Kızlar günaydın, Allah başka dert vermesin tabi ama eşimle beraber bir şeyler yapamamak beni üzüyor son zamanlarda. Şöyle ki ; eşim de ben de çok yoğun çalışan insanlarız ve 5 yıllık evliyiz, bu zamana kadar doğru düzgün tatile çıkamadık, maddi imkanımız var çocuk yok engel yok ama her seferinde eşimle alakalı sorun çıkıyor izin alamıyor vs. Ben artık istemediğini düşünmeye başlıyorum.
Zor zamanlar atlattık ve atlatıyoruz, kendi evliliğimiz, ailedeki sorunlar hastalıklar derken etrafımdaki herkes de karı koca şöyle bir kafa dağıtmalısınız tatil yapmalısınız diyor haklılar da çünkü artık ayaklarımız sürüne sürüne işe gidiyoruz çok yorgunuz. Daha önce iki kez 4-5 günlük otel tatili yaptık ikisinde de kv yüzünden kavgalı geçirdik burnumuzdan geldi. Ben de hep ailemle gittim bir yerlere bir kaç kez ama istiyorum ki artık eşimle gezelim tozalım rahatlayalım, sonra belki bebek...
Sabah konuyu tekrar açtım gene izin alamam sen bilmiyorsun izin vermiyorlar diyor ben gene surat asınca gönlümü almaya çalıştı ama çok bozuldum. Beraber bir şeyler yapamadıktan sonra ev arkadaşlığı gibi evlilik sürdürmenin ne faydası var? Haftaiçi akşamları 2 saat görüyorum, h. sonu birlikteyiz bu mu yani evlilik?