Eşle ayrı uyuma

Nitrit

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2021
3.400
7.454
108
Slm kızlar 7 senelik evliyim,6 yıldır ayrı uyuyoruz ilk çocuk doğduğundan beri,şu an iki oğlumuz var..Eşim bel ağrısı çekiyor yatakta,çocuğa ortopedik yatak almıştık onu denedik onda da beli ağrıyor büyüğünün gece korkması var o yer yatağı yapıp büyüğü ile aynı odada bende küçüğü ile yatak odasında uyuyorum,geçen de yine konusunu açtım ne yapayım bel ağrısından öleyim mi diyor ee odada yerde yat diyorum çocuk gece uyanıp korkuyor diyor tamam bunlar doğru da ee ne olacak böyle en son sen uyumak istemiyorsan ben hiç istemiyorum diyip tartıştım konuşmuyoruz,ne yapabiliriz yeni bi yatak alsak şu an bütçemiz yok ki ona da bi kulp bulmayacağı ne malum çünkü çocuğun yatağında da olmuyor belim ağrıyor dedi tam ortopedik almıştık..başka öneriniz var mı

Yani ben olsam diğer harcamalarımdan kısar yatağı değiştirirdim. Evlilikte ayrı yatmak pek çok sorunu da beraberindeki getiriyor.
Sanki eşiniz bel ağrısının arkasına sığınıyor. Bilemedim.
İşte çözüm olacağını bilsem,o kadar para verip aldıktan sonra cıks bu da olmadı derse

İşte çözüm olacağını bilsem,o kadar para verip aldıktan sonra cıks bu da olmadı derse
O zaman başka sıkıntılar var demektir. Böyle bir şüpheniz varsa eşinizi yakın takibe alın ama çaktırmadan

Yok öyle bi şüphem yok,kemalim yapmaz değil de eminim bi şüphem yok tlefonu ortada yani kadın da hisseder öyle bi durum yok yani
Ay çok tatlısınız. "Kemalim yapmaz " evet bir şekilde hissedersiniz ama şu durum da çok sağlıklı değil. Öncelikle ufaklığı doktora götürün. Ardından kendinize yatak bakın

Bu arada bizim yatak da yatsan serta majesty. Çok rahat. Hilton otellerinin müşteri yorumlarını okurken gözüme çarpmıştı, millet otelden çok yatağı övmüştü sonra markasını öğrenip almıştık.

Çocuklarla beraber yatılması sıkıntı bence. Gece korkusu varsa onu çözmeniz gerekiyor. Benim oğlum 7 aylıktan beri kendi odası ve yatağında yatıyor. küçükken gece ağlayınca yanına emzirmeye gider bazen yanında uyuyakalırdım. Eşim ondan bile hoşlanmazdı ayrı uyuduk diye. Bir de çocukla yatmak rahatsız edici ve karı koca ilişkisine de zarar verir. 1 aydır oğlum yanımızda yatmak istiyor yatırıyoruz yatağına, yatmaya gittiğimizde bizim odamıza gelip yatmış oluyor, hemen yatağına taşıyoruz. O da korkuyorum o yüzden sizin yatağınızda yatmak istiyorum diyor ama biz uyurken kendi yatağına geri koyuyoruz ruhu bile duymuyor.

Evet sorunum bu kolaya kaçıyor
Ama siz de kolaya kaçmışsınız. Sorun ikinizin. Bu yüzden çabayı sadece ondan beklemeyin daha çok üzülürsünüz. Çocuklar odalarında yatsın siz eşinizle yata odasında yerde yatın eğer hala mızırdanıyorsa olay bel ağrısı filan değil. Yani zaten değil de bence.

Karı koca ayrı yatmak hiç güzel bisey değil ki ,eşiniz bu durumdan gayet memnun gibi duruyor.
Benim de iki tane oğlum var. Biri üç buçuk yaşında diğeri 7 aylık. Ikiside odalarında yatiyor ,hiç yatağımizda yatmadilar dogduklarindan beri . Siz kötü alistirmissiniz çocukları.
Hadi diyelim ki cidden çocuk yanliz uyumaktan korkuyorsa bi doktora götürün. Olmaz öyle yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…