- 7 Nisan 2021
- 403
- 658
- 23
- Konu Sahibi eftalya0732
-
Kaynanayi duydum görumceyi duydum da elti ve abinin birlikte gezmek istemesi de yeni model galiba. Allah sabir versin, eş aileleri zamanla degiseceklerine ilkellikte level atliyorlar.Akıl verinYa okuyup duruyorum sürekli. Bu sefer de ben derdimi yazayım dedim. Eşim ve ailesi birlikte çalışıyorlar. Yıllık izinleri yok. Dini bayramlar hariç tatilleri yok. Bir pazar günü tatil. Dolayısıyla hiç bir zaman tatile gidemiyoruz. Malumunuz kurban bayramı uzun olacak. Biz de dedik ki bir karadeniz turu iyi gelir. 1 aydır planlıyoruz otel bakıyoruz vs yani çok heveslendik. Bugün ayaküstü dedi ki abimler de gelse sorun olmaz heralde. Çok eğlenmeyiz yani biz evliyiz birlikte plan yaptık birlikte gitsek dedim. Yok gizleyemezmiş, söylediğinde abisi biz de gelelim dermiş ya onlarla yada gitmicekmişiz. Çözüm sunuyorum hani başbaşa giden çiftleri örnek göstererek söyle bari çok ballandırmadan anlat dedim. Yok sinirlendi iptal bu tatil onlar gelse sen huzursuz edeceksin, onlara gelme de diyemem tatil iptal dedi çıktı işin içinden. Güzel de kavga ettik tabi. 1.5-2 senelik evliyiz 5 senedir de tanışığız. ömür boyu bütün tatillerimize 4 kişi evliymişiz gibi gidemeyiz bizim aile olduğumuzu önce sen kabul et sonra da kabul ettir dedim. Tabi bu ilk vaka olmadığı için. Daha önce de bir pazar denize gidelim deriz onlar da gelmek ister kahvaltıya gitmek isteriz onlar da gelmek ister. Daha önce de bundan dolayı abisi trip atmış da, o alınırmış da, o hep arada kalıyormuş da. Var mı böyle bir olay yaşayan? Ben mi başbaşa kalalım delisiyim ya bilmiyorum 40 yılda bir 1 hafta tatil denk gelir ona da oley kayınbirader eltim ve çocukları da geliyo mu demeliydim ne yapmalıydım
Bayramları tatil çok şükürPlanlarınıza elti ve birader dahil olmuyor.
Eşiniz onları dahil ediyor.
Adam biz de gelelim diyorsa biz bu kez başbaşa gidecez, sizle de sonra gideriz deyip başından savamıyorsa eşinizde sorun var demektir.
Kaldıki savmaya da gerek yok.
Bir kere de onlarla bir yere gidersiniz, hem onların gönlü olur, hem belki eğlenirsiniz belki de pişman olur bir daha dillendirmezsiniz.
Aşırı saçma eşinizin tavrı.
Ama siz doğru olan her şeyi söylemişsiniz zaten. Kestirip atacağına çözüm üretsin beyzade.
Bu arada bunlar ortak iş yapıyorsa aynı dönem izin yapmaları mantıklı olmuyor ama. İşi kime bırakacaklar?
Yeğenini çok seviyor o yüzden herşeye dahil etmek onun da hoşuna gidiyor. Ama tatil 1 hafta hani 1 gün olur 2 gün olur çekersin de 1 hafta ve muhtemelen önümüzdeki 10 sene içindeki tek uzun tatilimizYani kahvaltıya ya da günübirlik denize gelsin sorun değil de ilk yapacağınız tatilde işleri ne? Aslında diğerleri de sorun abi biz pazar sabahı kahvaltıya gideceğiz diyor o da bizde mı gelelim diyor? Bence eşiniz davet ediyor. Hadi tatile gideceğini söylersin 1 hafta ortalıkta olmayacaksın çünkü ne olur ne olmaz diye söylersin ama pazar kahvaltısına gideceğini niye söyleyesin? Bana eşiniz özellikle her yere davet ediyor gibi geldi.
Yaa bence gizli gitmek de çok saçma.Bayramları tatil çok şükürarefe hariç arefeyi de katabilmek için söylemek zorundayım dedi başta. Sonra bayramda gideriz söyleme deyince hiç mi sosyal medyada paylaşmicaz ayıp olur dedi. Gelmek isteyeceğine eminim vs dedi. Anlam veremiyorum
Ya sıkıntı zaten burda. Bu çözümü de söyledim yakın 2 arkadaşım var onlarla plan yaptık diye söyle sonradan son dakika onlar iptal etti dersin dedim. Yok brn artık huzursuz olucam istemiyorum tatil dedi uzatıp kavga çıkarcaksan da gidip içerde yatıcam dedi kestirip attı. Manyak mıdır nedir ben de anlamadm kibaşka bir arkadaş grubuna katılıyormuş gibi yapın yani siz de arkadaşlarınızın davetlisiymiş gibi o zaman beklenti içine girmezler.He oldu ki onada musallat olmaya çalıştılar reddedersiniz ayıp olur bizde davetliyiz gibi
Birlikte plan yapabileceğiniz bir arkadaş grubunuz vardır umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?