O konuda bi sıkıntı yok,yani uyumak için ayrı odalara gidiyoruz uyanık olduğumuzda bir aradayızPardon bişey soracağım: hangi ara münasebette bulunuyorsunuz peki ?
Gittik bel ağrıdığı zaman kas gevşetici kullanıyor,yatakta yattığında ağrıyor yer yatağında yattığında sıkıntı yokDoktora gittiniz mi?
Evet sorunum bu kolaya kaçıyorGece korkması varsa 6 senedir mi var? Bunun için doktora gittiniz mi adım attınız mı? Hiçbir çare bulamadınız mı 6 senedir? Ayrı yatmak işin kolayı bence.
İşte çözüm olacağını bilsem,o kadar para verip aldıktan sonra cıks bu da olmadı derseYani ben olsam diğer harcamalarımdan kısar yatağı değiştirirdim. Evlilikte ayrı yatmak pek çok sorunu da beraberindeki getiriyor.
Sanki eşiniz bel ağrısının arkasına sığınıyor. Bilemedim.
O zaman başka sıkıntılar var demektir. Böyle bir şüpheniz varsa eşinizi yakın takibe alın ama çaktırmadanİşte çözüm olacağını bilsem,o kadar para verip aldıktan sonra cıks bu da olmadı derse
Yok öyle bi şüphem yok,kemalim yapmaz değil de eminim bi şüphem yok tlefonu ortada yani kadın da hisseder öyle bi durum yok yaniO zaman başka sıkıntılar var demektir. Böyle bir şüpheniz varsa eşinizi yakın takibe alın ama çaktırmadan
Araştırayım sağolunTam istediğim evlilik kocayla ayrı yatcan.. Tabi herkes sağlıklı olsun ruhen ve bedenen neyse
Lateks yatak araştırın çok iyi diyorlar maddiyat sorunu yoksa
Ay çok tatlısınız.Yok öyle bi şüphem yok,kemalim yapmaz değil de eminim bi şüphem yok tlefonu ortada yani kadın da hisseder öyle bi durum yok yani
Çocuklarla beraber yatılması sıkıntı bence. Gece korkusu varsa onu çözmeniz gerekiyor. Benim oğlum 7 aylıktan beri kendi odası ve yatağında yatıyor. küçükken gece ağlayınca yanına emzirmeye gider bazen yanında uyuyakalırdım. Eşim ondan bile hoşlanmazdı ayrı uyuduk diye. Bir de çocukla yatmak rahatsız edici ve karı koca ilişkisine de zarar verir. 1 aydır oğlum yanımızda yatmak istiyor yatırıyoruz yatağına, yatmaya gittiğimizde bizim odamıza gelip yatmış oluyor, hemen yatağına taşıyoruz. O da korkuyorum o yüzden sizin yatağınızda yatmak istiyorum diyor ama biz uyurken kendi yatağına geri koyuyoruz ruhu bile duymuyor.Slm kızlar 7 senelik evliyim,6 yıldır ayrı uyuyoruz ilk çocuk doğduğundan beri,şu an iki oğlumuz var..Eşim bel ağrısı çekiyor yatakta,çocuğa ortopedik yatak almıştık onu denedik onda da beli ağrıyor büyüğünün gece korkması var o yer yatağı yapıp büyüğü ile aynı odada bende küçüğü ile yatak odasında uyuyorum,geçen de yine konusunu açtım ne yapayım bel ağrısından öleyim mi diyor ee odada yerde yat diyorum çocuk gece uyanıp korkuyor diyor tamam bunlar doğru da ee ne olacak böyle en son sen uyumak istemiyorsan ben hiç istemiyorum diyip tartıştım konuşmuyoruz,ne yapabiliriz yeni bi yatak alsak şu an bütçemiz yok ki ona da bi kulp bulmayacağı ne malum çünkü çocuğun yatağında da olmuyor belim ağrıyor dedi tam ortopedik almıştık..başka öneriniz var mı
Ama siz de kolaya kaçmışsınız. Sorun ikinizin. Bu yüzden çabayı sadece ondan beklemeyin daha çok üzülürsünüz. Çocuklar odalarında yatsın siz eşinizle yata odasında yerde yatınEvet sorunum bu kolaya kaçıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?