- 30 Mart 2021
- 4.579
- 23.131
- 258
- Konu Sahibi _Feslegen_
-
Hırs varsa birşeyler bitmemiş demektir.Sordugumda hırs yaptıgını söylüyor,
Zamanında bensiz yapamazsın,
Benim gibisini bulamazsın gibi cümleler kurmuş karşıdaki kişi..
Zaten öfke ne kadar büyük oluyorsa sevgi de o kadar büyük oluyor.Kesin net bir cevabı yok bence. Ama duygusu bitmemiş de olabilir sizin sevgilizse bahsettiğiniz kişi dikkat edin.
Benim eski bir sevgilim eski sevgilisinin adını dahi anmazdı. Çok öfkeliydi ona. Sonra kız dönmek istediği saniyede döndü. Onun daha duygusu bitmemişti ondan öfkeliydi.
Tam özet olarak bana yaptıgı açıklama bu aslındaİnsanoğlu çok karmaşık. Hissetmiyorsam eskiye karşı hiçbir duygu umurumda olmaz açıkçası yeni hayatımı bilsin bilmesin. Fakat bazen saçmalayabiliyoruz buna hiçbir açıklama bulamadan.
Siz inanmıyor musunuz peki açıklamasına? Şüpheniz inancınızdan daha mı fazla?Tam özet olarak bana yaptıgı açıklama bu aslında
Ben çok sonradan geri dönüp düşündüm. Bitmeden duygu başkalarını araya alıp sonra tekrar birleşmek de aslında aradaki aşkı kirletiyor. Şimdi evliler, unutuldu gitti evet. Ama tüm sevgililik dönemini düşündüklerinde silmek isteyecekleri geçmiş de var. Yada tartışma küslükte akla gelmez mi o dönem? Ne kadar kötü ve çirkin aslında. Ayrılıkta acı da var. Bir süre o acıyı yaşamak yerine nispet yapmak yada birini yara bandı yapmak ne kadar sağlıksız.Zaten öfke ne kadar büyük oluyorsa sevgi de o kadar büyük oluyor.
En çok değer verdiğine öfkelenir insan.
En tehlikeli erkek modeli de bu aslında,hissettirmeden içinde besleyip büyüten sonrasında ise açık bir kapı buldugunda koşarak eskisine dönen.
Şöyle söylim bana olan sevgisini görüyorum,Siz inanmıyor musunuz peki açıklamasına? Şüpheniz inancınızdan daha mı fazla?
Aldatan adamlar çoluk çocuğun üstüne yemin ediyor, Kurana el basıyor. Sonra yatakta yakalanıyolar. Alınları ne secde görür ne de boşandıktan sonra çocuğuyla alakaları olur bunların. Kimin içinde neyi daha çok sevdiğini bilemeyiz ki.Peki en sevdigi insan üzerine yemin ediyor,
Duygusal degil sadece hırstan yaptıgına,
Onu küçük gördügü için yaptıgına ?
Bunada mı inanılmaz ..
Erkek arkadaşım dedim ama şuan evliyim ben bu adamla..Ben çok sonradan geri dönüp düşündüm. Bitmeden duygu başkalarını araya alıp sonra tekrar birleşmek de aslında aradaki aşkı kirletiyor. Şimdi evliler, unutuldu gitti evet. Ama tüm sevgililik dönemini düşündüklerinde silmek isteyecekleri geçmiş de var. Yada tartışma küslükte akla gelmez mi o dönem? Ne kadar kötü ve çirkin aslında. Ayrılıkta acı da var. Bir süre o acıyı yaşamak yerine nispet yapmak yada birini yara bandı yapmak ne kadar sağlıksız.
Ben mesela her ayrılıktan sonra ciddi bir yalnız dönem geçiririm, içe dönerim. Tamamen bitince yeniden bir şeylere başlarım. Bu dönemi yaşamadan birilerini alan insanları ciddi manada anlamıyorum.
Bana bu kirli geliyor. Geçmiş kirli gelmiyor da araya giren başka ilişkiler çok kirli geliyor bana. Ben arada böyle bir şüpheyle yaşamak istemem.
Konu sahibi sen de araya şüphe; endişe ve geçmiş giren bir ilişkiyle yaşamayı seçme kimse için.
Ben o bahsettiğim kişiyle tanıştığımda bir senedir ayrıydılar. Nefret etmesi ilginç gelirdi. Sorardım. Hissetmiştim belki de tersliği o zaman bana hasta annesi üstüne yemin etmişti. Asla hissim yok diye. Bana çok aşıktı sorsan, pek bilinmeyen bir grubun şarkısını severim diye çalışıp bana özel çalmıştı. Altıncı ayımızda kız mesaj attı ara verelim dedi. Ben aklın karışıyorsa bana gelme deidm ayrıldık. Kızla barıştılar. Bana durmadan mesajlar aramalar geldiPeki en sevdigi insan üzerine yemin ediyor,
Bunada mı inanılmaz ..
Bende sizin gibi bitmişse arkama bakmam,Ben o bahsettiğim kişiyle tanıştığımda bir senedir ayrıydılar. Nefret etmesi ilginç gelirdi. Sorardım. Hissetmiştim belki de tersliği o zaman bana hasta annesi üstüne yemin etmişti. Asla hissim yok diye. Bana çok aşıktı sorsan, pek bilinmeyen bir grubun şarkısını severim diye çalışıp bana özel çalmıştı. Altıncı ayımızda kız mesaj attı ara verelim dedi. Ben aklın karışıyorsa bana gelme deidm ayrıldık. Kızla barıştılar. Bana durmadan mesajlar aramalar geldihala seni de seviyorum da geçmişle ilgili sorunlar var da bilmem ne. En yakın arkadaşımla arkadaştı, alkol alıp ağlamalar fln.
İnanma.
Sonra bir senede evlendiler. Ortak arkadaşları sildim, onunla arkadaş olan arkadaşıma rica ettim onlar da görüşmeyi kestiler. telefonumu değiştirdim de öyle kurtuldum haber almaktan. Bitmişse tamamen biter. Benim de hissim kalsaydı ben de onla nispet yapmaya çalışırdım. Ama sildim. Biterse biter
Kime hırslanırsın?Peki en sevdigi insan üzerine yemin ediyor,
Bunada mı inanılmaz ..
Söyledim bunu ona hırslıysan bile ondan ayrılarak zaten yapacagını yapmışsın dedim neden hala devam ettin dedim ama tek dedigi beni hor gördü şimdi mutlu görsün içi yansın istedim diyor.Kime hırslanırsın?
markette haksızlığa uğradığında öfkelenirsin ama hırslanır mısın?
İnsanlar umursamadığı kimseye hırslanmaz.
Normal arkadaşınla kavganda mı hırslanırsın? En yakın arkadaşın kazık atarsa mi? Hırsın içinde duygular da vardır
şunu da söyleyeyim, eski sevgili olup görüşenlere aynı şeyi söylemiyorum. Ama Hırs, öfke duygu varlığını gösterir. Benim ilk sevgilim 16-18 yaş arasında hayatımda olan insanla biz mesela hala sosyal medyada takipleşiriz doğumgünlerini kutlarız. Ama ona karşı hiç bir duygum, öfkem yok çünkü. Nefret de duymuyorum. Çocukça bir şeydi diye gülüp geçiyorum. Ama bu bahsettiğim kişi mesela böyle değildi. Büyük bir nefret besliyordu. Orada bir sıkıntı vardı. Yani geçmişi silen adını anmayan bir görüşüm yok. Aradaki devam eden iyi kötü duygular sıkıntıdırBende sizin gibi bitmişse arkama bakmam,
Hatta bugün mutluysam arkamdan geçmiş gelip beni bulmasın diye çabalarım.
Siz de farkındasınız ne yazık ki. Ama evlendiğiniz için emin olamıyorsunuz.Söyledim bunu ona hırslıysan bile ondan ayrılarak zaten yapacagını yapmışsın dedim neden hala devam ettin dedim ama tek dedigi beni hor gördü şimdi mutlu görsün içi yansın istedim diyor.
Bende sizin gibi bitmişse arkama bakmam,
Hatta bugün mutluysam arkamdan geçmiş gelip beni bulmasın diye çabalarım.
Biz ne söylersek söyleyelim ; beyhude..Peki en sevdigi insan üzerine yemin ediyor,
Bunada mı inanılmaz ..
İstiyorsa demekki hala bir şeyler bitmemiş demektir.İyi günler arkadaşlar,
Konu çok uzun aslında ama ben sadece özet geçip sormak istiyorum,
İnsan hayatına yeni birini almışken,
Ve onu çok seviyorken,
Zamanında onu hor görmüş,eski sevgilisine şimdi mutlu oldugunu göstermeye çalışır mı ?
Onu kaybettigine üzülmesini ister mi ?
İçinde duygusal birşey olmadan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?