- 10 Ekim 2014
- 32.563
- 146.384
- 798
- Konu Sahibi _Feslegen_
-
Şu anki durumuna bakın size karşı davranışına, sevgisine, duruşuna. Eğer bu olayı 6 ay önce öğrenmiş olsaydınız siz nasıl davranırdınız? 6 ay az bir süre değil olgunlaşmak için bazı şeylerin yerli yerine oturması için. Şimdiki aranızdaki bağ güçlü ve iyiyse umursanacak bir durum yok bence. Fakat sizinde bir karar vermeniz gerekiyor. Yola devam etme noktasında sürekli bu konu kafanızda dolaşırsa size ve ilişkinize zarar verir. Benzer bir durum yaşadım. Sizi anlıyorum.Şöyle söylim bana olan sevgisini görüyorum,
Eger aklında o olsa bu kadar oynayamaz diye düşünüyorum,
Ama bazı şeylerde mantıgıma yatmıyor ve sindiremiyorum,
Bu söylediklerimin üzerinden bi 6 ay geçmiş ben bugünlerde ögrendim.
Düşünüyorum ki o zaman öyle bi aptallık yapmış olabilir bugün pişmandır.
İnanın o kadar üzgünüm ki şu durumdan böyle birşeyin içinde olmaktan.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim,Şu anki durumuna bakın size karşı davranışına, sevgisine, duruşuna. Eğer bu olayı 6 ay önce öğrenmiş olsaydınız siz nasıl davranırdınız? 6 ay az bir süre değil olgunlaşmak için bazı şeylerin yerli yerine oturması için. Şimdiki aranızdaki bağ güçlü ve iyiyse umursanacak bir durum yok bence. Fakat sizinde bir karar vermeniz gerekiyor. Yola devam etme noktasında sürekli bu konu kafanızda dolaşırsa size ve ilişkinize zarar verir. Benzer bir durum yaşadım. Sizi anlıyorum.
Kandırmış ama sizi. Bilemiyorum zor durumYorumunuz için çok teşekkür ederim,
Benim böyle yorumlara daha çok ihtiyacım var,
6 ay önce ögrenmiş olsaydım bu yolda büyük ihtimal devam edemezdim,
İkna olamazdım yan yanada degildik o süre,
Kendisi biz nişanlandıktan sonra yaptıgı bu saçmalıkları bırakmış,
Buna eminim,
Ama bundan öncesine emin olamıyorum.
Şuan bakıyorum gözümün içine bakıyor,
El üstünde tutuyor beni bu kadarı oyun degildir diye düşünüyorum.
Bi noktadan sonra hata yaptıgını farkettmiş olabilir mi diye düşünüyorum tabi bu yapılanı affetirmez
Çok fazla emek verip çaba sarf ettiyse karşılığını goremediyse sen olmadan da mutlu olabiliyormusum göndermesi yapmak isteyebilir insan. Mesela bazı erkekler kıymet vermez üzer durur ama kız ondan başkasıyla da yapamaz gibi bı imaj çizer kızı bile buna inandirir. Böyle bi iliskinin içinden çıkıldıysa kızda kendini kanitlama içgüdüsü olabilir. Kimi ardına bakmaz kimi görsün kudursun ister. Kişiden kişiye değişir bu bakış açısıİyi günler arkadaşlar,
Konu çok uzun aslında ama ben sadece özet geçip sormak istiyorum,
İnsan hayatına yeni birini almışken,
Ve onu çok seviyorken,
Zamanında onu hor görmüş,eski sevgilisine şimdi mutlu oldugunu göstermeye çalışır mı ?
Onu kaybettigine üzülmesini ister mi ?
İçinde duygusal birşey olmadan ?
Size çok haksızlık yaptıysa, o yüzden şimdi ona mutluluğunuzu göstermek istiyor olabilirsiniz. Benim eski eşime karşı zerre kadar duygum kalmadı hatta olumsuz olumlu hic birsey hissetmiyorum ama bazen bugünkü beni görmesini istiyorum çünkü bana hem kendi hem ailesi çok büyük haksızlıklar yaptı.İyi günler arkadaşlar,
Ve onu çok seviyorken,
Zamanında onu hor görmüş,eski sevgilisine şimdi mutlu oldugunu göstermeye çalışır mı ?
İçinizde duygusal birşey olmadanmı istediniz peki ?yapar hemde nasıl yapar
ben şuanki ilişkime başlayana kadar Allahın her günü bir önceki ilişkimden nefret ettim ve ruhum incinmişti bana her ulaşmaya çalıştığında ders vermek istedim. Mutsuz dahi olsam mutlu olduğumu düşünsün kıvransın istedim ama şuanki erkek arkadaşımdan o kadar tatmin oluyorum ki iyikide bitmiş eskisiyle düşündüğüm için heryerden engelledim ve ne yaparsa yapsın durumundayım tabi aradanda ilk dönemlere göre zamanda geçti o ayrı
hayır,tecrubeyle sabit unuttuysam bitmiştir yasadığını dahi hatırlamam,insan önemsediği insana ispatlama gereği duyar kendini.İyi günler arkadaşlar,
Ve onu çok seviyorken,
hayır ıcımde duygusal bir şey vardı kesınlıkle ben olmadığını sadece üzdüğü için mutlu olduğumu görsün istediğmi düşünsemde bu durum malesef böyle değilmiş ki şuanki ilişkim başladığında bunu anladım.İçinizde duygusal birşey olmadanmı istediniz peki ?
Biri gerçekten o kadar mutluysa bu tarz sağlıksız düşünceler beslemez, aklına bile gelmez, gerçekten ama gerçekten mutlu olan insan herkes mutlu olsun ister.İyi günler arkadaşlar,
Ve onu çok seviyorken,
İyi günler arkadaşlar,
Ve onu çok seviyorken,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?