Maalesef bazen biz kadinlar onculuk etmeliyiz biseye. Evdeki gergin havayi yavrunuz da hissediyordur. Onu da mutsuz etmeye hakkiniz yok. Siz de bu durumdan eminim cokca gerginsinizdir konusup uzlasmak bence hepinize en iyi gelecek seyhiç çabalamıyor benle barışmak için sanki herşey normalleşti artık o da ben de kendi hayatımızı yaşıyor gibiyiz
Herkese merhaba Tam 3 haftadır küsüz sebebi kızıma kv bakıyo sürekli aşağıda görünce kızımı senin karnın hiç acıkmıyomu dememle eşimin anama iftira atamazsın diye bağırması bir oldu. güya anası aç aç sokakta gezdirmezmiş. Kaç kere annene iftira atmıyorum kızımla konuşuyorum sen karışma dedikçe anama iftira atma deyip durdu önce o sen da anan da .... ben de ona söyledim ananda sende defolun gidin diye o günden beri hiç konuşmuyoruz aynı evin içinde birbirimizi görmüyoruz kapılar kapalı hafta sonları işine gidiyo ya da ben çocuklarla parkta o evde gittikçe daha çok öfkem artıyor eşime karşı benden hiç haberi yok benimde ondan akşamları annesinde yiyip öyle geliyor eve bu arada evin işlerine kendini kaptırmış durumda evi topluyo çamaşır yıkayıp asıyo bulaşıklar vs. sanki çıkmaza girdim ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım
Bence de yedirmeyin. Hem haklı olup hem de konuşursanız kendini daha da haklı görür. Ama konuşup tavır koyacaksanız o zaman iş değişir. Bazı erkeklerin anası dokunulmaz, laf söylenmez, kutsaldır, hatasını dahi söyleyemezsin ya da tamamen iyi niyetle kızınıza anneliğinizin gereği karnın aç mı diye sorsanız “sen benim anneme ne demek istedin” diye anlarlar, sizinki o cinstenmiş. Annesiyle aranızda gerginlik vs yoksa tepkisi çok yanlış olmuş. Hani laf soktuğunuzu ancak o zaman düşünmesi mantıklı olabilir diye düşündüm.3 haftadır benimle barışmak konuşmaya çalışmak gibi bi çabası olmayan adama haklı olduğum halde gitmeyi onca küfürden sonra kendime yediremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?