Esle ara bozukken iliski

Muhtac gibi gorunemiyorum. Kontrolcu bir yapim var. esim de yabancilara bile akil vermek isteyen bir tip.
Herkesin herseyini elestirir.
cocugum evet hasta degil ama otistik.

Muhtac gibi gorunemiyorum. Kontrolcu bir yapim var. esim de yabancilara bile akil vermek isteyen bir tip.
Herkesin herseyini elestirir.
cocugum evet hasta degil ama otistik.

Hasta diye aklımda kalmış kusura bakmayın, bizim evlatlarımızdan zor bir evlat öyle kaldı aklımda.

Bende öyleyim ama maalesef bnm eşim naif muhtaç kırılgan istiyo bende parlayan, tehdit de eden, gözü kara öyle biriyim, ama idare ediyoruz

Hatta derim ki birbirimizi seviyoruz ama cinselliğimiz harika olmada Biz hiçiz. Belki en büyük bağımız o. Bir tek o konuda kusur eleştiri bulamaz bende. Diğer herşey ama herşey eleştirell gözle bakar.

Ay ne kadar da ben gibi dedim okurken adamın Burcu kova mı acaba? Yükseleni de Başak olabilir, Doğum haritasında da bol oğlak var sanki

Neyse yani ben bi sorun göremedim ya plan,program,dakiklik,titizlik bunlar güzel şeyler de sizin karakterler birbirine epey zıt herhalde

Biraz siz özveride bulunun biraz eşiniz
Bi yere gidecekseniz bugüne kadar ne yaptınızda adam kızdıysa bugünden sonra tam tersini yapmaya çalışın misal onun dediği saatte hazır bekleyin gibi
Ya da evin içindeki ortak kullandığınız ürünlerin sabit bi yeri olsun ve ikinizde bilin yerini gibi..

Aynen biz de oyleyiz. Eslerin kafa 50 yil oncede.

Bassssak burcu esim :)
Soyledigi saatte hazir oluyorum.
Ama kostura kostura. Haliyle esim hemen aceleyi sevmiyorum. Beni acele ettirme bidi bidi.
Havaalanina 2 saat erken gidilir normalde. Biz hep 3 saat erken gideriz.
Ben hep uyarim esime ama lafimi da esirgemem. O yuzden uymuyormusum gibi goruyor.

sizde baskın bi karaktersiniz belli ki ondan çakışıyorsunuz?
Başaklar biraz detaycı,ayrıntıcı oluyorlar sürekli sürekli tekrar edince bazı olaylar sinir bozucu olabilir haklısınız da.
Şöyle düşünün ya hiç bir plan programı olmayan hiçbirşeyi tınlamayan vurdumduymaz bi adam olsaydı? Bence bu çok daha kötü bi durum.

Ben baskinim. Coook rahat biriydim. Esim olmasa check in kapanisina 10 dk kala kosan insanlardan olurdum. 7 yilda ona benzemeye basladim.
Ama bazen cok abartiyor. Misafirlige giderken bile dakik olmak istiyor.
Tam 7 de evden cikalim diyor.
Sonra basliyor saat 6.15 oldu bile, saat 630 oldu bile. 6:45, 6:50 diye gidiyor bu. Artik ben sesimi yukseltip sarliyorum, konusacagina cocuklardan birini hazirla diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…