Çocuğunu seven ilgili bir babaysa ,sizin olduğu kadar onun da hakkı aradığında telefonu açıp çocuğunuza verip uzaktan da ne konuşulduğunu dinleyin ki çocuğun aklını bulandırcak psikolojisini bozucak şeyler söylemesin ,eşinizi tanımadığım için temkinli hareket etmenizi öneririmMerhaba bayanlar
Çok uzatmayacam bi sorum olacak size
Eşimle tartıştık memleketimde ailemin yanındayım boşanacaz
Beno dün gece ve bugün görüntülü ve sesli arayıp mesaj atıp kızımi göster falan dedi açmadım telefonları
Polisle gelecem kapıya çocuğu göstermiyor diye tehtid ediyo bişey yapabilir mi ?
Adam ne yapmış olursa olsun, çocuğunu kısıtlamaya hakkınız yok. Size haksızlık yapılmış olabilir ama bu sizi ilgilendirir. Yazık şu çocukları nefretiniz için kullanmayın. Psikolojisini düşünün ve o adamın onun babası olduğunu unutmayın
sız ne yasarsanız yasayın devlet bosanırken bıle bu hakkı verecek babaya ozaman ne yapacaksınız. esınızle sızın sorununuz ayrı onun babalıgı ayrıYaşadıklarımı bilmeden işin vicdan kısmına girmeyin bence sadece bisey yapabilirmi diye sordum iyi günler
Ben hiç gormeyecek demiyorum zaten ordan hala bana hakaretler ederken telefonu açıp cocugu gostermek istemiyorum dava surecinde hakki neyse gorecek zatensız ne yasarsanız yasayın devlet bosanırken bıle bu hakkı verecek babaya ozaman ne yapacaksınız. esınızle sızın sorununuz ayrı onun babalıgı ayrı
bız kadınlar esımızle yasadıgımız herseyde cocukları kullanarak öc almayı sevıyoruz bu sadece sız degıl ben bı baskası hepımız yaptık yapıyoruzda ama o cocuklar bunu gercekten hak etmıyo o telefonu actıgınızda cocugunuzun yuzundekı mutluguu gorunce anlarsınız sızde o adam bıtmıs olabılır ama o onun babası fıkır sorarsanız acınn sadece cocugu gösterın bır kac dakıka kapatın yuzuneBen hiç gormeyecek demiyorum zaten ordan hala bana hakaretler ederken telefonu açıp cocugu gostermek istemiyorum dava surecinde hakki neyse gorecek zaten
Ben de eşimden ayrıldım,aynı şehirde yaşıyoruz ve sık sık alıyor çocuğunu ama bu rağmen yine de gün içinde görüntülü de aradığı oluyor. Napayım açmamayım aldığında mı görürsün diyeyim. Yazık değil mi o evlada da yapmayın lütfen.Aramalarina cevap vermek zorunda degilim ama görmek istiyorsa yüzü varsa gelip ailemin yanında görsün
Siz konuşmayın, direk çocuğunuzu görecek şekilde açın, belliki gergin bir durum var ortada, ailenizin yanına gelip görmesi daha büyük huzursuzluk çıkarabilir.Aramalarina cevap vermek zorunda degilim ama görmek istiyorsa yüzü varsa gelip ailemin yanında görsün
Bunu eşiniz için değil, çocuğunuz için yapacaksınız.Yaşadıklarımı bilmeden işin vicdan kısmına girmeyin bence
Bu nasıl bir cümle ya seni aramıyor merak etme kızını arıyor.. ve o onun babasıysa sende ona kızını göstermek ZORUNDASIN...Aramalarina cevap vermek zorunda degilim ama görmek istiyorsa yüzü varsa gelip ailemin yanında görsün
Merhaba bayanlar
Çok uzatmayacam bi sorum olacak size
Eşimle tartıştık memleketimde ailemin yanındayım boşanacaz
Beno dün gece ve bugün görüntülü ve sesli arayıp mesaj atıp kızımi göster falan dedi açmadım telefonları
Polisle gelecem kapıya çocuğu göstermiyor diye tehtid ediyo bişey yapabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?