- 15 Şubat 2015
- 13.389
- 47.315
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E o zaman istediği yerde uyusun, benim esim horlar, odalarimiz ayri, arada laf sokuyor, o bile daraltıyor beni, yaninda yatip sabaha kadar uyumiyim mi yaniO konuda bi sıkıntı yok,yani uyumak için ayrı odalara gidiyoruz uyanık olduğumuzda bir aradayız
Valla benimki de horluyor , hem de kulağımın dibine gelip yavaş yavaş volumeu arttırıyor. Video kaydı alın bence inanmıyorsaE o zaman istediği yerde uyusun, benim esim horlar, odalarimiz ayri, arada laf sokuyor, o bile daraltıyor beni, yaninda yatip sabaha kadar uyumiyim mi yanisorsan melek gibi uyur, hic horlamaz, camlari titretiyosun, kapilar acilip kapaniyo ruzgarindan diyorum bakiyo suratima sanki yalan söylüyorum, valla zaten uyurken kimse kimsenin farkinda degil. Ne farkeder kim nerde yatmis
Benim uykum cok hafif, uykuya zor daliyorum, gelsin yapsin sohbetini, ama uykuya daldiktan sonra ayni yastikta Frankenstein la uyusa ruhu duymaz. Bense herseye uyanıyorum, benim hakkım degil mi uyumakValla benimki de horluyor , hem de kulağımın dibine gelip yavaş yavaş volumeu arttırıyor. Yine de onsuz yatmayı düşünemiyorum. Zaten gün içinde bir koşturmacadır gidiyor, bize kalan sakin tek zaman yatakta geçirdiğimiz zaman. Yastık sohbeti diye bir şey var. Kısacası eşlerin her ne sebeple olursa olsun ayrı uyumasını doğru bulmuyorum.
Aynen cnm bizim hakkımız. kendileri horlarken ruhları bile duymuyor biz çekiyoruzBenim uykum cok hafif, uykuya zor daliyorum, gelsin yapsin sohbetini, ama uykuya daldiktan sonra ayni yastikta Frankenstein la uyusa ruhu duymaz. Bense herseye uyanıyorum, benim hakkım degil mi uyumak![]()
Ya adam bahaneyle gidip taşta tahtada yatiyomus, manyak olmasi lazim, ayrica seks hayatlari da devam ediyomus, gun icinde iyilermis. Bizim de kalan hayatimiz iyi, ayri odalarda yatiyoruz ama yatagin odanin cevresine elektrikli, dikenli tel cektirmedikBana bahane gibi geldi
Biz de son 2 senedir böyleyiz. Ben kızımla yatakta kocam ya çocuğun odasında ya salonda.O konuda bi sıkıntı yok,yani uyumak için ayrı odalara gidiyoruz uyanık olduğumuzda bir aradayız
Tamamda niye kiziyonYa adam bahaneyle gidip taşta tahtada yatiyomus, manyak olmasi lazim, ayrica seks hayatlari da devam ediyomus, gun icinde iyilermis. Bizim de kalan hayatimiz iyi, ayri odalarda yatiyoruz ama yatagin odanin cevresine elektrikli, dikenli tel cektirmedik
Boşansın o zaman,boşanmaya karşı gelecek ikiletecek nafaka tazminat diye uğraştıracak biri değilimBu adam sizden kaçıyor , geçen konuda emin olamamıştım, bu sefer eminim. Kesinlikle kaçıyor.
Neden boşansın? Yemeği yapılıyor, donu yıkanıyor, ihtiyacı olunca elinin altında hazır kadın var. Toplum içinde bir yeri var, ipsiz sapsız bir adam değil aile babası. Onun açısından bir sorun yok ki. Bu durum size zor.Boşansın o zaman,boşanmaya karşı gelecek ikiletecek nafaka tazminat diye uğraştıracak biri değilim
Ben dedim bahane uretiyor diye arkadas beni terslemisBu adam sizden kaçıyor , geçen konuda emin olamamıştım, bu sefer eminim. Kesinlikle kaçıyor.
Adam asgari ücretin biraz daha fazlasını kazandığı dükkandan gecenin bi vakti geliyor, pazar günü ise çoluk çocuk derken geçip gidiyor, kadın kocaya hasret kalmış, gece bile yok ortada herif. Evlilikler zamanla rutine biner ama bu başka bir şey olmuş.Ben dedim bahane uretiyor diye arkadas beni terslemisnihayet ben gibi dusunen biri daha
![]()
Eşiniz tam olarak nerede yatıyor ben onu anlamadımSlm kızlar 7 senelik evliyim,6 yıldır ayrı uyuyoruz ilk çocuk doğduğundan beri,şu an iki oğlumuz var..Eşim bel ağrısı çekiyor yatakta,çocuğa ortopedik yatak almıştık onu denedik onda da beli ağrıyor büyüğünün gece korkması var o yer yatağı yapıp büyüğü ile aynı odada bende küçüğü ile yatak odasında uyuyorum,geçen de yine konusunu açtım ne yapayım bel ağrısından öleyim mi diyor ee odada yerde yat diyorum çocuk gece uyanıp korkuyor diyor tamam bunlar doğru da ee ne olacak böyle en son sen uyumak istemiyorsan ben hiç istemiyorum diyip tartıştım konuşmuyoruz,ne yapabiliriz yeni bi yatak alsak şu an bütçemiz yok ki ona da bi kulp bulmayacağı ne malum çünkü çocuğun yatağında da olmuyor belim ağrıyor dedi tam ortopedik almıştık..başka öneriniz var mı
Birde yatak iliskisi var diye wuhuu evlilikler super mi demek oluyor yani? ikisini karistiriyorlar bence..Adam asgari ücretin biraz daha fazlasını kazandığı dükkandan gecenin bi vakti geliyor, pazar günü ise çoluk çocuk derken geçip gidiyor, kadın kocaya hasret kalmış, gece bile yok ortada herif. Evlilikler zamanla rutine biner ama bu başka bir şey olmuş.