• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskort dedi

İsabet olmuş terbiyesizden ayrildigin.
Ama sende de suç var.
Neden stalkliyorsun? Sana ne, istediği paylaşımı yapsın. İster acılı şarkı paylaşsın, seni suçlayan sözler yazsın,ister kerimcan gibi uygunsuz videolarını atsın
Sana ne?
Ve neden hala engelli değil? Sana nasıl ulaşabiliyor?
Bir insanı engellemek çok kolay. Ben de çok kişiyi engelledim. Mesajdan da engelleyebiliyorsun sosyal medyadan da ,telefondan da.
Ha , başka numaradan mi arıyor?
Alo
Çat!
Bu kadar basit. Sonra o numarayı da engellersin. Bir süre sonra vazgeçer zaten.
Hem telefonunu açıyorsun,hem hakaretlerini dinliyorsun,hem adama kendini açıklıyorsun..
Sonra da 'imi bini biyli didi'
Dinleme...
Çoğu insanda var bu huy. Bir iş arkadaşım da DMden onu rahatsız edenler oldugunu, herkesin onla tanışmak istediğini uzun uzun anlatıp dert yanıyordu(!) Ben de uğraştım,kıza 'arkadaslarim hariç kimse dm atmasin' seçeneğini buldum instagramdan. Onu da yapmadı 😅😅 hala bazen yakınıyor 'hep beni rahatsiz ediyorlar' diye.. sizin konunuz da aynı onu hatırlattı bana.
Seni rahatsız ediyor çünkü buna sen izin veriyorsun.
Eğer izin vermezsen (karşındaki sapık tacizci bir pislik değilse) sana ulaşamaz.
Bu kadar basit

Baya uzun okumak sabır gerektirecek.4.5 yillik iliskimi bitireli 1 aydan fazla oluyor. Neyse ondan sonra biriyle beraber oldum onunla da ayrildik , 4.5 yillik eski erkek arkadasima da bunu açıkca dedim hayatimda baskasi var diye çünkü beni arıyordu üzgündü üzülmesini istemedim benden nefret etsin daha iyi dedim. Ona göre bu or..k. Neyse ayrildikran sonra ara ara tartismalarimiz devam etti çünkü sosyal medyada sürekli ayriligin tüm sucu benmisim gibi gönderiler paylaşıyor. Bu giriş kısmıydı.
Su an farkli bir sehirdeyim köpeğimleyim bir kızla ev arkadasiydim ama önceki konumu okuyanlar bilir hem kız garipti hem de köpeğim cok sorun oluyordu. O evden ciktim bir arkadasta(erkek) misafirim. Bunu da kimseden saklamıyorum çünkü saklanacak bir şeyi yok. Sosyal medyadan da köpeğimi kabul eden kadın/erkek ev arkadaşı aradığım yazılarım var. (Şubat-martta atanacagim icin kimse kısa süreli ev vermiyor mecburum baskasinin yanina gečmeye ) Hicbir kadın kabul etmiyor,erkeklerin %90ı da artniyetle yaklaşıyor. Aradıkca arıyorum kısaca. Bu gelişmeydi.
Eski erkek arkadasim da bu yazıları görmüş bana hakaret dolu mesajlar atmış. Eskort gibiymisim kiminle yatip kalktigim belli değilmiş,neden bu sehirde kalmak icin bu kadar çabalıyormuşum, onun ve ailesinin bir onuru varmış bu şehirde benim yaptiklarim yüzümden disari cikamaz olmuş, allah a canini alsin diye dua ediyormuş,midesini bulandiriyormuşum, param yoksa para göndersinmiş eve çıksaymışım burada birkac ay daha durup defolup gitmemi istiyormuş,2 hafta diye gelmistim 2 ay olmuş ne halt yediğim belli değilmiş vs...
Acayip moralim bozuldu ya dedim ben distan böyle mi gözüküyorum,erkek ev arkadasim olduğunu,ev aradigimi saklamam mı gerekiyordu ? Kendimi yanlış bir şey yapmış gibi hissediyorum.
Birazcık da suç sizde. Neden size ulaşmasına imkan veriyorsunuz. Ayrılmış bitmiş bir ilişkide size nasıl bu şekilde konuşabilir ki?
Yazışmalar duruyorsa suç duyurusunda bulunmanızı tavsiye ederim. Çünkü çenesi kapanmayacak bu ishal ağızlının

bu türk erkeklerinin de her bir şeye kızdıklarında kadını o..eskort..fah vs ilan etmeleri çok baydı artık. ne kolay gerçekten bir kadın ayrılsan bile hoşuna gitmeyen en ufak hareket yaptı mı pat yapıştır hakareti.. ben böyle adamlara kendilerini bir de savunan kadınlarda hata görüyorum, eskort mu dedi evet eskortum seni ilgilendirmez diyeceksin.. türk erkeğinin kadının üzerinde sürekli "namus" kavramını koz olarak kullanmasından tiksiniyorum. sevgiliyi geçtim çocuklarının annesi olan kadınlara bile hakaret etmekte sakınca görmüyorlar. lütfen bu adamlara kendinizi savunmayın. ben daha kendisine pezev..denildiğinde kendini sorgulayan erkek görmedim, tüm sistem kadını bastırmak üzerine.

Ayrilmanizi kabul edememis yazmis da yazmis
Cevap yazmaniza musaade etmeden engellediği için içinizde kalmış karsilik verseniz bu kadar sinirlenmezdiniz ama engellemis sizi
Hic muhatap bile almayın
Bu biraz kedi ciger olayi, ulasamadigi için hemen kötüleme yoluna gitmiş
Siz onca yıl yasananlara olan sayginizdan "iyi biridir" diye etrafa yansitirken o saygisiz oldugu icin suclamayi seçmiş.
Hepsi kendi egosuna yediremediginden. Yoksa sizinle alakali degil.
Sizin güçlü, kendi ayaklari uzerinde onsuz da durabilen bir kadin olduğunuzu sindiremiyor.
Ağızdan cikan laflar kisinin karakterini gösterir, sevinin kurtuldugunuza.

Neden ayrılmıştınız.Sen suclu deilsin
İlgisi bana yetmedi daha fazlasını istedim.
İsabet olmuş terbiyesizden ayrildigin.
Ama sende de suç var.
Neden stalkliyorsun? Sana ne, istediği paylaşımı yapsın. İster acılı şarkı paylaşsın, seni suçlayan sözler yazsın,ister kerimcan gibi uygunsuz videolarını atsın
Sana ne?
Ve neden hala engelli değil? Sana nasıl ulaşabiliyor?
Bir insanı engellemek çok kolay. Ben de çok kişiyi engelledim. Mesajdan da engelleyebiliyorsun sosyal medyadan da ,telefondan da.
Ha , başka numaradan mi arıyor?
Alo
Çat!
Bu kadar basit. Sonra o numarayı da engellersin. Bir süre sonra vazgeçer zaten.
Hem telefonunu açıyorsun,hem hakaretlerini dinliyorsun,hem adama kendini açıklıyorsun..
Sonra da 'imi bini biyli didi'
Dinleme...
Çoğu insanda var bu huy. Bir iş arkadaşım da DMden onu rahatsız edenler oldugunu, herkesin onla tanışmak istediğini uzun uzun anlatıp dert yanıyordu(!) Ben de uğraştım,kıza 'arkadaslarim hariç kimse dm atmasin' seçeneğini buldum instagramdan. Onu da yapmadı 😅😅 hala bazen yakınıyor 'hep beni rahatsiz ediyorlar' diye.. sizin konunuz da aynı onu hatırlattı bana.
Seni rahatsız ediyor çünkü buna sen izin veriyorsun.
Eğer izin vermezsen (karşındaki sapık tacizci bir pislik değilse) sana ulaşamaz.
Bu kadar basit
Ya ben zaten öyleyim normalde. Ama yillar gecti kalbi kirilmasin üzülmesin diye engellemedim. Ondan ayrildigima üzüldüğü için üzüldüm. Öyle engellenecek gibi bir rahatsizlik vermesi,taciz etmesi,kötü ayrilmak yoktu.

Ay onane ona neee! Onunla sevgiliyken iyi başkasıyla sevgili olunca o...luk. Bunun gibi iğrenç biriyle nasıl dört buçuk yıl geçirdin. Git lokma döktür ayrıldığınız için. Bir daha da iletişim kurma sanane benim hayatımdan sen kimsin de engelle her yerden geç. Sinirim tepeme çıktı sabah sabah ya

Kendisi sizi unutamamış, bir umut boş yapıyor iletişimi koparmamak için. Size yardım edecek, tekrar başlayacaksınız falan. Siz bu ex bireyi her yerden engelleyin, boşa nefes tüketmeyin. Sonra da bir sadaka verin bu ilişkiden kendinizikurtardığınız için.

Kaliteli ilişki, ilişki bitince anlaşılır.
4,5 yıl çöpmüş.

Geçmiş olsun. Sende onun gözüne soka soka paylaşım yapma.
Canını yakmak için başkasıyla olan ilişkini anlatıyosun, erkekle ev arkadaşlığı yaptığını gösteriyosun. Damarına basma. O seni engellemeden sen engelleseydin keşke.

Eski sevgilin kadar sende kabahatlisin.

Ayrilmanizi kabul edememis yazmis da yazmis
Cevap yazmaniza musaade etmeden engellediği için içinizde kalmış karsilik verseniz bu kadar sinirlenmezdiniz ama engellemis sizi
Hic muhatap bile almayın
Bu biraz kedi ciger olayi, ulasamadigi için hemen kötüleme yoluna gitmiş
Siz onca yıl yasananlara olan sayginizdan "iyi biridir" diye etrafa yansitirken o saygisiz oldugu icin suclamayi seçmiş.
Hepsi kendi egosuna yediremediginden. Yoksa sizinle alakali degil.
Sizin güçlü, kendi ayaklari uzerinde onsuz da durabilen bir kadin olduğunuzu sindiremiyor.
Ağızdan cikan laflar kisinin karakterini gösterir, sevinin kurtuldugunuza.
Normal mesaj olarak yazdım. Ben senden utanıyorum asil bu zihniyette birine nasıl yıllarımı verdiğim icin dedim. Baska da bileklerini kessin umurumda değil. Kapimda köpek olsa kaale alıp hoşt demem. Gram saygım kalmadı.

Normal mesaj olarak yazdım. Ben senden utanıyorum asil bu zihniyette birine nasıl yıllarımı verdiğim icin dedim. Baska da bileklerini kessin umurumda değil. Kapimda köpek olsa kaale alıp hoşt demem. Gram saygım kalmadı.
Her yerden engelleyin arada bakın engeli kaldirdiysa siz basin engeli
Bence biraz sakinlesince engeli kaldirip sizi takip etmeye devam eder
Çünkü ayrılmanizi hazmedemedigi halde sizden kopamıyor o yüzden hiç muhatap olmayın

Ayrıldığı kadına hakaret eden şerrefsiz erkek seks işçisi kadınlara hakaret ediyor uuuvvvv beybi

Eskortlar bile bu adamdan daha ahlaklı, kız ayrılmış bitmiş gitmiş işte hayvan herif nedir derdin

Ben olsam savcılığa hakaretten şikayet ederdim. Ona o...yu da eskortu da savcılıkta güzelce anlatırlar. Ayrıldığın kadını rahatsız etmek kolay değil, savcılık dünya kaç bucak gösteriyor bu heriflere.

Bilemedim yahu ben mi çok cevvalim, ben olsam gider işyerini basardım o..u da sensin kahpe de sensin sen kime hakaret ediyorsun deyyus derdim yani rezil ederdim o lafları yedirirdim. Ya da adam tutar dövdürürdüm :KK50: Savcılık tabi ki daha temiz bir seçenek ama biliyorsunuz bazen yasal yollar tatmin edici olmayabiliyor cezayı kesmeyi kendim seviyorum:halay:

Back
X