Siz ne anladinizlibim dopdolu ne demek ?
Ben sevisirsin gibi anladimSiz ne anladiniz
Peki kendimi kucultmus olur muyum?Ben sevisirsin gibi anladim
Bence hayirPeki kendimi kucultmus olur muyum?
Sizin esinize davrandiginiz kadar kotu davranmiyor meselaBilmem. Saygısiz ve bana kötü davranan adama icimde şehvet uyanacak kadar libim dopdolu değil mesela...
Edit: Kendini kucultsen nolur ki adam zaten sana karsi saygisiz daha ne kadar kuculeceksin ki
Aramiz soguk savas gibi bozuk. Konusuyoruz normal bi sekilde. Ama arada laf carpmalar, tripler falan oluyor.Sonucta bir ihtiyac bilmiyorum. Ben esimle hic aramiz bozikken sevismedim cünkü aramiz bozuk ise kesinlikle cok sinirliyim ve asla yanina yaklasmam yan yana oturmam bile hatda yaninda durmam o yüzden bizde öyle seyler mümkün degil yani
Sizin esinize davrandiginiz kadar kotu davranmiyor mesela
Aramiz soguk savas gibi bozuk. Konusuyoruz normal bi sekilde. Ama arada laf carpmalar, tripler falan oluyor.
Eşiniz olmasa idi kendini küçük düşürme olabilirdi, ama sonuç olarak nikahlısınız, çok büyük Bi sorun olsa lib dolu olamaZdı bence, hem iyidir sevişmek aşk katar.
Başka Bi adı olabilir, kocaya yüz vermek gibi ama bu küçük düşmek değil
Acıksanız sevmediğiniz yemeği yeseniz, küçük düşer misiniz? Helalinden kocanız isterseniz dibini sıyırın küçük düşmezsiniz,
Aslinda acik olmak gerekirse 3 gundur ruyamda goruyordum yanasmiyordum. Dun esim yanasti kararsiz kaldim. Canim istedi ama aklima tripler geldi.gel barışma sexi yapalım de hem aranız düzelsin hem de biraz içiniz ısınsın zaten trip diye ruhlarınızı uzaklaştırmışsınız bari bedenleriniz alev alsın
tripsiz evlilik olmaz, şöyle düşünün ondan başka tribinizi nazınızı çekecek kimse var mı? Onun da sizden başka kimsesi yok. İnsanız nihayetinde iyi günümüz kötü günümüz oluyo. Kadın erkek hepimiz isteriz yanımızda bizi nazlayacak şımartacak biri olsun. Eşler arasında küçük düşme düşürülme gibi bi durum olmaz bence. arkadaşın da dediği gibi dibini sıyırmak istiyosanız sıyırın benceAramiz soguk savas gibi bozuk. Konusuyoruz normal bi sekilde. Ama arada laf carpmalar, tripler falan oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?