- 18 Şubat 2018
- 830
- 3.412
- 113
- Konu Sahibi Birtekefem
-
Aynı evin içindeydiNeden boşanmıyorsunuz ?
Siz kavga ettiğinizde , şiddet gördüğünüzde cocugunuz neredeydi ?
Pezevenkten ala pezevr k hemde kaç tane e evli kadınla mesajlarını yakaladım buda yetmedi gay bu adama mesajını yakaladım istersen görüşelim diyeBöyle pezevenklerle evli kalıp bir taraflarını kaldırmasanız keşke
Olması için herhangi birşey yapıyor musunuz peki?Oğluma bakabikecegim şartların yok şua. Büyük şehirdeyim ailem koy de yaşıyor durumları iyi değil
Aynen öyle önceden susuyordum artık susmuyorum herseyi i sakliyordum aman ayıp olmasın diye herseyi i döktüm artık ortayaÇocuğunuzun iyi bir ortamda yetiştiğinden emin misiniz?
Annenin şiddet gördüğü bir evde çocuğun iyi şartlarda ve mutlu olmasını beklemek saçmalık.
Eşinizin ne yapmasını bekliyorsunuz kalkıp kadını eve getirip yatağınıza yatırması mı lazım boşanmanız için anlamadım? Kayınvalideye de bakıyorsunuz dayakta yiyorsunuz oh ne ala. Kendinize gelin size kendinize değer vermezseniz kimse vermez.
Delil toplayın iş bulun boşanma öncesi hazırlığınızı yapın güzelce ondan sonra açın davanızıAynen öyle önceden susuyordum artık susmuyorum herseyi i sakliyordum aman ayıp olmasın diye herseyi i döktüm artık ortaya
Ooo bizim pezevenk master degree çıktıPezevenkten ala pezevr k hemde kaç game evli kadınla mesajlarını yakaladım buda yetmedi gay bu adama mesajını yakaladım istersen görüşelim diye
İkinci çocukla gitmemen için zaman kazanmaya daha çok bağlamaya çalışıyor seni. Bi çocuğa tek bakarsın ama ikinci bi çocuğa hele bebeği bırakıp çalışamayacağın için bırakamazsın diye istiyor ne çakal şerefsizİkinci çocuğu istiyor birde utanmadan tüp bebek ile oldu oğlum ikici tedaviye başlayalım diyordu 1 ay öncesine kadar asla dedim istemiyorum dedim senin kafanda ayrılık var illa bir gün. Bitireceksin değil mi diyor
sadece kendimi iyi hissetmek istiyorum güzelliğimi bana hatirlatcak biri çıksın istiyorum bana hatırlatsın değerli olduğumuBoşanıp hayatınıza devam etmek yerine bir erkek arkadaşım olsa diyorsunuz, ne diyelim ki size
Ben konunuzda biseyi anlamadım sevgilim olsa kelimesi neAynen öyle önceden susuyordum artık susmuyorum herseyi i sakliyordum aman ayıp olmasın diye herseyi i döktüm artık ortaya
Aynen öyleİkinci çocukla gitmemen için zaman kazanmaya daha çok bağlamaya çalışıyor seni. Bi çocuğa tek bakarsın ama ikinci bi çocuğa hele bebeği bırakıp çalışamayacağın için bırakamazsın diye istiyor ne çakal şerefsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?