Eşle ayrı uyuma

Araştırayım onu da sağolun

Babamda da aynı sorun var o aldığımız yatakları da beğenmedi onun yerine yerde uyuyormuş gibi olsun diye belinin hizasına gelecek şekilde düz bir tahta koyuyor annemle gayet rahat uyuyorlar. Yeni yatak alana kadar bunu deneyebilirsiniz.

Yer yatağını alın,yatagınıza serin.
Sizden biraz yüksekte olacak ama olsun.
En azından bir arada olursunuz.

Siz zemin katta, eşiniz birinci katta oturuyomus gibi olcak ama idare edersiniz artık .

Gittik bel ağrıdığı zaman kas gevşetici kullanıyor,yatakta yattığında ağrıyor yer yatağında yattığında sıkıntı yok
Birlikte yer yatağında yatın o halde, çocuklarla odanızı ayırmalısınız.

Sevişme aksamıyorsa karı koca ayrı yatabilire inanmıyorum ben. Beraberlik sadece cinsellik üzerine kısıtlanmamalı. Gün içerisinde de insan sarılır, öper, koltukta beraber film izler ama gece illa sarmaş dolaş olmasına bile gerek olmadan aynı yatakta beraber uyumak aradaki ilişkiyi derinleştirir.
Sizinle uyumaktan rahatlarsız olacağı bir durum olabilir mi? 6 senede 1 yatak parası denkleştirilemez miydi? Çeşit çeşit yatak var denenip alınabiliyor bunlar sonuçta.

Yok öyle bi şüphem yok,kemalim yapmaz değil de eminim bi şüphem yok tlefonu ortada yani kadın da hisseder öyle bi durum yok yani
Ayrı yatıyor diye şüphe duymak paranoyakliga girer zaten. Adamın beli ağrıyormuş. Ya siz yer yatağında yatacaksiniz ya da ayrı yatacaksiniz.

Ayrı uyumak evlilikte sıkıntı vs gibi klişe laflara takılmayın. Asıl sıkıntı birbirini bogazlayıp evlilikte ayrı yayılmaz diye beraber uyuyan çiftlerde.

Yani açıkçası ben eşimden 1 gün bile ayrı yatmak istemem karı koca oldugumuzu gün içinde ayrı bile olsak aynı yatağı paylaşınca anlıyoruz benim annem ve babam da 20 senedir ayrı uyur hep şaşırirm ama imkan yoksa yapacak bişey gözükmüyor

Evet olabilir bu deneyelim bi teşekkürler.

Yer yatağını alın,yatagınıza serin.
Sizden biraz yüksekte olacak ama olsun.
En azından bir arada olursunuz.

Siz zemin katta, eşiniz birinci katta oturuyomus gibi olcak ama idare edersiniz artık .
Bunu düşünmüştüm ama zemin sert olacak demişti zemin yine yatak olacak sonuçta demişti ama bi deneyelim artık hangi çözüm tutarsa

Bunu düşünmüştüm ama zemin sert olacak demişti zemin yine yatak olacak sonuçta demişti ama bi deneyelim artık hangi çözüm tutarsa
zeminle ilgisi ne,yine yer yataginda yatmis olacak.
Ya bence eşiniz bahane ediyor.
Kesinlikle altında bir şey var, peşini bırakmayın.

Açıkçası bu onun için dert olmadığı için o derinliği anlamıyor işte benim de ara sıra aynı yatakta yatmakla ilgili bi şeyler okuyup dinlediğimde aklıma geliyor ve söylüyorum yok belim yok çocuk korkuyor diyip manipüle ediyor çok manülatif bir insan

Siz de yer yatağında yatın

Keşke bende ayrı uyuyabilsem ve eşim bunu sorun etmese, yorganıma sarılıp uyumayı çok özledim. Siz de yer yatağında yatsanız, çocuk uyuduktan sonra odasına görürseniz şimdilik sorununuz çözüm olur bence.

Biz de cocukta gece uykusu basladiginda odasina yer yatagi koydugumuz oldu, yanimizda yatırdığımız da oldu, bence tek tip ebeveynlik yok. Ama bu tarz seyleri de yillarca surdurmemek lazim, cocuga da iyilik degil. Ki anladigim esiniz uyutmak icin falan değil baya kendi rahat uyumak icin bunu secmis. Hem bel agrisi, hem büyük cocugun korkusu, e hem kucuk cocugun muhtemelen gece uyanmalari, kendini en rahat olacagi yere atmis.

Ama bunlar sorunu çözmez, erteler. O yüzden de yillardir cekiyorsunuz. Bir adim ilerlenmemis.

Ayrica bel agrisini da kucumsememek gerek, ceken bilir bir aci. O yüzden yataginizda rahat etmiyorsa zorlamayin diyerek bitirecegim ben yine de. Siz yer yataginda yatar misiniz? Yani tamamen yatagi kaldirip yer yatagini karyolaniza yerlestirseniz nasil olur. Küçük de kendi odasina gitmeli tabi.

Kocanızın çocukla aynı odada yatması, çocuklarınız için hiç sağlıklı değil. Hatta baya zarar verici bir davranış. Bel, sırt ağrısı dışında aile olarak daha büyük sorunlarınız var.

Milyon defa uykumun bölünmesindense ayrı yatarım daha iyi. Uykum çok sıkıntılı bende ayrı yatıyorum. Horlamasına, yorganımı üstümden çekmesine beni sıkıştırmasına sinir oluyorum. Uyku önemli bişey benim için. Beraber yatabilmemiz için bir yatak daha eklememiz lazım mesela ama yer yok. Çokta takmazdım ben olsam darlanmaktan iyidir.

Sizinle yatsın yer yatağında o zaman. Bahane üretiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…