Esle ara bozukken iliski

Sismaniye

Guru
Pro Üye
4 Aralık 2015
9.882
23.463
348
Gunduz tripli tavirli ve hatta bazen saygisiz davranan esle yarin tekrar ayni davranacagini bile bile insani gudulerden dolayi sevismek sizce kendini kucultmek midir?

olaya erkek gözüyle bakarsak normal kadın gözüyle pek değil
kadınlar genelde duygularıyla sevişir
istisnalar kaideyi bozmaz

Son düzenleme:
Eşiniz olmasa idi kendini küçük düşürme olabilirdi, ama sonuç olarak nikahlısınız, çok büyük Bi sorun olsa lib dolu olamaZdı bence, hem iyidir sevişmek aşk katar.

Başka Bi adı olabilir, kocaya yüz vermek gibi ama bu küçük düşmek değil

Acıksanız sevmediğiniz yemeği yeseniz, küçük düşer misiniz? Helalinden kocanız isterseniz dibini sıyırın küçük düşmezsiniz,

Sonucta bir ihtiyac bilmiyorum. Ben esimle hic aramiz bozikken sevismedim cünkü aramiz bozuk ise kesinlikle cok sinirliyim ve asla yanina yaklasmam yan yana oturmam bile hatda yaninda durmam o yüzden bizde öyle seyler mümkün degil yani

Bence hayır, eşim yani bu. Trip de atarım tavır da yaparım; canım isterse de sokulurum adama, napiim yani. O yapmaz ama mesela, eğer kızdırmışsam tripliyse d.tünü döner horuldar, şu an yaptığı gibi
Bu arada akrep burcu musunuz konu sahibi?

Aramiz soguk savas gibi bozuk. Konusuyoruz normal bi sekilde. Ama arada laf carpmalar, tripler falan oluyor.

Sizin esinize davrandiginiz kadar kotu davranmiyor mesela

Gidip orada 3-5 konumu karistirip kotu davrandigimi nereden cikariyorsun 2 senelik evliliğim boyunca? Her Allahn günü hayati zehir etsem neden benimle evli kalsın?
Buradaki dayak yiyip, hakaret görüp, sürekli saygısızlık goren yinede kocimm kocimm diyen kadınlarla karıştırdınız herhalde. Ya da kendinizle karistirdiniz...

Kusura bakma seni biraz kullandım cnm dersiniz.tribimize devam edebiliriz diyerek,kendinizi çekersiniz. Gururunuzu kurtarırsiniz. Olabilir yani...herhalde....nebilim?bilmem ki?bosverin, vazgeçin. Bence yapmayın. Ya da yapın. Of ben karismiyorum cnm.naparsaniz yapın.

Aramiz soguk savas gibi bozuk. Konusuyoruz normal bi sekilde. Ama arada laf carpmalar, tripler falan oluyor.

gel barışma sexi yapalım de hem aranız düzelsin hem de biraz içiniz ısınsın zaten trip diye ruhlarınızı uzaklaştırmışsınız bari bedenleriniz alev alsın

gel barışma sexi yapalım de hem aranız düzelsin hem de biraz içiniz ısınsın zaten trip diye ruhlarınızı uzaklaştırmışsınız bari bedenleriniz alev alsın
Aslinda acik olmak gerekirse 3 gundur ruyamda goruyordum yanasmiyordum. Dun esim yanasti kararsiz kaldim. Canim istedi ama aklima tripler geldi.
Sonrasini yazmiyim

tripsiz evlilik olmaz, şöyle düşünün ondan başka tribinizi nazınızı çekecek kimse var mı? Onun da sizden başka kimsesi yok. İnsanız nihayetinde iyi günümüz kötü günümüz oluyo. Kadın erkek hepimiz isteriz yanımızda bizi nazlayacak şımartacak biri olsun. Eşler arasında küçük düşme düşürülme gibi bi durum olmaz bence. arkadaşın da dediği gibi dibini sıyırmak istiyosanız sıyırın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…