Esle ara bozukken iliski

Sırf o imzan için seni mapusa atmalılar bu kadar libidolu hatun arasında tovbe tövne dikkat et parçalamasinlar rayhcığını
Sıcaklayan ve üstünü çıkaran bir adamcağız için ne çirkin yakıştırmalar bunlar
Herkeşler biliyor o sahaaplı

Benim okuduğum kadarıyla uzmanlar eşinizi yatakta cezalandırmayın diyorlar ama şimdi ne yapıyor mesela canınızı sıkan nedir tam olarak?

Ben yapamam sanirim. Amma libidom gecit vermiyorsa baska seylere basvururum yine de yanasmam herife.

Bilmem. Saygısiz ve bana kötü davranan adama icimde şehvet uyanacak kadar libim dopdolu değil mesela...

Edit: Kendini kucultsen nolur ki adam zaten sana karsi saygisiz daha ne kadar kuculeceksin ki
benim o adamı midem almaz yahu aynı kanıdayım.

Bizim aramız uzun süre bozuk kalmıyor genelde aynı gün düzeliyor ama sonraki günlere sarkmışsa niye bilmiyorum, daha bir şehvetli oluyor Yani konu başlığına istinaden,eşle ara bozukken ilişki neden olmasın ki. Hatta farklı açıdan bir örnek vereyim, cinsel çekim olmasa eşler birbirine karşı daha kaba,anlayışsız,kavgacı olur sanki;yani o evliliğin temelini sağlam tutan bişey.

Benim okuduğum kadarıyla uzmanlar eşinizi yatakta cezalandırmayın diyorlar ama şimdi ne yapıyor mesela canınızı sıkan nedir tam olarak?
En son sorun suydu, bir randevuya yetisecektik, esim her zamanki gibi yarim saat once orada olmak istedi. Ben de gerek yok ama senin dedigin olsun modundaydim.
Surekli saat 10 oldu bile bak bir de beni dinlemiyorsun.
Trafik olabilirdi bak gordun mu ne kadar gerekli.
Ucak dusebilir tren ucabilir gibi konustu durdu kendini hakli cikarmak icin.
Buna karsilik ben de otobusle gidebiliriz, trene surdan binebiliriz vs konustum.
En son olay yerine vardik.
Esim dedi tam istedigim saat bak yarim saat once vardik. Iste ben boyle istiyorum.
Bu sefer ayni konudan bunalan ben konusmaya basladim esim KAPA CENENI dedi.
Ben de kalayi basip cenemi kapadim. Ondan sonra da tripler tavirlar karsilikli.
Cocugun atesi cikar, ben termometreyi hemen bulamam. Esim soylenmeye baslar. Tartisma vs, "zaten bir sen annelik yapiyorsun" gibi incitici sozler.
Gecen intihar edersem gaz acip oyle ederim. En acisiziymis. Dedim dalgasina.
Yok oyle etme ben sana soylerim en iyi plani ona gore edersin. Diyor.
Yahu adam dirime karistin olumume bari karisma! Isin dalgasi bu ama aynen boyle iste.Herseye karisiyor, temizlige, yemege , benim kiyafetlerime, cocuklarin kiyafetlerine.her seyin en iyisini o bilir.
Ben karsi gelince de boyle tartismalar yasiyoruz.

biz o kadar uzatmıyoruz hiç tripleri, zaten benim bey biraz cıvık olduğundan mütevellit, kafamı attırıp 10 dk geçmeden zorla sarılan, öpen, güldüren, barışan bir adam olduğundan hiç yatak odasına kadar küs kalmayı başaramadım

Gunduz tripli tavirli ve hatta bazen saygisiz davranan esle yarin tekrar ayni davranacagini bile bile insani gudulerden dolayi sevismek sizce kendini kucultmek midir?

canım burada önemli olan ilişki sonrası tavırlar devam ediyor mu odur. yani sinirli ve küsken evet birlikte olabilirsin ama bu bir barışma yönetemidir, seviştikten sonra sen sağ ben selamet oluyorsa kötü bence. ama gayet güzel barışmış oluyorsanız hayırlı olur yapmanız :)

Kusluk devam etmiyor tabii :)
Sadece yeni kuslukler buluyoruz. Kusluk derken konusmama durumu zaten yok soguk tavirlar vs.

Peki kendimi kucultmus olur muyum?
Ahaha niye kendini küçültesin ki o snein kocan. Bi defa ben küs yatmıyorum kocamla çok çok istisnalar olmadığı sürece, kocam da küsemez zaten bi şekilde barışılır bence kavgalar uyuyana kadar bitmeli de.

Benim eşim de herşeye karışır, bazen yaptıklarımı da küçümser, hiç övme gurur okşama huyu yoktur. Ama bu davranışları benden kaynaklanıyor, tansiyon olmuş 5e 3 ben hala ev süpür çocuğa bakmaya çalış aman yemek de yapayım öyle dinlenirim modundayım o yüzden eşim de güçlü kadın olarak görüyo , zaten görevi yapmak zorunda, olarak görüyo ve böyle davranıyı.

Sizin de hasta bir evladınız vardı, bu büyük yük iken eşiniz yükü paylaşacağına , size böyle davranması elbet yaNlış. Ama karakteri buysa böyle kabul etmek lazım.

Bırakalım onlar bizi yönetiyorum sansın ama ipler bizde olsun. En iyi taktik muhtaç gibi görünen ama dizginleri elinde tutan kadın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…