Eskiye hırs duymak ?

Şu anki durumuna bakın size karşı davranışına, sevgisine, duruşuna. Eğer bu olayı 6 ay önce öğrenmiş olsaydınız siz nasıl davranırdınız? 6 ay az bir süre değil olgunlaşmak için bazı şeylerin yerli yerine oturması için. Şimdiki aranızdaki bağ güçlü ve iyiyse umursanacak bir durum yok bence. Fakat sizinde bir karar vermeniz gerekiyor. Yola devam etme noktasında sürekli bu konu kafanızda dolaşırsa size ve ilişkinize zarar verir. Benzer bir durum yaşadım. Sizi anlıyorum.

Yorumunuz için çok teşekkür ederim,
Benim böyle yorumlara daha çok ihtiyacım var,
6 ay önce ögrenmiş olsaydım bu yolda büyük ihtimal devam edemezdim,
İkna olamazdım yan yanada degildik o süre,
Kendisi biz nişanlandıktan sonra yaptıgı bu saçmalıkları bırakmış,
Buna eminim,
Ama bundan öncesine emin olamıyorum.
Şuan bakıyorum gözümün içine bakıyor,
El üstünde tutuyor beni bu kadarı oyun degildir diye düşünüyorum.
Bi noktadan sonra hata yaptıgını farkettmiş olabilir mi diye düşünüyorum tabi bu yapılanı affetirmez

Kandırmış ama sizi. Bilemiyorum zor durum

Çok fazla emek verip çaba sarf ettiyse karşılığını goremediyse sen olmadan da mutlu olabiliyormusum göndermesi yapmak isteyebilir insan. Mesela bazı erkekler kıymet vermez üzer durur ama kız ondan başkasıyla da yapamaz gibi bı imaj çizer kızı bile buna inandirir. Böyle bi iliskinin içinden çıkıldıysa kızda kendini kanitlama içgüdüsü olabilir. Kimi ardına bakmaz kimi görsün kudursun ister. Kişiden kişiye değişir bu bakış açısı

illaki sevgi kaynaklı olmayabilir. hırs yapmıştır, sana göstereceğim gününü vs gibi.
ama çok çocukça bir şey bu.
karakterinizi iyice anlamaya çalışın ciddiyetten önce

Size çok haksızlık yaptıysa, o yüzden şimdi ona mutluluğunuzu göstermek istiyor olabilirsiniz. Benim eski eşime karşı zerre kadar duygum kalmadı hatta olumsuz olumlu hic birsey hissetmiyorum ama bazen bugünkü beni görmesini istiyorum çünkü bana hem kendi hem ailesi çok büyük haksızlıklar yaptı.

Bence bu konuda erkekler çok düz. yok saçmaladım işte hırslandım. hayır. bir erkek ya sever ya sevmez. hırslandıysa duyguları vardır. ama kadınlar daha karmaşık bu konularda ama erkek düz. tabi genel olarak. istisnalar olabilir.

yapar hemde nasıl yapar

ben şuanki ilişkime başlayana kadar Allahın her günü bir önceki ilişkimden nefret ettim ve ruhum incinmişti bana her ulaşmaya çalıştığında ders vermek istedim. Mutsuz dahi olsam mutlu olduğumu düşünsün kıvransın istedim ama şuanki erkek arkadaşımdan o kadar tatmin oluyorum ki iyikide bitmiş eskisiyle düşündüğüm için heryerden engelledim ve ne yaparsa yapsın durumundayım tabi aradanda ilk dönemlere göre zamanda geçti o ayrı

İçinizde duygusal birşey olmadanmı istediniz peki ?

hayır,tecrubeyle sabit unuttuysam bitmiştir yasadığını dahi hatırlamam,insan önemsediği insana ispatlama gereği duyar kendini.

Umrumun köşesinden geçmez. İnsanın aklına günde milyonlarca düşünce gelir. Belki düşünürsün ama enerjini harcama derim

İçinizde duygusal birşey olmadanmı istediniz peki ?
hayır ıcımde duygusal bir şey vardı kesınlıkle ben olmadığını sadece üzdüğü için mutlu olduğumu görsün istediğmi düşünsemde bu durum malesef böyle değilmiş ki şuanki ilişkim başladığında bunu anladım.

Biri gerçekten o kadar mutluysa bu tarz sağlıksız düşünceler beslemez, aklına bile gelmez, gerçekten ama gerçekten mutlu olan insan herkes mutlu olsun ister.

Nefret de bir duygu. Birinden nefret etmek için de edecek kadar önemsemek gerekiyor. Şu an güncel hayatında ona fiilen zarar veren biri değil nefret ettiği kişi. Eski sevgilisi bir de...

Hiçbir eski sevgilime hiçbir duygu beslemiyorum. Nefret de etmiyorum.

Sizinle de mutludur. Sizi de seviyordur. Bunlar diğer kişiye his beslemediği anlamına gelmiyor malesef.

Muhtemelen hala hisleri var. Gözünüzü açık tutun. Kendinizi bu adama çok kaptırmayın.

Bana diğer hanımdan hala beklentisi var gibi geldi. Mesela ne kazanmayı umuyor ona onsuz da mutlu olduğunu göstererek? Saçma. Resmen kıskandırma çabasında. Bu size büyük bir ayıp değil mi?

Ben biraz daha acmanizii isticem
Esiniz ne yapmisti mesela?
Ne yaparak dikkatini cekip mutlu oldugunu gostermis?
İletisime mi gecmis ortak arkadaslara mi anlattirmis sosyal medyada mi gorunmeye calismis?
Tum bunlar olurken esiniz eski sevgilisinden ayrilali ne kadar zaman gecmis?
Nerede tamamdir canini yaktim yeter'i hissetmis yoksa kendiliginden mi vazgecmis esiniz?

istemez mi

Hırslı ve öfkeli. Öfkenin kaynağı da ne yazıkki sevgi. Sevmediğim birinin benim gibisini bulamazsın lafını neden umursayayım ki?İsterseniz inceleyin hırsını atabiliyor mu yoksa devamlı öc alma peşinde mi? Sadece öfke ise sevgiden kaynaklı olmayan bir süre sonra bu davranışlarını bırakacaktır. Bir türlü bitmiyorsa çok seviyordur. Umarız gerçekten basit bir hırstır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…