EŞLE KÜSLÜK

valla bazen öyle ön yargılı davranıyorlar ki , bu kocalar
bizdede geçen bir konu oldu kardeşim salak salak konuşmuş seni korkutmuş demiyorsunda
öyle demek istememiştir diyorsun dedim , kesti sesini ,

bizi zorla düşman yaptıklarının farkında değiller

Valla onu bunu bilmem de aynı evde küslük zehirden farksız bunu diyebilirim. Ben de eşimle en fazla sanırım 3-4 gün küs kaldı ve berbattı çıkmazda gibiydim nasıl düzelcez diye kafayı yiyordum. 3 hafta çok yaa biri konuyu açsın konuşun artık çözüm konuşmakta susmakta değil.

Canım, bu şekilde gitmez mutlaka bir şekilde bir araya gelip konuşmanız lazım. aynı evde iki yabancı gibi olmak çok yıpratıcı çok sinir bozucu. SEn yada o gurur yapmayıp bir adım atmanız gerekiyor. bu durumda kayın validen nasıl bir tepki verdi bilmiyprum. Sende ananda gidin derken yada sokakta çocuğnuzua sen hiç acıkmıyor msun derken..

Bence kayınvalideniz muhakak birşeyler yedirip içiriyordur bu çocuğa. Belki o an boş bulunup öyle bir cümmle kullandınız çocuğa ama eşiniz neden böyle ani bir çıkış yaptı o da haksız bence

Merak etmeyin sevişmek için nasılsa gelir bir kaç güne.
Haklı olduğunuz durum için dilediğiniz her özür bir sonraki için basamak olur.
aynen erkekerin dayanamayacağı tek konu ama 3 haftada aa bir zaman değil bir erkek için. Şimdiye kadar kaıyıo çoktan tıklatmalıydı :)

Kavga ederken anaları niye katıyorsunuz. Iki taraf da bu konuda hatalı. Esiniz sizin annesine karşı yalnis düşünceler beslediğinizi mi düşünüyor acaba?bence iki taraf da kendine ceki düzen vermeli. Bu huzursuzlukta cocuk da etkilenir. 3 hafta çok uzun. Birbirinizi özlemiyormusunuz? Haklı olsanız da konuşmak için ilk adımı siz atın gerekiyorsa

Tehlikeli bu durum.
Birbirinizin yokluğuna alışmışsınız.
Çözüm bir şekilde konuşmak.Olumlu ya da olumsuz.Sonuç ne olursa olsun.Yolunuzu çizmek için konuşun.Zaten küssünüz.Daha kötü ne olabilir ki?

Biz de çok kuserizde 3 hafta çok uzun ya.katır inadı varmış ikinizde de

Kızım karnın acıkmıyor mu lafını, annesine getirdiğine göre, çocuğun bakımı ile ilgili başka şikayetleriniz olmuş. Şikayetlerinizi merak ettim.

Eski konularınıza baktım da, konuştuğunuzda da hakaretler havada uçuşuyormuş zaten.
Küs kalın daha iyi bence.

Kızım karnın acıkmıyor mu lafını, annesine getirdiğine göre, çocuğun bakımı ile ilgili başka şikayetleriniz olmuş. Şikayetlerinizi merak ettim.

Bence de Eşiniz bu cümleye neden alındı

Herkes beğenmiyorsan bakmasın vs demiş de

Ben de oğlum sokakta çok kalınca sen acıkmıyor musun diyorum bu annen sana yemek vermiyor anlamına gelmez ki

Yani akşama kadar neden dışarıdaydın acıkmadın mı sorusunda Kv ye iftira nerede

Sürekli böyle şikayetleniyor musunuz eşinize vs zira hiç aklıma gelmezdi bu cümlenin altında babaannen seni aç bırakmış iması

Babane anane anneden iyi doyurur sankim. Bizimkiler, yoksam onu istedi, bunu istedi verelim mi? Ağız birliği ettiğimiz için benim izinim olmadan çorba dahi yiyemez. Eşinizle de başka sorun yoksa, küs kalmayın.o henüz küçük bir çocuk, annesi elbette endişelenir. Biraz anlayışlı olsunlar.

Kızınızı görünce neden böyle bişey söyleme ihtiyacı hissettiniz orası ayrı ama eşinizin ki apayrı .resmen kendi ailesine bi saldırı olarak algılamış . düşünce yapısı baştan arızalı.

o kadar laf duyduktan sonra ilk adımı atmak istemiyorum ondan bekliyorum o da benden bekliyo ikimizde inada bindirdik
3 hafta küs ne demek siz zaten boşanmıssınız. Bir uye demıs ımsam esını tanır sız kv ye laf sokar sekılde oyle dedıysenız adam anlamıstır ya da sız esınıze keske oyle buyutmek yerıne deseydınız butun gun kadının üzerine yük hadı calısyoken gidiyor anlıylrumda bız evdeykende evde dursun kvye yuk olmus kadın ısı gucu yok ben evdeykende cocuk yedıremez ya ben annenı dusunerekten oyle demıstım hanı eve gelde mıllet aşını işini yapsın anlamında cagırdım yoksa nankor degılız heralde kadın bakıyor farkındayız gibi bıseyler deseysın. Belkı esın boyle dıklenmezdı aynı seklde sende. Bıde ddın ya adam kendını ev ıslerıne vermıs dıye benxe esın suan bosanmayo dusunuyor yalnızlıga alısma amaclı kendı ıslerını kendısi halledıyor ev ısını ogrenipr hanı olurda bosanırsak ogrenmıs olayım en azından dıye. Bence boyle. Pekı kv ne dıyo bılıyormu dufumunuzu gercı her aksam orda yıyosa anlamısytır ama hıc konusmadımı senle veya esınle

Konunun öncesi var gibi... Yani daha önceden kayınvalideyle alakalı belki çocuk bakımı belki başka mevzularda sorunlar olmuş gibi hissettim. Yoksa kızınıza karnın acıkmıyor mu demenizle konu bir anda bu aşamaya niye gelsin.

Kusura bakma ama canım senin eşin normal değil alt tarafı çocuğa bı soru sormuşsun ne alaka bu tepki anama iftira atamazsın ne ya sanki kadın ... yola düşmüş annen demiş saçma sapan bı kavga ve eşiniz suçlu siz degilsiniz

Os.ruktan nem kapma vol bilmem kaç.
Kız 3 hafta aynı evde nasıl küs kalmayı başarıyonuz?
Ben bi kere en fazla 2 gün dayandım 2. Günün sonunda adamın üzerinde balerin gibi geziniyordum.

Siz de bi yanlışlık göremedim. Eşiniz bahane mi arıyor acaba kızmak için. İftira atmakla bi alakası yok çünkü , kızınızla sohbet etmişsiniz normal bi şekilde. Eşiniz hep mi böyleydi yoksa bu ara gelişen birşey mi bu tavırlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…