• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşle sorunlar

Sa
sadece kendimi iyi hissetmek istiyorum güzelliğimi bana hatirlatcak biri çıksın istiyorum bana hatırlatsın değerli olduğumu
Bunun ne demek olduğunu biliyorsunuz değil mi?

Eşiniz beş para etmese de evlisiniz siz.

Boşanin deyince çocuk diyorsunuz, bu tarz düşünceler geçince aklınızdan o zaman da oğlunuz gelsin aklınıza.

Sevmek sevilmek herkesin hakkı ama bu şartlarda değil.

Peki eşim denen bu adamdan bu duygusal boşluğumu doldurmasini daha açık Bi şekilde söyleyeyim bu duygusalligi dilenmeyi nasıl kendimi vazgecirebilirim

Sevgilim değilde böyle birsey asla yapamam da ama o yapıyor yakalanıyor uslanmiyor ben bu kadar caresizken neden ondan birseyler bekliyorum diye hayiflaniyorum
Sizin bir evladınız var herşey den önce annesiniz onu düşünüp ona göre adım atın eşiniz sizi aldattı diye sizde misilleme yapmayın o öyle karektersizse siz karekterinizi bozmayın

Zaten bu evliliğin. Buraya kadar gelmesi bile. Mucize neler yaşadım Bi anlatsam roman olur herhalde sözde aşkımdan ölüp bitiyor ama başka kadınlara yazmaktan kendine karşı koyamıyor

Bende öyle düşünuyordjm ama evimde oturup keyfime bakmak onu daha çok yildiracak oğlum. İçin en iyi şartlar burası sadecekendi boşluğumu nasıl doldurabilirim buraya mı yazayim arkadaş buradan mı edineyim

Bu denli alcakca aldatma kabul edilmemeli, insanliga aykiri... Size sunu soylemek isterim. Bosanmayip "cocugunuz icin" sagliksiz 1 hane ortaminda surekli tartisan, anlasamayan ebeveynlerin urunu olan cocuklara yasattiklariniz, benim gibi yasadikca mutlu olamamalarina sebeptir. Inanin yoksulluk icinde buyumesi, hayat boyu ici paramparca yasamasindan eftaldir.

Konuya nereden başlayayım ne yazayim inanın bilmiyorum 8 yıllık evliyim 4 yaşında bir oğlum var kreşe gidiyor. Pazartesi günü başladı ve o gün orada yaşadığı bir sorun oldu öğretmenleri bana biraz geç ulaştılar benimle. İlgili bir sorundan ötürü. Eşimle bu yüzden kavga ettik çok kötü bir şekilde bana 3 4 defa tokat attı küfürler etti bağırdı bende ona hakaret ettim beddua ettim 5 gündür filan konuşmuyoruz görünüşe göre pişman da değil. Bu zaman kadar çok kez aldatıldım çok pisliklerini yakaladım ok olaylar çıktı kaynanamla beraber yaşıyoruz ayrılmayı çok istedim ama olmadı hep telefonun dan yakaladım ilişkilerini şimdi ben yakalamayayim diye bütün şifreleri mi değiştirmiş pin Koduna kadar. Eminim yine sevgilisi var ama umursamıyorum sevmiyorum zaten tek isteğim oğlumu iyi şartlar da büyütmek ama sevgiye okadar ihtiyacım var ki
Hix arkadaşım yok bunları anlatabileceğim bazen diyorum Bi erkek arkadaşım olsa beni sadece sevgi olarak güzel söz olarak ihtiyacımı giderse. Ne zaman ev işi çok yaptım yoruldum desem başıma kalkar ne yapıyorsun ki ev işi de ne var ki benzeri şeyler öyle ihtiyacım var ki çok güzelsin seni çok özledim sözlerini duymaya...sadece içimi dökmek istedim
Neden bosanmiyorsun sorusuna ailem koyde durumlari yok benimde cesaretim yok diyosun aldatiyo dovuyo diyorsun peki canim Allah yarsimcin olsun da ya o seni bosarsa bi gun gelip evden atarsa ne yapicaksin bence sen simdiden basinin caresine bak ayaklarin uzerinde duracak yollari ara bul devlete git avukatini temin eder sana aylik baglar gencsin belki hayirli biri de cikar karsina evlenirsin hayatini zindan etme canim

kadın sığınma evine gidebilirsin ordanda acarsın davanı. cocugumu baska sartlarda buyutemem diyosun ama bulundugu yerde cok iç acici degil anladigim kadariyla. kendine de eziyet etme ayrilman en iyisi.

Back
X