- Emoji Skoru
- 3.886
- Puanlar
- 63
Ay lütfen ya. Hiç mi gözünüz görmüyor? Eşimle tanıştığımda süreli girdiğim işimden yeni ayrılmıştım, Nişan sonrası işe girdim. Evlendikten 1 buçuk sene sonra doğum sebebiyle işten syrılana kadar eşim bir kere maaşımdan 5 kuruş istemedi. He ben yolumun üstüydü küçük market alışverişlerini yapıyordum işte peynir bitmiş aklıma gelir alırdım. Eşimde düzenli toplu alışveriş yapıyordu. Eşim faturaları Ödemiş telefonlar kalmış öderdim. Ya da kalan başka ne varsa. İlk 1 sene kira sonra kendi evimizdeydik. Kira için 1 kuruş istemedi. 1 kere şunu niye aldım demedi. Bunlardan ayrı 3 buçuk senedir çalışmıyorum. Biz sevgiliyken dahi bugünkü gibi bana kalem kalem harcamaları söylerdi. Tabi o zamanlar daha yüzeyseldi ama şimdi hiçbir gelir katkım yokken ben dükkanındaki toptancıya bile ne kadar para ödediğine kadar cebinden çıkan, eve giren her şeyi biliyorum. Nerdeyse her akşam eve gelip o günkü kazancı bana söyleyip gün değerlendirmesi yapıyor. Hiçbir şeyi de ben talep etmedim kendisi açıldı bana. Ki çok ketumdur bu konuda. Nasıl oldu da evlenmeden önce bu konu konuşulmadı? Ya da hiç mi fikrini anlayacağınız birşeyler duymadınız ağzından? Kendinize gelin. Yorumlarda okudum yaşıtım bi kadının kendi ayakları üstünde durmak için verdiği çabayla gurur duydum. Bunca çaba evlenince eşinize paranızı vermek ve unutmak için miydi? Lütfen gözünüzü açar mısınız? Bu adama asla güvenilmez. Dünyanın en güvenilir insanı da olsa kötü niyeti de olmasa ağzından bu laf çıktığı için artık güvenilmez biri.