- 7 Nisan 2021
- 403
- 658
- 23
- Konu Sahibi eftalya0732
-
Tavır koyamaz mümkün değil benden çok onları görüyo 6 gün birlikte çalışıyolar. Benm küsmemi bu kadar umursamaz yaniBence sizde hem eşinize hem abisine eltinize tavrinizi koyun ama öncelik esiniz de bendede aynı durum vardı bi yere gitsek eltim hemen bizi niye cagirmadiniz bizsiz gittiniz falan filan sürekli trip laf sokma inadına çağırmadım ve ben kimseyi yanimda taşımak zorunda değilim dedim bi süre sonra bişey de diyemedi ama dediğim gibi öncelik eşinizden geçiyor onun cagirmamasi onun umursamamasi lazım triplere laflara
Sizinle yalnız tatil yapmak istemiyor belli kiYa sıkıntı zaten burda. Bu çözümü de söyledim yakın 2 arkadaşım var onlarla plan yaptık diye söyle sonradan son dakika onlar iptal etti dersin dedim. Yok brn artık huzursuz olucam istemiyorum tatil dedi uzatıp kavga çıkarcaksan da gidip içerde yatıcam dedi kestirip attı. Manyak mıdır nedir ben de anlamadm ki
Valla tüm suç eşinizde o zaman yapcak bişey yokTavır koyamaz mümkün değil benden çok onları görüyo 6 gün birlikte çalışıyolar. Benm küsmemi bu kadar umursamaz yani
Farkındayım zaten benm de abim var ama zırt pırt planlarımıza dahil olmaz asla aksine ben davet etsrm ne işim var benm siz hla yeni evli sayılırsınız der. Benm bu çocuğa bunu nasıl anlatır yaptığını gösterebilirim tartışmadan bunu düşünüyorumValla tüm suç eşinizde o zaman yapcak bişey yok
Biz sevgiliyken de giderdik tatile. Bi kez pnlar aynı ilçeye geldiler ama 3 gün hiç görüşmedik bile biz başbaşa takılcaz dedi. Ama evlenince bi haller oluyo demekkiKullanıcı bilgilerinizdeki meslek dogruysa çok şaşırırım. Ben iyi egitimli bir kadının, böyle gelişmemiş bir adamı 5 senede taniyamayacagini düşünmem.
Ya hadi eşiniz de suç varda onda olduğu kadar eltinde kaynindada var onların da düşünmesi lazım çocuğunuz var mı bahsetmediniz ama hazir çocuk yokken rahat rahat gezip bu günlerin tadını çıkarsın demek varken de her çağırılan yere gidilmez benceFarkındayım zaten benm de abim var ama zırt pırt planlarımıza dahil olmaz asla aksine ben davet etsrm ne işim var benm siz hla yeni evli sayılırsınız der. Benm bu çocuğa bunu nasıl anlatır yaptığını gösterebilirim tartışmadan bunu düşünüyorum
Evet eltim sürekli bizimki bi yere götürmüyo sizinle ancak çıkabiliyoruz diyodu. Eltime o tavrı koydum ama eşim bir türlü kabullenemiyor anlatamıyorum derdimi gerçektenBence sizde hem eşinize hem abisine eltinize tavrinizi koyun ama öncelik esiniz de bendede aynı durum vardı bi yere gitsek eltim hemen bizi niye cagirmadiniz bizsiz gittiniz falan filan sürekli trip laf sokma inadına çağırmadım ve ben kimseyi yanimda taşımak zorunda değilim dedim bi süre sonra bişey de diyemedi ama dediğim gibi öncelik eşinizden geçiyor onun cagirmamasi onun umursamamasi lazım triplere laflara
Böyle değildi ya biz kendi planımızı kendimiz yapardık evlenene kadar5 senedir tanıdığınız adamın ailesine karşı çıkamadığını nasıl anlamadınız ben ona şaşırıyorum en çok.
Abiler plan yapınca siz de dahil olun en saçma şeye bile, belki akıllanırlar ailecek.
Asosyaller eşim kabul ediyo onlar asosyal zaten bi tek bizle gelirler diyo onlar da bunu kullanıyor6 yillik evliyiz kaynim ve eşiyle hiç gezmeye veya tatile gitmedik. Kafama uysalardi belki arada bir giderdik ama heryere ya onlarla ya hiç mantigini anlayamadim kaynin siz plan yapmadan ve siz olmadan plan yapamiyor mu yol iz bilmiyor mu niye hep dahil olmak istiyor. Eşin de tuhaf ne garip bir aile...
Baya sorunlu.
Bu mantıklı geldi işteEltine söyle acik acik eşimle bas basa bi tatil yapmak istiyoruz diye
Nasıl öğreticem inanın en çok istediğim şey kavga hır gür olmadan anlaması lazım yaEşle Bütün Planlara Dahil Olan Kayınbirader ve Elti
Sadece başlığı okuyarak cevap vericem.
Böyle bir sorun varsa koca sınır koymayı bilmiyordur.
Ve fazlaca beklentili bir kök ailesi vardır.
Onların hayatınıza tünemesine izin vererek çok ideal bir evlat ve kardeş olduğunu sanıyordur.
Sizle bir yuva kurduğunu fark etmemiştir, ailesine dahil ettiği bir arkadaşı gibi görüyordur hala.
Çözüm: sınır koymayı öğretin.
Ama ailesiyle yüz göz olmadan yapın bunu.
Olsbilir benm de ilk aklıma o geldi sordum hayır diyobence eşiniz onlara konuyu açtı onlarda bizde gelelim demişlerdir çoktan belki o yüzden bu kadar triplendi.
Evet eltim sürekli bizimki bi yere götürmüyo sizinle ancak çıkabiliyoruz diyodu. Eltime o tavrı koydum ama eşim bir türlü kabullenemiyor anlatamıyorum derdimi gerçekte
Doğruysa tabiOlsbilir benm de ilk aklıma o geldi sordum hayır diyo
Laf arasında eltinize biz bu sene kafa dinleyelim diyoruz.biraz uzaklaşıp baş başa bı tatil yapicaz benim de çok ihtiyacım var diye laf at bakalım tepkisi ne olacak.Olsbilir benm de ilk aklıma o geldi sordum hayır diyo
Asosyaller eşim kabul ediyo onlar asosyal zaten bi tek bizle gelirler diyo onlar da bunu kullanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?