- 25 Ağustos 2018
- 750
- 177
- 103
- Konu Sahibi Yalniz dertli
-
Hıımmm…Merhaba hanımlar . Daha öncede de açmıştım bu konuyu . Eşimle cinsel hayatımız hiç yoktu kaç senedir , ve ben bu konuda hep fikir soruyordum buraya . Eşim hiç bahsetmiyor bu konudan rahatsız olmuyor fakat ailesi arkadaşları gibi normal konularda da tartisiyordu benimle diye . Neyse suanki gelinen son nokta , benim ailem torun felan konu açmaya başladı, ben sorun bende değil felan dedim . Ailem Dr a gidin geç bile kaldınız dedi . Eşim de en sonunda ben yokken, babam torun olsun diye damadiyla sohbet ederek kırmadan konuşurken eşim de kızın ilk zaman istemedi şimdide olmayiverdi demis , fakat bizim karı koca hayatimiz bile yok aslında uzun zamandır , eşim de beni suçlar tarzda konuşunca babama , bende asıl konuyu üstü kapalı anlattım , annem daha detaylı anlatmış babama . Ve babam ailem biliyor artık , eşime Dr gidelim diyorum Fakat eşim bu konuda gitmiyor , ailemin bildiğini bilmiyor ama . Babamda sürekli soruyor bana Dr a gittiniz mi randevu aldınız mı diye . Eşim hala yaklasmiyor Dr işine ? İyi yaklaşarak konuşuyorum eşimle fakat o Dr ne yapacak diyor utaniyorum zaman ver diyor ? Ama ben o zamanı 3 yıldır veriyorum ama eşim onemsemedi bile şimdiye kadar .herşey normalmiş gibi yaşadı . Bişey mi saklıyor yoksa Neden Dr a gitmek istemiyor olabilir ??? Kafayı yiyecem düşünmekten , ikna olmuyor , ikimiz basaracaz diyor adam gitmiyor , ama ailem artık söyleyecek yüzüne o zaman daha da karışacak ortalık. Bu adam niye Dr a gitmek istemez?? Acil fikir verin .saolun
Bunu bir erkek yapsa burda linç ederiz pis herif gitmiş ailesine özelinizi anlatmış diye siz de ortalığı birbirine katarsınız babanız hangi cesaretle eşinizle konuşuyor bu konu 2 kişi arasında hallolması gerekirken anneye anneden babaya yakında sülaleye duyurulur yaptığınız çok çok çirkin eğer aranızda bir ilişki yoksa gidip ailenize anlatmak yerine çözmeye çabalarsınız ha olmadı mi o zaman boşanır geçersiniz.
Hem Allah aşkına kaç yıldır birlikte olmadığınız bir adamdan çocuk yapmak neden amacı ne akşam akşam sınırim uyandı cidden böyle konulara katlanamıyorum bazen evlilik sorunlu ama aile boyu çocuk pesindesiniz
Onu da zamanında çok düşündüm fakat Öyle bir şey hiç sezmedim veya yakalamadim .Hıımmm…acaba kadınlar ilgi alanına girmiyor mu
Nasıl söyleyecekler çok merak ettim. Böyle bir şey nasıl söylenir ki. Bu bir boşanma sebebidir. yoksa cinsellik ayrılın gitsin. Aileler ne alaka?ama ailem artık söyleyecek yüzüne
Çocuk istemiyorum ben zaten . O yüzden bekledim bunca zaman , ailem böyle büyük bir sorun olduğunu önceden bilmiyordu o yüzden torun diyorlardı.Böyle büyük bir sorun varken çocuk istemenizi doğru bulmuyorum
Ailem tesadüfen öğrendi , torun sevelim diye konu açılınca , benden sebep bilmesinler diye konu öğrenildi istemsizceNasıl söyleyecekler çok merak ettim. Böyle bir şey nasıl söylenir ki. Bu bir boşanma sebebidir. yoksa cinsellik ayrılın gitsin. Aileler ne alaka?
Şeyi mi küçük ya da ne bilim iktidarsız mı anlayamadım.. doktor tek çare gibi gözüküyor.. ya da psikolojik bir durum söz konusuOnu da zamanında çok düşündüm fakat Öyle bir şey hiç sezmedim veya yakalamadim .
Aklım almadı ya hadi kv ler herşeye burnunu sokar diyoruz asla normal geldiginden değil ama bir baba gidip damadına e hadi sevişin de torun olsun mu demeli nasıl yani vallahi çok şaşırdım kaldı ki kaç yıl oldu ilişkimiz yok diyor konu sahibesi aile neden karışıyor bu hakkı nerden buluyor e doktora gidin evliliğimiz zaten sorunlu bizim karı koca ilişkimiz yok ne. Çocuğu Allah aşkına konuyu nerden tutsam elimde kaldıEh kizin ailesi torun muhabetine baslamis. Adamda bu konudada tik yokbelkide paravan evliligi yapti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?