Eşle vakit geçirmek

gezmek ne ala... evdeyiz..gece kuşu degilizz işten yorgun geliyoz ablam... :)
evimizde sinema keyfi yapıyoruz zaten zaman cabuk geçiyo çocuk da yok ortada.

Ne onun ne benim halim var,aksama kadar calısıp eve zor atıyoruz kendimizi.
Hafta sonuda,hafta ici göremedigimiz evimizde bahcemizde zaman gecirıyoruz cocuklarla. Simdi yazda geliyor mangal falan oh.
Yaslandım ben galiba.

Yani bir gözümüz hep dısarıda,kalkıp gezelim bir hafta sonu amaaa...Diger gözümüz oturun bok yemeyin diyor . Cocuklarla gezip rahatlayamıyorsun,daha cok yorulup geliyorsun,ayy ayyy...

yazın hiç gece 12 de evde oluyoruz çünkü ama pazar günleri dışarıdayız genelde.
kışın da haftada 3 kez. bu da ne böyle çalışmaktan yaşamayı unuttuk

yanı cıkıp dolasmaksa haftada bır ıkı ama bska aktıvıtelerse sınema veya sehr dısı gbı. cok nadır malesef maddı manevı. dugun borcu odedgmz ıcın keyfe fzla para harcayamıyorzz bde esmn ıslerdnden dolayı. cok bunaldgmda bı baraja gıder hava alırız falan 6 ayda bıde sınema........

Demi çok saçma yaşamak için çalışıyorsun ama sanki sadece kendini çalışmaya adamış gibi oluyorsun. Hayat garip...

Maalesef canım hayat şartları, Türkiye nin şartları ya da...
Eğer kimseden bir şey kalmıyorsa yardım gelmiyorsa böyle oluyor. Tabi kimse yapmak zorunda değil bunları.
İnsan hayat akıp giderken hiç bir şey yaşayamadığını fark ediyor ve üzülüyor sadece.

Oda zor pcde oyun oynayan adam genelde zor olur hep önüne yicek taşı diğer odadan bağırsın çayyy diye. Teyzemin kocası da öyle ordan biliyorum

yok yiyecek yada çay diye istemez bazen su ister yanına gider dibine girerim ben aksine sırtını kaşırım birazda dişiliğimi kullanırım benimle ilgilenmesini istediğimi rahatsız olduğumu söylerim benimle ilgilendiğinde mutlu olduğumu söylerim tabi her zaman bırakmaz dikleşmem ama damarıma basarsa ağzımdan ne çıkacağını ben bile kestiremem yuvarlanıp gidiyoruz işte

E
ee çalışmıyor mu

Sen üç kere gitmişsin beni bir kere götürdü öptüm başıma koydum elhamdülillah dedim :)
İşte zaten o yüzden yapıyolar canım seyrek yapalım da kıymet bilsinler diye kendi aralarında öle düşünüyorlar ama sık yapsalar daha çok kıymetleri olur haberleri yok

İşte zaten o yüzden yapıyolar canım seyrek yapalım da kıymet bilsinler diye kendi aralarında öle düşünüyorlar ama sık yapsalar daha çok kıymetleri olur haberleri yok
Aynen canım ya sanki al sırtında taşı beni diyorum yada hergün her saat sokağa çıkalım diyorum haftada bir çıkart ondada sinemaya götür gene rağzıyım o bir günün bile bi değeri oluyorda bilmiyorlar işte

Evet canım haklısın ama daha yeni evlisiniz alışır eşin inşallah bnm ki de ilk anasıgilin korkusundan kapı dışarı çıkmıyorum çünkü bn ilk kv yanına gelin gittim sonra sonra alıştı anasıgile size ne gezecez tabi yaşım 22 demeye başladı şimdi kendi evimizdeyiz 6 aylık kızımız var çok şükür her pazar bide yorgun değilse yürüyoruz devamlı evimiz çar yakın öğlen çıkıyoruz yürüyerek çarşıya iniyoruz devamlı alışıyolar yani ilk evlendiklerinde sudan çıkmış balık gibi şaşkın oluyorlar erkekler

Anaları tuvalete git ama işeme dese yapacaklar zaten korkuyorum ki

Eşiniz ayarlayamıyorsa Siz ayarlayın, hazırlanın hadi hayatım şuraya hidelim deyin götürmez mi?

Yenekten sonra çayı termosa koyun alın 2liralık çekirdek parkta oynayan çocukları izleyin etrafınızda öyle yerler var mı?

Bu hafta sonu için mangal partisi düzenleyin mesela arkadaşlarınız yok mu.
Sen sucuk al sen tavuk al sen sebze getir diyebileceğiniz

Kocam izin vermez, kocam onu der kocam bunu der. Ne diyelim biz simdi?
Calisin diyoruz kocam izin vermez diyorsunuz, kendiniz cikamiyorsunuz kocaniz gezdirsin diye bekliyorsunuz.
Kizlar evlilikte her sey gulluk gulistanlik degil, film gibi olmuyor hicbir sey. Kendi ayaklariniz ustunde durmadan, kendi paranizi kazanmadan evlenmeyin Allah askina.

Bu yoruma on numara bes yildiz veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…