Eşle tartışma durumunda telefona cevap vermeme

Eşiniz size kötü davranmış olabilir çok acı çektirmiş olabilir, ondan nefret ediyor olabilirsiniz bu duyguların her birini çok iyi anlıyorum fakat atladığınız bir şey var "Çocuğunuzu eşinize göstermek ona bir ödül değil, yaptığı kötü davranışlara aferin demekte değil" . Çocuk sizin birbirinize karşı intikam kaynağınız olamaz. Eşiniz gelip alayım ben de kalsın dememiş ki, hani çocuk kaçırma gibi bir düşüncesi varda engel oluyorsunuz içgüdüsel desem. Siz eşinizin baba olduğu gerçeğini değiştiremezsiniz iyi de olsa kötü de olsa o çocuğun babası ve siz onunla çocuğunuz için bir çok kez karşı karşıya geleceksiniz zaten. Zaten boşanmak olaylar yıpratmış sizi artık iyi anne baba olma zamanı aynı şekilde eşiniz de sizin anne olduğunuz gerçeğini değiştiremez. Siz boşanınca eşiniz sizinle boşanmış olacak çocuğunuzla değil. Hukuken de bildiğim kadarıyla eğer dava açmış ve geçiçi velayet size verilmiş, henüz babayla çocuk arasında kişisel ilişki günü düzenlenmemiş ise o halde bu kararı avukatı yoluyla çıkarabilir. Eğer boşanma davası açılmamış ve eşiniz annesi çocuğu bana göstermiyor kaçırıyor şeklinde şikayette bulunursa, velayet müşterek olduğu için çocuk kaçırma suçu işlemiş olursunuz ve eşinizin şikayeti dikkate alınır. Zor zamanlar yaşıyorsunuz Allah kolaylık versin.

Aramalarina cevap vermek zorunda degilim ama görmek istiyorsa yüzü varsa gelip ailemin yanında görsün

Sizi değil kızını arıyor. Sizin ailenizin yanında görmek zorunda mı çok bencilce düşünüyorsunuz. Sizin tek tuşa basmanızla onun yol tepip gelmesi aynı şey mi?

Canım çok yanlış yapıyorsun. Ben önceden de trip aticaksam ararım çocuğun eline veririm hani bilsin iyiyiz ama kirginim demek için. Ki şuan bosanicam bende. Ama davayı bile anlasmali yapmak istiyorum ki çocuk babasını kötü bilmesin zedelemesin özgüveni diye. Asla cocugu araya katma zaten bizim yüzümüzden anne baba ayrı yaşayacaklar birde psikolojilerini asla bozmayalım çocuğa asla yansıtma yanında bisey konuşma herşeyi anlıyorlar.

Eğer boşanmak üzere olduğum eşim sozum ona "çocuğunu görmek " amacıyla telefonla arayıp bana küfürler etse ben de telefonlarına cevap vermem.Kucucuk çocuğumun bana hakaret edilisini duyması babası ile ilerde kuracağı ilişkiyi daha olumsuz etkiler.Esimin saygı duyduğu ,benim de guvenebilecegim bir aile uyem-arkadasimin yanında görüntülü ararım,o kişi vasıtası ile iletişim kurarım ama kendim her aramasına da cevap vermem.

Evet polisle gelebilir.
Ayrica cocugumu gostermiyor diye bosanma davanizda bunu kullanabilir
Inanir mısınız bunların ne yapacağı asla belli olmaz kaç sene birlikte gecirirsen geçir. Benim yüzümde darp izi vardı ama polise gitmedim korktum. Ama b12 eksikliğinden dolayı vücudumda morluklar oluyor bacaklarımda filan. Doktorlar bile görünce şaşırıyor du. Ben bir kere şakasına bunlarla giderim darp raporu alırım demiştim de bana bende gider hastaneden raporlarını çıkartırım dedi. Oysa ben cidden şakasına demiştim hatta gülerek öyle bisey deyince şaşırıp kalmistim

Bosanma davasi acildiginda aleyhinize olacak bu durum. Adam diyecek ki cocugu aldi gitti aradim gostermedi. Hos bir durum olmayacak yani. Ne yasanirsa yasansin alt tarafi goruntulu bir gorusme.

Ben öyle birşey okumadm konu sahiibinin paylaşımında öyle bir durum mu var ? Hem olsa bile anasına verir teli aç çocukla konuşsunlar der uzaklaşır ordan..

Tartismanizdan once ilgili bir babaysa acin konussunlar. Yok cocugu bahane ediyorsa haklisiniz

+++++++
Cocugu bahane edip hakaret edecekse acmam tabi ki. Cocugu bahane ediniyorsa da acmam, mesaj atarim sanki harika ilgili bir babaydin da yeni mi aklina geldi derim.

Adam samimi olarak cocugunu istiyorsa gosteririm.

Ya siz nasıl insanlarsınız Anlamadim gerçekten ben gostermem süründurecem vs bişey demiyorum empati kurmak bu kadar mi zor yani gebeyim suan kızım iki yasinda evden kovdu küfürlerle hakaretlerle ( simdi siz hak etmissindir dersiniz ) ailemin baska sehirde oldugunu bile bile babam vefat etti annem yurt dışında diye kimsesizsin diye aşağılayarak kimse seni elimden alamaz diye öldürmekle tehtit ederek ben o adamin telefonlarına cevap vermek zorunda değilim kızını düşünüyorsa bu sekilde davranmamali evdeki o kavgalar bagirsilar yuzunden kizim bile yaklasmasina öpmesine izin vermedi ben evdeyken

Şuan babaannemin evindeyim babaannemde yaşlı ve tek yasiyo aklinca hala beni tehtid etme korkutma peşinde

Öldürülen kadınlarin arkasindan yapsaydi giymeseydi gitmeseydi diyen zihniyetlerdensiniz galiba
Hanımefendi, zaten kadın ve çocuk cinayetleriyle hepimiz kafayı yemiş durumdayız, şu söylediğiniz direkt bel altı vurmak.
İlk mesajınızda tehdit edildiğinizle, psikolojik şiddet gördüğünüzle ilgili bir ayrıntı vardı da, insanlar buna rağmen mi size bu yorumları yaptılar? Olayı en başından doğru düzgün anlatsaydınız keşke. Zira ben de arkadaşların yorumlarına benzer bir yorum yapacaktım ama son attığınız mesajı görünce, olayın boyutunun farklı olduğunu anladım. İlk mesajınızda verdiğiniz "eşimle tartıştık, ailemin evine geldim, boşanıyoruz" ayrıntılarına dayanarak, insanlar tabi ki size çocuğunu babaya göstermek zorundasın, o senin oyuncağın değil" der. Şimdi öldürmekle tehdit etti diyorsunuz. Eee olayın rengi değişti. O zaman onun babalık hakkından çok kendinizin ve çocuğunuzun can güvenliğini düşüneceksiniz tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…