- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
Canım, bu şekilde gitmez mutlaka bir şekilde bir araya gelip konuşmanız lazım. aynı evde iki yabancı gibi olmak çok yıpratıcı çok sinir bozucu. SEn yada o gurur yapmayıp bir adım atmanız gerekiyor. bu durumda kayın validen nasıl bir tepki verdi bilmiyprum. Sende ananda gidin derken yada sokakta çocuğnuzua sen hiç acıkmıyor msun derken..Herkese merhaba Tam 3 haftadır küsüz sebebi kızıma kv bakıyo sürekli aşağıda görünce kızımı senin karnın hiç acıkmıyomu dememle eşimin anama iftira atamazsın diye bağırması bir oldu. güya anası aç aç sokakta gezdirmezmiş. Kaç kere annene iftira atmıyorum kızımla konuşuyorum sen karışma dedikçe anama iftira atma deyip durdu önce o sen da anan da .... ben de ona söyledim ananda sende defolun gidin diye o günden beri hiç konuşmuyoruz aynı evin içinde birbirimizi görmüyoruz kapılar kapalı hafta sonları işine gidiyo ya da ben çocuklarla parkta o evde gittikçe daha çok öfkem artıyor eşime karşı benden hiç haberi yok benimde ondan akşamları annesinde yiyip öyle geliyor eve bu arada evin işlerine kendini kaptırmış durumda evi topluyo çamaşır yıkayıp asıyo bulaşıklar vs. sanki çıkmaza girdim ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım
aynen erkekerin dayanamayacağı tek konu ama 3 haftada aa bir zaman değil bir erkek için. Şimdiye kadar kaıyıo çoktan tıklatmalıydı :)Merak etmeyin sevişmek için nasılsa gelir bir kaç güne.
Haklı olduğunuz durum için dilediğiniz her özür bir sonraki için basamak olur.
Eli kulağındadır.aynen erkekerin dayanamayacağı tek konu ama 3 haftada aa bir zaman değil bir erkek için. Şimdiye kadar kaıyıo çoktan tıklatmalıydı :)
Kızım karnın acıkmıyor mu lafını, annesine getirdiğine göre, çocuğun bakımı ile ilgili başka şikayetleriniz olmuş. Şikayetlerinizi merak ettim.
Babane anane anneden iyi doyurur sankim. Bizimkiler, yoksam onu istedi, bunu istedi verelim mi? Ağız birliği ettiğimiz için benim izinim olmadan çorba dahi yiyemez. Eşinizle de başka sorun yoksa, küs kalmayın.o henüz küçük bir çocuk, annesi elbette endişelenir. Biraz anlayışlı olsunlar.Bence de Eşiniz bu cümleye neden alındı
Herkes beğenmiyorsan bakmasın vs demiş de
Ben de oğlum sokakta çok kalınca sen acıkmıyor musun diyorum bu annen sana yemek vermiyor anlamına gelmez ki
Yani akşama kadar neden dışarıdaydın acıkmadın mı sorusunda Kv ye iftira nerede
Sürekli böyle şikayetleniyor musunuz eşinize vs zira hiç aklıma gelmezdi bu cümlenin altında babaannen seni aç bırakmış iması
Kızınızı görünce neden böyle bişey söyleme ihtiyacı hissettiniz orası ayrı ama eşinizin ki apayrı .resmen kendi ailesine bi saldırı olarak algılamış . düşünce yapısı baştan arızalı.Herkese merhaba Tam 3 haftadır küsüz sebebi kızıma kv bakıyo sürekli aşağıda görünce kızımı senin karnın hiç acıkmıyomu dememle eşimin anama iftira atamazsın diye bağırması bir oldu. güya anası aç aç sokakta gezdirmezmiş. Kaç kere annene iftira atmıyorum kızımla konuşuyorum sen karışma dedikçe anama iftira atma deyip durdu önce o sen da anan da .... ben de ona söyledim ananda sende defolun gidin diye o günden beri hiç konuşmuyoruz aynı evin içinde birbirimizi görmüyoruz kapılar kapalı hafta sonları işine gidiyo ya da ben çocuklarla parkta o evde gittikçe daha çok öfkem artıyor eşime karşı benden hiç haberi yok benimde ondan akşamları annesinde yiyip öyle geliyor eve bu arada evin işlerine kendini kaptırmış durumda evi topluyo çamaşır yıkayıp asıyo bulaşıklar vs. sanki çıkmaza girdim ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım
3 hafta küs ne demek siz zaten boşanmıssınız. Bir uye demıs ımsam esını tanır sız kv ye laf sokar sekılde oyle dedıysenız adam anlamıstır ya da sız esınıze keske oyle buyutmek yerıne deseydınız butun gun kadının üzerine yük hadı calısyoken gidiyor anlıylrumda bız evdeykende evde dursun kvye yuk olmus kadın ısı gucu yok ben evdeykende cocuk yedıremez ya ben annenı dusunerekten oyle demıstım hanı eve gelde mıllet aşını işini yapsın anlamında cagırdım yoksa nankor degılız heralde kadın bakıyor farkındayız gibi bıseyler deseysın. Belkı esın boyle dıklenmezdı aynı seklde sende. Bıde ddın ya adam kendını ev ıslerıne vermıs dıye benxe esın suan bosanmayo dusunuyor yalnızlıga alısma amaclı kendı ıslerını kendısi halledıyor ev ısını ogrenipr hanı olurda bosanırsak ogrenmıs olayım en azından dıye. Bence boyle. Pekı kv ne dıyo bılıyormu dufumunuzu gercı her aksam orda yıyosa anlamısytır ama hıc konusmadımı senle veya esınleo kadar laf duyduktan sonra ilk adımı atmak istemiyorum ondan bekliyorum o da benden bekliyo ikimizde inada bindirdik
Herkese merhaba Tam 3 haftadır küsüz sebebi kızıma kv bakıyo sürekli aşağıda görünce kızımı senin karnın hiç acıkmıyomu dememle eşimin anama iftira atamazsın diye bağırması bir oldu. güya anası aç aç sokakta gezdirmezmiş. Kaç kere annene iftira atmıyorum kızımla konuşuyorum sen karışma dedikçe anama iftira atma deyip durdu önce o sen da anan da .... ben de ona söyledim ananda sende defolun gidin diye o günden beri hiç konuşmuyoruz aynı evin içinde birbirimizi görmüyoruz kapılar kapalı hafta sonları işine gidiyo ya da ben çocuklarla parkta o evde gittikçe daha çok öfkem artıyor eşime karşı benden hiç haberi yok benimde ondan akşamları annesinde yiyip öyle geliyor eve bu arada evin işlerine kendini kaptırmış durumda evi topluyo çamaşır yıkayıp asıyo bulaşıklar vs. sanki çıkmaza girdim ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?