Aramalarina cevap vermek zorunda degilim ama görmek istiyorsa yüzü varsa gelip ailemin yanında görsün
Canım çok yanlış yapıyorsun. Ben önceden de trip aticaksam ararım çocuğun eline veririm hani bilsin iyiyiz ama kirginim demek için. Ki şuan bosanicam bende. Ama davayı bile anlasmali yapmak istiyorum ki çocuk babasını kötü bilmesin zedelemesin özgüveni diye. Asla cocugu araya katma zaten bizim yüzümüzden anne baba ayrı yaşayacaklar birde psikolojilerini asla bozmayalım çocuğa asla yansıtma yanında bisey konuşma herşeyi anlıyorlar.Merhaba bayanlar
Çok uzatmayacam bi sorum olacak size
Eşimle tartıştık memleketimde ailemin yanındayım boşanacaz
Beno dün gece ve bugün görüntülü ve sesli arayıp mesaj atıp kızımi göster falan dedi açmadım telefonları
Polisle gelecem kapıya çocuğu göstermiyor diye tehtid ediyo bişey yapabilir mi ?
Bende giderdim hakkımı sonuna kadar kullanırdım. Ne demek bana göstermeyecek çocuğumu yaBir şey yapabilir mi bilmiyorum eşinizi siz daha iyi tanırsınız ama ben eşinizin yerinde olsam mutlaka polise giderdim. Sonuçta boşanacaksa sizden boşanacak çocuktan değil.
Inanir mısınız bunların ne yapacağı asla belli olmaz kaç sene birlikte gecirirsen geçir. Benim yüzümde darp izi vardı ama polise gitmedim korktum. Ama b12 eksikliğinden dolayı vücudumda morluklar oluyor bacaklarımda filan. Doktorlar bile görünce şaşırıyor du. Ben bir kere şakasına bunlarla giderim darp raporu alırım demiştim de bana bende gider hastaneden raporlarını çıkartırım dedi. Oysa ben cidden şakasına demiştim hatta gülerek öyle bisey deyince şaşırıp kalmistimEvet polisle gelebilir.
Ayrica cocugumu gostermiyor diye bosanma davanizda bunu kullanabilir
Ben öyle birşey okumadm konu sahiibinin paylaşımında öyle bir durum mu var ? Hem olsa bile anasına verir teli aç çocukla konuşsunlar der uzaklaşır ordan..Eğer boşanmak üzere olduğum eşim sozum ona "çocuğunu görmek " amacıyla telefonla arayıp bana küfürler etse ben de telefonlarına cevap vermem.Kucucuk çocuğumun bana hakaret edilisini duyması babası ile ilerde kuracağı ilişkiyi daha olumsuz etkiler.Esimin saygı duyduğu ,benim de guvenebilecegim bir aile uyem-arkadasimin yanında görüntülü ararım,o kişi vasıtası ile iletişim kurarım ama kendim her aramasına da cevap vermem.
Tartismanizdan once ilgili bir babaysa acin konussunlar. Yok cocugu bahane ediyorsa haklisiniz
İnsallah yapar sizin egonuz yüzünden evladından ayrı kalmaz.Yaşadıklarımı bilmeden işin vicdan kısmına girmeyin bence sadece bisey yapabilirmi diye sordum iyi günler
Hanımefendi, zaten kadın ve çocuk cinayetleriyle hepimiz kafayı yemiş durumdayız, şu söylediğiniz direkt bel altı vurmak.Öldürülen kadınlarin arkasindan yapsaydi giymeseydi gitmeseydi diyen zihniyetlerdensiniz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?