Eşle sorunlar

Birtekefem

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2018
830
3.412
113
Konuya nereden başlayayım ne yazayim inanın bilmiyorum 8 yıllık evliyim 4 yaşında bir oğlum var kreşe gidiyor. Pazartesi günü başladı ve o gün orada yaşadığı bir sorun oldu öğretmenleri bana biraz geç ulaştılar benimle. İlgili bir sorundan ötürü. Eşimle bu yüzden kavga ettik çok kötü bir şekilde bana 3 4 defa tokat attı küfürler etti bağırdı bende ona hakaret ettim beddua ettim 5 gündür filan konuşmuyoruz görünüşe göre pişman da değil. Bu zaman kadar çok kez aldatıldım çok pisliklerini yakaladım ok olaylar çıktı kaynanamla beraber yaşıyoruz ayrılmayı çok istedim ama olmadı hep telefonun dan yakaladım ilişkilerini şimdi ben yakalamayayim diye bütün şifreleri mi değiştirmiş pin Koduna kadar. Eminim yine sevgilisi var ama umursamıyorum sevmiyorum zaten tek isteğim oğlumu iyi şartlar da büyütmek ama sevgiye okadar ihtiyacım var ki
Hix arkadaşım yok bunları anlatabileceğim bazen diyorum Bi erkek arkadaşım olsa beni sadece sevgi olarak güzel söz olarak ihtiyacımı giderse. Ne zaman ev işi çok yaptım yoruldum desem başıma kalkar ne yapıyorsun ki ev işi de ne var ki benzeri şeyler öyle ihtiyacım var ki çok güzelsin seni çok özledim sözlerini duymaya...sadece içimi dökmek istedim

Çocuğunuzun iyi bir ortamda yetiştiğinden emin misiniz?

Annenin şiddet gördüğü bir evde çocuğun iyi şartlarda ve mutlu olmasını beklemek saçmalık.

Eşinizin ne yapmasını bekliyorsunuz kalkıp kadını eve getirip yatağınıza yatırması mı lazım boşanmanız için anlamadım? Kayınvalideye de bakıyorsunuz dayakta yiyorsunuz oh ne ala. Kendinize gelin kendinize değer vermezseniz kimse vermez.

Oğluma bakabikecegim şartların yok şua. Büyük şehirdeyim ailem koy de yaşıyor durumları iyi değil
Olması için herhangi birşey yapıyor musunuz peki?

Okul, iş o şartlar kendi başına oluşmaz.

Çocuğunuz da şahit oluyordur.

Ayrıca o kadar ahlak yoksunu bir adamın yanında büyüyor çocuk.

Ailenizin yanında büyümesinden daha kötü değildir şuan ki durumu.

Aynen öyle önceden susuyordum artık susmuyorum herseyi i sakliyordum aman ayıp olmasın diye herseyi i döktüm artık ortaya

İkinci çocuğu istiyor birde utanmadan tüp bebek ile oldu oğlum ikici tedaviye başlayalım diyordu 1 ay öncesine kadar asla dedim istemiyorum dedim senin kafanda ayrılık var illa bir gün. Bitireceksin değil mi diyor

İkinci çocuğu istiyor birde utanmadan tüp bebek ile oldu oğlum ikici tedaviye başlayalım diyordu 1 ay öncesine kadar asla dedim istemiyorum dedim senin kafanda ayrılık var illa bir gün. Bitireceksin değil mi diyor
İkinci çocukla gitmemen için zaman kazanmaya daha çok bağlamaya çalışıyor seni. Bi çocuğa tek bakarsın ama ikinci bi çocuğa hele bebeği bırakıp çalışamayacağın için bırakamazsın diye istiyor ne çakal şerefsiz

Sizin dediğiniz şekilde eşiniz p...... ise siz de aynı yoldan gitmeyi düşünebildiğinize göre bu durumda siz ne oluyorsunuz.Eşiniz bunu yaptı diye siz de mi yapmak istiyorsunuz.Eğer bir erkek arkadaş düşünceniz varsa arınızla namusunuzla boşanın gönlünüze uygun biriyle birliktelik yaşayınız.yasak ilişki sizin karakterinizi de çocuğunuzun geleceğini de sıfırlar ne yazık ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…