• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskort dedi

Erkek arkadaşınızla alakalı yorum yapamam çünkü ayrılınca eski sevgilisini izleyenleri manasız buluyorum.
Fakat kendi adima bu devirde tanımadığım kimseyle aynı evde kalmam.

Ne bomb.k bir herifmiş.
O sizin erkeğinizken elalemden utanmıyormuş. Siz onun himayesinden çıkınca mı elalem laf eder olmuş?
Klasik dar kafalı erkek işte. Bu kız benim, sizin bacınız. Onun olmayan tüm kadınlar başka yolun yolcusu.

İğrenç zihniyetli biri.

ne kadar da kendini önemseyen egoist bir erkek arkadaşıniz varmiş.
sokaga cikacak yuzu kalmamısmiş sanki nikahli karisi, kiz kardesi veya annesi gitmiste bir erkekle ev arkadasi olmusta sokaga cikacak yuzu yokmus (benim icin binlsr bile sokaga cikmayacak yuzu kalmamasi icin bir sebep degik o ayri)
bir afiş bastirsin gazeteye ilan falan versin resmini koyup bu bayanla hic bir ilisigim kalmamistir diye😂😂😂
allahim ya ne kadar da önemsiyor kendini.
siz aman o uzulmesin aman o kirilmasin derken adam size eskort bile demis değermi böyle bir dangalagı uzmemek icin ugrasmaya.

Acayip moralim bozuldu ya dedim ben distan böyle mi gözüküyorum,erkek ev arkadasim olduğunu,ev aradigimi saklamam mı gerekiyordu ? Kendimi yanlış bir şey yapmış gibi hissediyorum.
18 yaşını doldurdunuz mu? Bekar mısınız?
Soruların cevabı evet ise kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz.
Siz kendinizi bildikten sonra dışarıdan nasıl göründüğünüzün hiçbir önemi yok, onurdan bahsetmiş ve para yollamaktan, yazacaklarım için çok özür dilerim ama ben istisnalar hariç bazı erkeklere karşı biraz kötü niyetli bir kadınım, size eskort diyebilecek kadar terbiyesiz biri para yollayınca sizi hangi duruma düşürmek istiyor acaba? Onurlu biri olarak düştüğü yerden kaldırdım kahraman erkeğim mi diyecek kendine?

Bu saatten sonra asla muhatap dahi almayın, açıklama yapmayın, bir şey yazarsa cevap vermeyin, ona harcayacağınız zamana ve kuracağınız cümlelere yazık etmeyin.

Dıştan nasıl göründüğünüzün bi önemi yok herkes kendini bilir. Ama şunu söyleyeyim ayrılalı 1 ay olmuşken sizi arayıp duran birine bem başka biriyle sevgiliyim demek çok kırıcı. Sallamayın tabi ama söylemeniz de gerekmiyordu. Arıyorsa engellersiniz açmazsınız. Can yakmak gibi oluyor bu biraz.

Onun haricinde istediğiniz kişiyle ev arkadaşı olursunuz bu sizi bağlar tabiki takılmayın ama dikkat edin lütfen. Tanımadığımız insanlarla eve çıkmak büyük risk. Başka bir ihtimal varsa şubata kadar öyle idare edin derim.

Ona neymis be mal oglu mala bak. Istersen ogretmenligi birakip eskortluk yaparsin ona ne o neyin oluyor ki artik senin?? Gerzek. Bence engelle hemen sekerim. Muhafazakar sehirde erkek ev arkadasin oldugunu vs saklamanin daha iyi olacagina ben de katiliyorum ama, sebebi de rahatsiz etmesinler basini agritmasinlar diye sadece, ailen de dahil... Gecmis olsun can sikici bir olay bu arada :( insallah bir an once gonlune gore is bulur duzenini kurarsin.

Bir erkekle ev arkadaşlığı mantıklı gelmedi bana .insanlık hali evde rahat takilmak istiyor ne kadar rahat olacaksınız .kaldık ben kadınla bile rahatsız oluyorum aniden odama felan daliyordu.temizlik sifirdi.tabi bu kimseyi ilgilendirmez kendi kararınız .

Kız söyleyip söyleyip en sonunda kimseyi ilgilendirmez diye iliştirmenize bayılıyorum:):)

Ay bi sittirsin
Ona mi kalmis sizin nasil yasadiginiz nasil yasayacaginiz? Eskort babandir deyin engelleyin. Pislik.
Hic uzmeyin tatli caninizi. Allah yolunuzu acik etsin.

18 yaşını doldurdunuz mu? Bekar mısınız?
Soruların cevabı evet ise kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz.
Siz kendinizi bildikten sonra dışarıdan nasıl göründüğünüzün hiçbir önemi yok, onurdan bahsetmiş ve para yollamaktan, yazacaklarım için çok özür dilerim ama ben istisnalar hariç bazı erkeklere karşı biraz kötü niyetli bir kadınım, size eskort diyebilecek kadar terbiyesiz biri para yollayınca sizi hangi duruma düşürmek istiyor acaba? Onurlu biri olarak düştüğü yerden kaldırdım kahraman erkeğim mi diyecek kendine?

Bu saatten sonra asla muhatap dahi almayın, açıklama yapmayın, bir şey yazarsa cevap vermeyin, ona harcayacağınız zamana ve kuracağınız cümlelere yazık etmeyin.
Senin sen oldugunu bilmesem anam moderator olmus bana soylemiyor derim yaaa ♥️♥️

Baya uzun okumak sabır gerektirecek.4.5 yillik iliskimi bitireli 1 aydan fazla oluyor. Neyse ondan sonra biriyle beraber oldum onunla da ayrildik , 4.5 yillik eski erkek arkadasima da bunu açıkca dedim hayatimda baskasi var diye çünkü beni arıyordu üzgündü üzülmesini istemedim benden nefret etsin daha iyi dedim. Ona göre bu or..k. Neyse ayrildikran sonra ara ara tartismalarimiz devam etti çünkü sosyal medyada sürekli ayriligin tüm sucu benmisim gibi gönderiler paylaşıyor. Bu giriş kısmıydı.
Su an farkli bir sehirdeyim köpeğimleyim bir kızla ev arkadasiydim ama önceki konumu okuyanlar bilir hem kız garipti hem de köpeğim cok sorun oluyordu. O evden ciktim bir arkadasta(erkek) misafirim. Bunu da kimseden saklamıyorum çünkü saklanacak bir şeyi yok. Sosyal medyadan da köpeğimi kabul eden kadın/erkek ev arkadaşı aradığım yazılarım var. (Şubat-martta atanacagim icin kimse kısa süreli ev vermiyor mecburum baskasinin yanina gečmeye ) Hicbir kadın kabul etmiyor,erkeklerin %90ı da artniyetle yaklaşıyor. Aradıkca arıyorum kısaca. Bu gelişmeydi.
Eski erkek arkadasim da bu yazıları görmüş bana hakaret dolu mesajlar atmış. Eskort gibiymisim kiminle yatip kalktigim belli değilmiş,neden bu sehirde kalmak icin bu kadar çabalıyormuşum, onun ve ailesinin bir onuru varmış bu şehirde benim yaptiklarim yüzümden disari cikamaz olmuş, allah a canini alsin diye dua ediyormuş,midesini bulandiriyormuşum, param yoksa para göndersinmiş eve çıksaymışım burada birkac ay daha durup defolup gitmemi istiyormuş,2 hafta diye gelmistim 2 ay olmuş ne halt yediğim belli değilmiş vs...
Acayip moralim bozuldu ya dedim ben distan böyle mi gözüküyorum,erkek ev arkadasim olduğunu,ev aradigimi saklamam mı gerekiyordu ? Kendimi yanlış bir şey yapmış gibi hissediyorum.
İyi ki ayrılmışsınız ondan. Bu nasıl bir utanmazlık, arlanmazlıktır ya?! Yanlış bir şey yapmıyorsunuz, affedersiniz onursuzluk da yapsanız yine de kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz. Ayrılmışsınız hâlâ size sahibi gibi davranıyor. Gidin savcılığa falan verin, sosyal medyadan ve telefonunuzdan engelleyin o pisliği.

Adam üzülmüş ayrılık yaşamış ayrılmak istememiş,canı yanıyor ve ondan ağır konuşuyor doğru değil tamam da sizde gözüne gözüne sokmuş iyice üzülsün nefret etsin istercesine herşeyi yazmışsınız.Zevk almışsınız resmen.Siz hiç üzülmediyseniz ayrıldığınıza keşke görmezden gelip hiç iletişime geçmeyip sessiz kalsaydınız.Birde hemen başkasıyla da olmuşsunuz o da olmamış...Zaten saygınız yokmuş.İnsanların damarına basıp da sonra nasıl haklı olunuyor ki ? En kötü eşit olunur.

Baya uzun okumak sabır gerektirecek.4.5 yillik iliskimi bitireli 1 aydan fazla oluyor. Neyse ondan sonra biriyle beraber oldum onunla da ayrildik , 4.5 yillik eski erkek arkadasima da bunu açıkca dedim hayatimda baskasi var diye çünkü beni arıyordu üzgündü üzülmesini istemedim benden nefret etsin daha iyi dedim. Ona göre bu or..k. Neyse ayrildikran sonra ara ara tartismalarimiz devam etti çünkü sosyal medyada sürekli ayriligin tüm sucu benmisim gibi gönderiler paylaşıyor. Bu giriş kısmıydı.
Su an farkli bir sehirdeyim köpeğimleyim bir kızla ev arkadasiydim ama önceki konumu okuyanlar bilir hem kız garipti hem de köpeğim cok sorun oluyordu. O evden ciktim bir arkadasta(erkek) misafirim. Bunu da kimseden saklamıyorum çünkü saklanacak bir şeyi yok. Sosyal medyadan da köpeğimi kabul eden kadın/erkek ev arkadaşı aradığım yazılarım var. (Şubat-martta atanacagim icin kimse kısa süreli ev vermiyor mecburum baskasinin yanina gečmeye ) Hicbir kadın kabul etmiyor,erkeklerin %90ı da artniyetle yaklaşıyor. Aradıkca arıyorum kısaca. Bu gelişmeydi.
Eski erkek arkadasim da bu yazıları görmüş bana hakaret dolu mesajlar atmış. Eskort gibiymisim kiminle yatip kalktigim belli değilmiş,neden bu sehirde kalmak icin bu kadar çabalıyormuşum, onun ve ailesinin bir onuru varmış bu şehirde benim yaptiklarim yüzümden disari cikamaz olmuş, allah a canini alsin diye dua ediyormuş,midesini bulandiriyormuşum, param yoksa para göndersinmiş eve çıksaymışım burada birkac ay daha durup defolup gitmemi istiyormuş,2 hafta diye gelmistim 2 ay olmuş ne halt yediğim belli değilmiş vs...
Niye kendinizi kötü hissediyorsun, neden böyle iğrenç bir adamın dediklerinden etkilenip kendinizi sorguluyorsunuz anlamadım.

Bana bir torba hakaret edecek, ben de durup acaba hak payı var mı diye kendimi sorgulayacağım... Ay duaların kabul olsun inşallah, tez zamanda geber der, engellerdim.

Aileniz yok mu
Atanana kadar onların yanına gidemez misiniz
Farklı bir şehirde tek başınıza ev olmadan zor
Bi de 4.5 yıllık ilişkiden ayrılalı bir ay olmuş araya başka bi ilişki ve ayrılık da sığdığına göre zaten pek bi şeyden kolay etkilenmiyorsunuz. Neden takıldınız buna bu kadar

Bi de 4.5 yıllık ilişkiden ayrılalı bir ay olmuş araya başka bi ilişki ve ayrılık da sığdığına göre zaten pek bi şeyden kolay etkilenmiyorsunuz. Neden takıldınız buna bu kadar
Bu yorum bence cuk olmuş.Dışardan öyle mi görünüyorum diye şüpheye düşmüş zaten ona takılmış

Back
X