- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.843
- 123
- Konu Sahibi Yavrumveben
- #21
Bu konuyu acabilecegim. Kimse yok yıllar önce çok severek nisanlanmistim ama sonra pekte birbirimize uygun olamadığımızi anlayarak ayrıldım seve seve yani. Sonra biriyle evlendim neden evlendim bilmiyorum belkiye ona geri dönmemek için seneler geçti ama aklımdan atamadım tek Birgün olmadı onu düşünmediğim çok utanıyorum bunu yaşadığım için ama eskiyi çok özlüyorum belkide eşimde onda olan şeyleri bulamadigim. İçin yada bilmiyorum bu girdaptan nasıl cikicam
Dikkat ediyorum, burada saat 00:00 sonrası, yeni üyeler hep böyle insanların sigortalarını attıracak yazılar yazmaya geliyorlar. Bilinçli, yani bilerek yapılıyorsa hiç hoş değil, daha düzgün akacak hikayeler yazabilir kim yazıyorsa.
Bu konuya da gelirsek, kadınlar öyle erkekler gibi değillerdir. Bir kadın için ilişki bittiyse bitmiştir. Bu şekilde yıllar önceki sevgilisini kimse hatırlayıp vah vah demez. Ev işi, çocuk, eş olmak, ev ıvır zıvır, kaynana derdi vs derken geçmiş öyle kafada kalmaz hele böyle uzun süre.