- 24 Ağustos 2016
- 167
- 66
- 28
- Konu Sahibi Dondurmalipasta
-
Merhaba bayanlar, benimki tam olarak sorun değil, özellikle eşinizin ailesi ile alakalı konularda istemediğiniz yada rahatsız olduğunuz bir konuda yada çok sık görüşmek istemeyip biraz mesafe koymak istediğinizde bunu eşinizle konuşup düşüncelerinizi anlatıp fikir alışverişi yapıyor musunuz? Ben anlattığımda güzel bir dille anlatsam bile suçlu dönüp dolaşıp ben oluyorum.
Bugün gitmeyelim, birkaç gün sonra gideriz deyince de kavga çıkarıyorsa?Hiç kimse ailesi hakkında kötü bir şey duymak istemez. Şikayet ettiğiniz sürece huzursuz olan siz olursunuz.
Mesafe koymak istiyorsanız koyun, gitme sıklığını kendiniz belirleyin. Bunu eşinizle konuşmanıza gerek yok, kendi kararınız. Ama eşinizin kararlarına da müdahale etmeyin, saygı gösterin.
Bugün gitmeyelim, birkaç gün sonra gideriz deyince de kavga çıkarıyorsa?
Bugün gitmeyelim, birkaç gün sonra gideriz deyince de kavga çıkarıyorsa?
düşüncelerimi direk ve net olarak söylerim... aynı sehırdeyız ama arcala 15 dk lık mesafedeyız ortalama 2 haftada bır gorumcemler bıze gelır kızımı gormek ıcın bu bazen bır ayıda bulur, kv dem vefat ettı kp sag ama haftada bır bes dk ugrarız o kadar bazen ben gıtmem yada gıdemem mısafırım olur, sehır dısında olurum vs vs esım tek gıder....Merhaba bayanlar, benimki tam olarak sorun değil, özellikle eşinizin ailesi ile alakalı konularda istemediğiniz yada rahatsız olduğunuz bir konuda yada çok sık görüşmek istemeyip biraz mesafe koymak istediğinizde bunu eşinizle konuşup düşüncelerinizi anlatıp fikir alışverişi yapıyor musunuz? Ben anlattığımda güzel bir dille anlatsam bile suçlu dönüp dolaşıp ben oluyorum.Birde eşinizin ailesine ne sıklıkla gidiyorsunuz yada onlar size geliyor? Yarım saatlik mesafe varsa gitme sıklığı sizce ne olmalı?
Başka planlar yap o zaman gitmek için daha az zamanınız olurMerhaba bayanlar, benimki tam olarak sorun değil, özellikle eşinizin ailesi ile alakalı konularda istemediğiniz yada rahatsız olduğunuz bir konuda yada çok sık görüşmek istemeyip biraz mesafe koymak istediğinizde bunu eşinizle konuşup düşüncelerinizi anlatıp fikir alışverişi yapıyor musunuz? Ben anlattığımda güzel bir dille anlatsam bile suçlu dönüp dolaşıp ben oluyorum.Birde eşinizin ailesine ne sıklıkla gidiyorsunuz yada onlar size geliyor? Yarım saatlik mesafe varsa gitme sıklığı sizce ne olmalı?
Merhaba bayanlar, benimki tam olarak sorun değil, özellikle eşinizin ailesi ile alakalı konularda istemediğiniz yada rahatsız olduğunuz bir konuda yada çok sık görüşmek istemeyip biraz mesafe koymak istediğinizde bunu eşinizle konuşup düşüncelerinizi anlatıp fikir alışverişi yapıyor musunuz? Ben anlattığımda güzel bir dille anlatsam bile suçlu dönüp dolaşıp ben oluyorum.Birde eşinizin ailesine ne sıklıkla gidiyorsunuz yada onlar size geliyor? Yarım saatlik mesafe varsa gitme sıklığı sizce ne olmalı?
Annesiyle ilgili cok konusmayi tercih etmesem de (laf soyletmeyecegini bildigim icin) diger aile bireyleriyle ilgili yumusak bir dille abin soyle demisti yengen boyle yapmisti hos degil bunlar diyorum. Benimki huylarini bildigi icin cok sesini cikarmiyor.Merhaba bayanlar, benimki tam olarak sorun değil, özellikle eşinizin ailesi ile alakalı konularda istemediğiniz yada rahatsız olduğunuz bir konuda yada çok sık görüşmek istemeyip biraz mesafe koymak istediğinizde bunu eşinizle konuşup düşüncelerinizi anlatıp fikir alışverişi yapıyor musunuz? Ben anlattığımda güzel bir dille anlatsam bile suçlu dönüp dolaşıp ben oluyorum.Birde eşinizin ailesine ne sıklıkla gidiyorsunuz yada onlar size geliyor? Yarım saatlik mesafe varsa gitme sıklığı sizce ne olmalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?