Eşle hiç anlaşamama

UltrAslan63

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2019
60
35
88
29
Merhaba arkadaşlar ilk konumu açıyorum tecrübesizim nasıl yazılır falan pek bilmiyorum yanlışım olursa affola...
Biz eşimle aileler istedi diye evlendik onun bi sevdiği varmış ailesi istememiş o zamandan sonra psikolojisi bozulmuş ondan vazgeçirmek için benle evlendirdiler tabi ben bunları evlendikten sonra öğrendim eşimle hiç anlaşamıyoruz beni hiç kadın yerine koymuyor sürekli küfürlü konuşma sinirli agresif bi yapıda son zamanlarda kuzenlerine bana karı kız ayarla gibisinden konuşmalar yapıyor ben sorunca da dalga geçiyorum diyor gördün mü bi şeyimi diyor bende bi kaç kızla mesajlaşmasını gördüm telefonuna azar programını indirmiş swarm da sürekli check in yapıyor bu arada telefonun şifresini benden saklıyor.
Bi kuzeni var hiç sevmiyorum tekin bir tip değil sürekli karı kız ayağı olan biri onla samimi olmuş bu aralar sıkıntımız sürekli bu kuzen yüzünden çıkıyor mesafesini korumuyor istemiyorum o çocuğu anlamıyor.
En son ki olayımız bu kuzen kendi sevgilisine eşimin numarasını vermiş bi sıkıntı olursa ara diye dün akşam kız eşimi aramış kuzenle sevgilisi küsmüşler kız eşimden yardım istiyor tabi eşim gizli saklı telefon konuşmaları yaptı mesajlaşmalar yaptı attığı mesajları anında siliyor ben görmeyeyim diye kavgamız başladı bu konudan dolayı baya kavga ettik zaten her tartışmada bana defol git seni istemiyorum diyen bi adam yine defol dedi ben gidecektim kayınvalidem vazgeçirdi Allah razı olsun annem gibi bi kadın sürekli benim destekçim.
Uzun oldu kusura bakmayın anlatmadığım çok şey var sizden isteğim bana fikir verin eşimi nasıl kendime bağlarım özünde iyi bi insan sadece bana karşı kötü nasıl onun kalbini kazanabilirim?
NOT:Ben 23 eşim 26 yaşında yaklaşık 3 yıldır evliyiz ve 15 aylık bir oğlumuz var

Keşke hemen çocuk yapmasaydıniz
Eşinizin size defol git demesi beni sinirlendirmeye yetti o zaman niye evlendin yani madem istemiyordun neden seninde başını yaktı bu evlilik böyle gitmez uzun süre her defasında defol git diyen biriyle ne bir diyaloğa girilir ne de anlayışla karşılanır sen hiçbirşey söyleme evet bu biraz zor olucak ama konuşmak istiyorum neden bana böyle davranıyorsun sevmiyorsan beni neden evlendin ben evde tartışma yerine mutlu olmak istiyorum de ama sakince bağırmadan çağırmadan bak çocuğumuz var biz tartıştıkça oda korkuyor yapma böyle mutlu olalim de

Keşke hemen çocuk yapmasaydıniz
Eşinizin size defol git demesi beni sinirlendirmeye yetti o zaman niye evlendin yani madem istemiyordun neden seninde başını yaktı bu evlilik böyle gitmez uzun süre her defasında defol git diyen biriyle ne bir diyaloğa girilir ne de anlayışla karşılanır sen hiçbirşey söyleme evet bu biraz zor olucak ama konuşmak istiyorum neden bana böyle davranıyorsun sevmiyorsan beni neden evlendin ben evde tartışma yerine mutlu olmak istiyorum de ama sakince bağırmadan çağırmadan bak çocuğumuz var biz tartıştıkça oda korkuyor yapma böyle mutlu olalim de
Söylüyorum ama ben sakinleş konuştukça o işi tartışmaya götürüyor konuşulmuyor onunla

Canım gençliğine yazık etme. Bu adamla ömür geçmez. Anladığım kadarı ile Urfalısın. Bende doğuluyum bende evlenirken babam gelinlikle çıktın daha bu eve tek giremezsin demişti.
ama o işler öyle olmuyor sırf doğuda boşanmak az diye aileler büyükler laf edecek diye hayatımı kabusa çeviremezdim. Boşandım. Ve ikinciye evlendim . Ailemde hiçbirşey demedi sen dirayetli olursan kararlı olursan kimse birşey demiyor hiçbir anne baba evladı mutsuz olsun istemez. durumu anlat konuş onlarla. Çocugun olabilir ama çocuk için bile böyle bir adama katlanmam. Karşı taraf resmen oğlunu kurtarmak için senin başını yakmış.
daha ne bekliyorsun?

Söylüyorum ama ben sakinleş konuştukça o işi tartışmaya götürüyor konuşulmuyor onunla

Ama bu sanada yansıyor en sonunda sende patlarsan evde kıyamet kopacak..niye böyleler ya valla insan mutlu olmak için evleniyor hayır o zaman neden seninle evlenmiş Allah kolaylık versin canım çok zor

beni hiç kadın yerine koymuyor
sürekli küfürlü konuşma sinirli agresif bi yapıda
kuzenlerine bana karı kız ayarla gibisinden konuşmalar yapıyor
bi kaç kızla mesajlaşmasını gördüm telefonuna azar programını indirmiş swarm da sürekli check in yapıyor
zaten her tartışmada bana defol git seni istemiyorum diyen bi adam
özünde iyi bi insan
özünde iyi bi insan mı? tam olarak neresi öz?

Canım gençliğine yazık etme. Bu adamla ömür geçmez. Anladığım kadarı ile Urfalısın. Bende doğuluyum bende evlenirken babam gelinlikle çıktın daha bu eve tek giremezsin demişti.
ama o işler öyle olmuyor sırf doğuda boşanmak az diye aileler büyükler laf edecek diye hayatımı kabusa çeviremezdim. Boşandım. Ve ikinciye evlendim . Ailemde hiçbirşey demedi sen dirayetli olursan kararlı olursan kimse birşey demiyor hiçbir anne baba evladı mutsuz olsun istemez. durumu anlat konuş onlarla. Çocugun olabilir ama çocuk için bile böyle bir adama katlanmam. Karşı taraf resmen oğlunu kurtarmak için senin başını yakmış.
daha ne bekliyorsun?
Urfalıyım evet aileme anlatsam arkamda dururlar ama korkum bilirsin burada çocuk olunca erkek ailesi boşanırken alıyor çocuğumu benden alırlar diye korkuyorum göstermemezlik yapmazlar ama ne kadar görebilirim ki

eşin maalesef evlilik dünyasından uzakta bekar hayatı yaşıyor anladığım kadarıyla,bizim o taraflarda boşanma kolay olmuyor demişsiniz he işte buda onun ekmeğine yağ sürmek oluyor,evet erkeklerde deli coş zamanı oluyor hele erken evlendiyseniz ama kadının bunu sineye çekmesi için bütün duygularını aldırmaları gerekiyor,yani 3 yıllık evlilik bunun 33 yılını hiç düşünemiyorum

Urfalıyım evet aileme anlatsam arkamda dururlar ama korkum bilirsin burada çocuk olunca erkek ailesi boşanırken alıyor çocuğumu benden alırlar diye korkuyorum göstermemezlik yapmazlar ama ne kadar görebilirim ki
Çocuğun küçük her türlü zaten mahkeme sana verecek.
Ya eşini karşına al doğru düzgün konuş anlat durumu ya da ailenle konuş bir an önce boşan gitsin.
Kocanın gözü dışarda ise nasıl birisin bilmiyorum ama madem öyle elinden geleni yap son çare baktın olmuyor boşan.. giyimine kuşamına bakımına özen göster eşinle konuş rahatsız olduğun durumları anlat belki anlar

Back
X