almaktan. Bitmişse tamamen biter. Benim de hissim kalsaydı ben de onla nispet yapmaya çalışırdım. Ama sildim. Biterse biter

Bende sizin gibi bitmişse arkama bakmam,
Hatta bugün mutluysam arkamdan geçmiş gelip beni bulmasın diye çabalarım.

Bunada mı inanılmaz ..
Kime hırslanırsın?
markette haksızlığa uğradığında öfkelenirsin ama hırslanır mısın?
İnsanlar umursamadığı kimseye hırslanmaz.
Normal arkadaşınla kavganda mı hırslanırsın? En yakın arkadaşın kazık atarsa mi? Hırsın içinde duygular da vardır

Söyledim bunu ona hırslıysan bile ondan ayrılarak zaten yapacagını yapmışsın dedim neden hala devam ettin dedim ama tek dedigi beni hor gördü şimdi mutlu görsün içi yansın istedim diyor.

şunu da söyleyeyim, eski sevgili olup görüşenlere aynı şeyi söylemiyorum. Ama Hırs, öfke duygu varlığını gösterir. Benim ilk sevgilim 16-18 yaş arasında hayatımda olan insanla biz mesela hala sosyal medyada takipleşiriz doğumgünlerini kutlarız. Ama ona karşı hiç bir duygum, öfkem yok çünkü. Nefret de duymuyorum. Çocukça bir şeydi diye gülüp geçiyorum. Ama bu bahsettiğim kişi mesela böyle değildi. Büyük bir nefret besliyordu. Orada bir sıkıntı vardı. Yani geçmişi silen adını anmayan bir görüşüm yok. Aradaki devam eden iyi kötü duygular sıkıntıdır

Söyledim bunu ona hırslıysan bile ondan ayrılarak zaten yapacagını yapmışsın dedim neden hala devam ettin dedim ama tek dedigi beni hor gördü şimdi mutlu görsün içi yansın istedim diyor.
Siz de farkındasınız ne yazık ki. Ama evlendiğiniz için emin olamıyorsunuz.
Ben ilişkimde böyle bir gölge, böyle bir leke istemem. On sene de geçse hep acaba diyeceksiniz. Kötü bir durum.
Umarım kararlarınızdan pişman olmazsınız

O öyle olmuyor, karşı taraftan kazık yediysen, terk edilen taraftaysan da nefret ediyorsun artık, içindeki aşk hırsa kine nefrete dönüşüyo. Hiçbir duygu yok olmuyor sadece şekil değiştiriyor. Aşk ne kadar şiddetliyse nefret de o kadar şiddetli oluyor. Beni o kız kadar sevmedi diyorsan haklısındır konu sahibesi, iyi ya da kötü duygular bir başkasına gerçekten aşık olunca bitiyor bana kalırsa. Hala diğer kızı kıskandırma peşindeyse üzgünüm ama sizinle tanıştığında aklı hala ondaymış.

Bunada mı inanılmaz ..
Biz ne söylersek söyleyelim ; beyhude..
İnanmak istiyorsunuz,kendinizi sartlandiriyorsunuz.
Birmizden de arzu ettiginiz cevabı almak için diretiyorsunuz..
Bazi insanlar var,ne getirerseniz el basar.
Ama sizi üzmeyelim ; evet,inanilir.Siz de inanın,zaten çok isteklisiniz

İstiyorsa demekki hala bir şeyler bitmemiş demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…