Siz babasının telefonlarını açmalı mıyım diye sormuşsunuz. Ve içinde bulunduğunuz durumun ayrıntıları bunun cevabını tamamen değiştirir. Bunu size karşı kullanıp kullanamayacağına gelince, eğer gidip beni tehdit ediyor, can güvenliğim yok diye şikayetçi olursanız, kullanamaz diye düşünüyorum. Ama bir şikayette bulunmadıysanız, adam pek ala ben tehdit etmedim, kendisi çocuğu beni cezalandırmak için kullanıyor da diyebilir.Ya ben sadece sizden bunu bana karşı kullanabilir mi diye sordum bu kadar yermenin ne anlami var ben işe giderken bile kızımı özlüyordum tabi ki anneliğin babalığın cocuk sevgisinin ne oldugunu biliyorum babasini kaybetmis biri olarak kizima iyi babalik yapmasini herkesten cok ben isterim ama durum cok farkli şuan
Konunuzla Ne alaka ? Sana kocana mı git diyorz.. çocuğuyla görüşmek isterse görüştürmemlsn dyorz.. sen tam tersi gelsn görsün dionÖldürülen kadınlarin arkasindan yapsaydi giymeseydi gitmeseydi diyen zihniyetlerdensiniz galiba
Başta anlatsaydın kimse sana yüklenmezdi.. sen hiçsirşey anlatmamışbn ki haliyle insanlarda hata yaptığınızı söyledi.. bzlere değil de konuyu tek bakş açsyla anlatıp destek bekleyen kendnizi kzn..Ya siz nasıl insanlarsınız Anlamadim gerçekten ben gostermem süründurecem vs bişey demiyorum empati kurmak bu kadar mi zor yani gebeyim suan kızım iki yasinda evden kovdu küfürlerle hakaretlerle ( simdi siz hak etmissindir dersiniz ) ailemin baska sehirde oldugunu bile bile babam vefat etti annem yurt dışında diye kimsesizsin diye aşağılayarak kimse seni elimden alamaz diye öldürmekle tehtit ederek ben o adamin telefonlarına cevap vermek zorunda değilim kızını düşünüyorsa bu sekilde davranmamali evdeki o kavgalar bagirsilar yuzunden kizim bile yaklasmasina öpmesine izin vermedi ben evdeyken
Kötü anne oldum da birden o yüzdenKonunuzla Ne alaka ? Sana kocana mı git diyorz.. çocuğuyla görüşmek isterse görüştürmemlsn dyorz.. sen tam tersi gelsn görsün dion
Kusura bakmayın tabi bizim bu detayları istihareye yatıp öğrenmemiz gerekirdi zaten. Yanlış yorum yaptık bi çoğumuz o yüzden.Ya siz nasıl insanlarsınız Anlamadim gerçekten ben gostermem süründurecem vs bişey demiyorum empati kurmak bu kadar mi zor yani gebeyim suan kızım iki yasinda evden kovdu küfürlerle hakaretlerle ( simdi siz hak etmissindir dersiniz ) ailemin baska sehirde oldugunu bile bile babam vefat etti annem yurt dışında diye kimsesizsin diye aşağılayarak kimse seni elimden alamaz diye öldürmekle tehtit ederek ben o adamin telefonlarına cevap vermek zorunda değilim kızını düşünüyorsa bu sekilde davranmamali evdeki o kavgalar bagirsilar yuzunden kizim bile yaklasmasina öpmesine izin vermedi ben evdeyken
Estagfurullah asıl siz kusura bakmayin gerginm biraz ama bi çocuk kolumda biri karnimda yaptigim onca seye ragmen evden kovulmak ve hala uste cikmaya calismasi çok sinirlerimi bozduKusura bakmayın tabi bizim bu detayları istihareye yatıp öğrenmemiz gerekirdi zaten. Yanlış yorum yaptık bi çoğumuz o yüzden.
Ya ben sadece sizden bunu bana karşı kullanabilir mi diye sordum bu kadar yermenin ne anlami var ben işe giderken bile kızımı özlüyordum tabi ki anneliğin babalığın cocuk sevgisinin ne oldugunu biliyorum babasini kaybetmis biri olarak kizima iyi babalik yapmasini herkesten cok ben isterim ama durum cok farkli şuan
Teşekkürler teyzemi aradim gelip beni aldi evdenUzaklaştırma kararı alın bir şey yapamaz. Arada boşanma davası olursa çocuğun geçici olarak velayeti size verilir, karşı taraf talep ederse çocuğu görmek için ayın belli günlerinde kişisel ilişki kurmasını talep eder hakim kararı olursa görebilir.
Evden onun kovduğunu sizin terk etmediğini ispatlamanız gerekir.Sizi evden kovduğunda kendiniz mi gittiniz yoksa biri sizi aldı mı, bu kişi tanık olabilir.
Öncelikle en yakın karakola başvurup eşim beni evden kovdu kovarken de böyle böyle tehditler etti ben korkuyorum beni öldürebilir çocuklarımıza zarar verebilir şeklinde. Bu şekilde uzaklaştırma kararı alırsanız sizin lehinize olur. Daha sonra da boşanma davası açın.
Telefona cevap vermedim sadece ama buna mecbur muyumBen onceki yorumumda da soyledim. Evet bunu size karsi kullanabilir. Mahkemede cocugumu gostermedi diye ortaya atabilir.
Çocuğunuzun babası olduğu için ve çocuğunuzu görmek amacıyla aradığı için bence açmanız daha mantıklı olurdu.Telefona cevap vermedim sadece ama buna mecbur muyum
Canım kullanabilir göstermen lazım velayet hakkını kaybetmemek için ama polis eşliğinde göster.. git karakola çocuğunu görmek istiyor ama beni de ölümle tehdit ediyor sürekli hakaret küfür ediyor de yardım işte.. polisler seninle gelsin ararsın gelir görür.. aramaları görüşmenizi de kaydet görüşme kayıt programı indir.. mahkeme de çocuğu göstermiyor derse sende verir dinlerlesin görüşmeleri tehdit ediyor ölümle bende korktuğum için Yüz yüze gelip de gorusturemedm çocuğu dersin yoksa göstermemek gibi bir niyetim yok dersin.. ya da mesaj at adama görüşturmek diye birşey yok sen beni tehdit ettigin için korkuyorum gibisinden konuşma geçsin bu mesajları da sakla mahkeme de kullanirsinYa ben sadece sizden bunu bana karşı kullanabilir mi diye sordum bu kadar yermenin ne anlami var ben işe giderken bile kızımı özlüyordum tabi ki anneliğin babalığın cocuk sevgisinin ne oldugunu biliyorum babasini kaybetmis biri olarak kizima iyi babalik yapmasini herkesten cok ben isterim ama durum cok farkli şuan
Ya hala ordan bana hakaretleri küfürleri devam ederken bide telefonu açıp al gör çocuğunu demek o iyiliği ona yapmak gelmiyor içimdenTelefonları açmamanız hakimin gözünde sizin çocuğu babasından kaçırdığınıza dair kanaat oluşturabilir bu nedenle hoş olmaz diye düşünüyorum. Gerekirse başkasına verin telefonu o hiç konuşmadan kamerayı direkt çocuğa tutsun, bitince kapatsın. Bu kadarını yapmalısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?