Araştırayım onu da sağolunBu arada bizim yatak da yatsan serta majesty. Çok rahat. Hilton otellerinin müşteri yorumlarını okurken gözüme çarpmıştı, millet otelden çok yatağı övmüştüsonra markasını öğrenip almıştık.
Birlikte yer yatağında yatın o halde, çocuklarla odanızı ayırmalısınız.Gittik bel ağrıdığı zaman kas gevşetici kullanıyor,yatakta yattığında ağrıyor yer yatağında yattığında sıkıntı yok
Ayrı yatıyor diye şüphe duymak paranoyakliga girer zaten. Adamın beli ağrıyormuş. Ya siz yer yatağında yatacaksiniz ya da ayrı yatacaksiniz.Yok öyle bi şüphem yok,kemalim yapmaz değil de eminim bi şüphem yok tlefonu ortada yani kadın da hisseder öyle bi durum yok yani
ZorunlulukO konuda bi sıkıntı yok,yani uyumak için ayrı odalara gidiyoruz uyanık olduğumuzda bir aradayız
Yani açıkçası ben eşimden 1 gün bile ayrı yatmak istemem karı koca oldugumuzu gün içinde ayrı bile olsak aynı yatağı paylaşınca anlıyoruz benim annem ve babam da 20 senedir ayrı uyur hep şaşırirm ama imkan yoksa yapacak bişey gözükmüyorSlm kızlar 7 senelik evliyim,6 yıldır ayrı uyuyoruz ilk çocuk doğduğundan beri,şu an iki oğlumuz var..Eşim bel ağrısı çekiyor yatakta,çocuğa ortopedik yatak almıştık onu denedik onda da beli ağrıyor büyüğünün gece korkması var o yer yatağı yapıp büyüğü ile aynı odada bende küçüğü ile yatak odasında uyuyorum,geçen de yine konusunu açtım ne yapayım bel ağrısından öleyim mi diyor ee odada yerde yat diyorum çocuk gece uyanıp korkuyor diyor tamam bunlar doğru da ee ne olacak böyle en son sen uyumak istemiyorsan ben hiç istemiyorum diyip tartıştım konuşmuyoruz,ne yapabiliriz yeni bi yatak alsak şu an bütçemiz yok ki ona da bi kulp bulmayacağı ne malum çünkü çocuğun yatağında da olmuyor belim ağrıyor dedi tam ortopedik almıştık..başka öneriniz var mı
Evet olabilir bu deneyelim bi teşekkürler.Babamda da aynı sorun var o aldığımız yatakları da beğenmedi onun yerine yerde uyuyormuş gibi olsun diye belinin hizasına gelecek şekilde düz bir tahta koyuyor annemle gayet rahat uyuyorlar. Yeni yatak alana kadar bunu deneyebilirsiniz.
Bunu düşünmüştüm ama zemin sert olacak demişti zemin yine yatak olacak sonuçta demişti ama bi deneyelim artık hangi çözüm tutarsaYer yatağını alın,yatagınıza serin.
Sizden biraz yüksekte olacak ama olsun.
En azından bir arada olursunuz.
Siz zemin katta, eşiniz birinci katta oturuyomus gibi olcak ama idare edersiniz artık.
zeminle ilgisi ne,yine yer yataginda yatmis olacak.Bunu düşünmüştüm ama zemin sert olacak demişti zemin yine yatak olacak sonuçta demişti ama bi deneyelim artık hangi çözüm tutarsa
Açıkçası bu onun için dert olmadığı için o derinliği anlamıyor işte benim de ara sıra aynı yatakta yatmakla ilgili bi şeyler okuyup dinlediğimde aklıma geliyor ve söylüyorum yok belim yok çocuk korkuyor diyip manipüle ediyor çok manülatif bir insanSevişme aksamıyorsa karı koca ayrı yatabilire inanmıyorum ben. Beraberlik sadece cinsellik üzerine kısıtlanmamalı. Gün içerisinde de insan sarılır, öper, koltukta beraber film izler ama gece illa sarmaş dolaş olmasına bile gerek olmadan aynı yatakta beraber uyumak aradaki ilişkiyi derinleştirir.
Sizinle uyumaktan rahatlarsız olacağı bir durum olabilir mi? 6 senede 1 yatak parası denkleştirilemez miydi? Çeşit çeşit yatak var denenip alınabiliyor bunlar sonuçta.
Slm kızlar 7 senelik evliyim,6 yıldır ayrı uyuyoruz ilk çocuk doğduğundan beri,şu an iki oğlumuz var..Eşim bel ağrısı çekiyor yatakta,çocuğa ortopedik yatak almıştık onu denedik onda da beli ağrıyor büyüğünün gece korkması var o yer yatağı yapıp büyüğü ile aynı odada bende küçüğü ile yatak odasında uyuyorum,geçen de yine konusunu açtım ne yapayım bel ağrısından öleyim mi diyor ee odada yerde yat diyorum çocuk gece uyanıp korkuyor diyor tamam bunlar doğru da ee ne olacak böyle en son sen uyumak istemiyorsan ben hiç istemiyorum diyip tartıştım konuşmuyoruz,ne yapabiliriz yeni bi yatak alsak şu an bütçemiz yok ki ona da bi kulp bulmayacağı ne malum çünkü çocuğun yatağında da olmuyor belim ağrıyor dedi tam ortopedik almıştık..başka öneriniz var mı
Sizinle yatsın yer yatağında o zaman. Bahane üretiyor.Slm kızlar 7 senelik evliyim,6 yıldır ayrı uyuyoruz ilk çocuk doğduğundan beri,şu an iki oğlumuz var..Eşim bel ağrısı çekiyor yatakta,çocuğa ortopedik yatak almıştık onu denedik onda da beli ağrıyor büyüğünün gece korkması var o yer yatağı yapıp büyüğü ile aynı odada bende küçüğü ile yatak odasında uyuyorum,geçen de yine konusunu açtım ne yapayım bel ağrısından öleyim mi diyor ee odada yerde yat diyorum çocuk gece uyanıp korkuyor diyor tamam bunlar doğru da ee ne olacak böyle en son sen uyumak istemiyorsan ben hiç istemiyorum diyip tartıştım konuşmuyoruz,ne yapabiliriz yeni bi yatak alsak şu an bütçemiz yok ki ona da bi kulp bulmayacağı ne malum çünkü çocuğun yatağında da olmuyor belim ağrıyor dedi tam ortopedik almıştık..başka öneriniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?