- 3 Kasım 2015
- 1.076
- 911
- 123
- 27
- Konu Sahibi Yeniigeliin
-
Hamilelikten mi öncedende böyle miydiiiBir zamanı yok. Canım ne zaman isterse... O da sağolsun sorumluluk gibi görüyor istese de istemese de cikariz
Demi çok saçma yaşamak için çalışıyorsun ama sanki sadece kendini çalışmaya adamış gibi oluyorsun. Hayat garip...yazın hiç gece 12 de evde oluyoruz çünkü ama pazar günleri dışarıdayız genelde.
kışın da haftada 3 kez. bu da ne böyle çalışmaktan yaşamayı unuttuk
Demi çok saçma yaşamak için çalışıyorsun ama sanki sadece kendini çalışmaya adamış gibi oluyorsun. Hayat garip...
Oda zor pcde oyun oynayan adam genelde zor olur hep önüne yicek taşı diğer odadan bağırsın çayyy diye. Teyzemin kocası da öyle ordan biliyorum
ee çalışmıyor muyok yiyecek yada çay diye istemez bazen su ister yanına gider dibine girerim ben aksine sırtını kaşırım birazda dişiliğimi kullanırım benimle ilgilenmesini istediğimi rahatsız olduğumu söylerim benimle ilgilendiğinde mutlu olduğumu söylerim tabi her zaman bırakmaz dikleşmem ama damarıma basarsa ağzımdan ne çıkacağını ben bile kestiremem yuvarlanıp gidiyoruz işte
İşte zaten o yüzden yapıyolar canım seyrek yapalım da kıymet bilsinler diye kendi aralarında öle düşünüyorlar ama sık yapsalar daha çok kıymetleri olur haberleri yokSen üç kere gitmişsin beni bir kere götürdü öptüm başıma koydum elhamdülillah dedim :)
Aynen canım ya sanki al sırtında taşı beni diyorum yada hergün her saat sokağa çıkalım diyorum haftada bir çıkart ondada sinemaya götür gene rağzıyım o bir günün bile bi değeri oluyorda bilmiyorlar işteİşte zaten o yüzden yapıyolar canım seyrek yapalım da kıymet bilsinler diye kendi aralarında öle düşünüyorlar ama sık yapsalar daha çok kıymetleri olur haberleri yok
Evet canım haklısın ama daha yeni evlisiniz alışır eşin inşallahAynen canım ya sanki al sırtında taşı beni diyorum yada hergün her saat sokağa çıkalım diyorum haftada bir çıkart ondada sinemaya götür gene rağzıyım o bir günün bile bi değeri oluyorda bilmiyorlar işte
Anaları tuvalete git ama işeme dese yapacaklar zaten korkuyorum ki
Bu yoruma on numara bes yildiz veriyorumKocam izin vermez, kocam onu der kocam bunu der. Ne diyelim biz simdi?
Calisin diyoruz kocam izin vermez diyorsunuz, kendiniz cikamiyorsunuz kocaniz gezdirsin diye bekliyorsunuz.
Kizlar evlilikte her sey gulluk gulistanlik degil, film gibi olmuyor hicbir sey. Kendi ayaklariniz ustunde durmadan, kendi paranizi kazanmadan evlenmeyin Allah askina.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?