Eşle tartışma durumunda telefona cevap vermeme

Ya ben sadece sizden bunu bana karşı kullanabilir mi diye sordum bu kadar yermenin ne anlami var ben işe giderken bile kızımı özlüyordum tabi ki anneliğin babalığın cocuk sevgisinin ne oldugunu biliyorum babasini kaybetmis biri olarak kizima iyi babalik yapmasini herkesten cok ben isterim ama durum cok farkli şuan

Siz babasının telefonlarını açmalı mıyım diye sormuşsunuz. Ve içinde bulunduğunuz durumun ayrıntıları bunun cevabını tamamen değiştirir. Bunu size karşı kullanıp kullanamayacağına gelince, eğer gidip beni tehdit ediyor, can güvenliğim yok diye şikayetçi olursanız, kullanamaz diye düşünüyorum. Ama bir şikayette bulunmadıysanız, adam pek ala ben tehdit etmedim, kendisi çocuğu beni cezalandırmak için kullanıyor da diyebilir.

Elimde mesajlari da hakaret küfür içeren onun ailesi bile beni hakli buluyo şuan ilerde degisirlermi bilmem ama durum bu

Öldürülen kadınlarin arkasindan yapsaydi giymeseydi gitmeseydi diyen zihniyetlerdensiniz galiba
Konunuzla Ne alaka ? Sana kocana mı git diyorz.. çocuğuyla görüşmek isterse görüştürmemlsn dyorz.. sen tam tersi gelsn görsün dion

Başta anlatsaydın kimse sana yüklenmezdi.. sen hiçsirşey anlatmamışbn ki haliyle insanlarda hata yaptığınızı söyledi.. bzlere değil de konuyu tek bakş açsyla anlatıp destek bekleyen kendnizi kzn..

Kusura bakmayın tabi bizim bu detayları istihareye yatıp öğrenmemiz gerekirdi zaten. Yanlış yorum yaptık bi çoğumuz o yüzden.

Kusura bakmayın tabi bizim bu detayları istihareye yatıp öğrenmemiz gerekirdi zaten. Yanlış yorum yaptık bi çoğumuz o yüzden.
Estagfurullah asıl siz kusura bakmayin gerginm biraz ama bi çocuk kolumda biri karnimda yaptigim onca seye ragmen evden kovulmak ve hala uste cikmaya calismasi çok sinirlerimi bozdu

Uzaklaştırma kararı alın bir şey yapamaz. Arada boşanma davası olursa çocuğun geçici olarak velayeti size verilir, karşı taraf talep ederse çocuğu görmek için ayın belli günlerinde kişisel ilişki kurmasını talep eder hakim kararı olursa görebilir.
Evden onun kovduğunu sizin terk etmediğini ispatlamanız gerekir.Sizi evden kovduğunda kendiniz mi gittiniz yoksa biri sizi aldı mı, bu kişi tanık olabilir.
Öncelikle en yakın karakola başvurup eşim beni evden kovdu kovarken de böyle böyle tehditler etti ben korkuyorum beni öldürebilir çocuklarımıza zarar verebilir şeklinde. Bu şekilde uzaklaştırma kararı alırsanız sizin lehinize olur. Daha sonra da boşanma davası açın.

Ben onceki yorumumda da soyledim. Evet bunu size karsi kullanabilir. Mahkemede cocugumu gostermedi diye ortaya atabilir.

Teşekkürler teyzemi aradim gelip beni aldi evden

Canım kullanabilir göstermen lazım velayet hakkını kaybetmemek için ama polis eşliğinde göster.. git karakola çocuğunu görmek istiyor ama beni de ölümle tehdit ediyor sürekli hakaret küfür ediyor de yardım işte.. polisler seninle gelsin ararsın gelir görür.. aramaları görüşmenizi de kaydet görüşme kayıt programı indir.. mahkeme de çocuğu göstermiyor derse sende verir dinlerlesin görüşmeleri tehdit ediyor ölümle bende korktuğum için Yüz yüze gelip de gorusturemedm çocuğu dersin yoksa göstermemek gibi bir niyetim yok dersin.. ya da mesaj at adama görüşturmek diye birşey yok sen beni tehdit ettigin için korkuyorum gibisinden konuşma geçsin bu mesajları da sakla mahkeme de kullanirsin

Indirdim o uygulamayı zaten ama açmıyorum telefonlari
Beni evden kovduguna dair elimde belge yok sahit falanda yok ama diger tehtitleri mesaj olarak elimde bakacam artik süreç neyi gosterir

Uzaklaştırma kararı için karakola başvurun yukarıda “feruzecerci” gayet güzel açıklamış. Dava açıldıktan sonra çocuğun yaşı küçük olduğu için haftada birkaç saat görüşme izni çıkar. Onu da çocuğu kaçırma ihtimali var, şiddet eğilimi var, annesinin gözetimi olmadan tek başına görüşmesini istemiyoruz diye belirtirseniz hakim ona uygun bir karar verebilir(ama kesin değil tabi). 1 Eylül’e kadar beklemek zorundasınız boşanma davası için çünkü şuan adli tatildeyiz.

Telefonları açmamanız hakimin gözünde sizin çocuğu babasından kaçırdığınıza dair kanaat oluşturabilir bu nedenle hoş olmaz diye düşünüyorum. Gerekirse başkasına verin telefonu o hiç konuşmadan kamerayı direkt çocuğa tutsun, bitince kapatsın. Bu kadarını yapmalısınız.

Dogumuma az kaldı eylül başı gibi olacak büyük bi ihtimal dava acma falan dogumdan sonraya kalacak
Dava öncesi içinde basvuru yapabilirim evet uzaklaştırma için

Ya hala ordan bana hakaretleri küfürleri devam ederken bide telefonu açıp al gör çocuğunu demek o iyiliği ona yapmak gelmiyor içimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…