- 8 Nisan 2016
- 612
- 292
- 18
- Konu Sahibi Yeniigeliin
-
Aaa batmanda mısınız ilk okulu orada okumuştum babamın mesleğinden dolayı 5 yıl kalmıştıkYaz iyice gelsin her gün çıkarız şimdi her haftasonu çıkıyoruz haftaicleri de 3 gün falan oğlanı parka götürüp gezip geliyoruz Batman'da ancak bu kadar oluyo
evet üç gündür kendimizi sokaklara attık:)Doğru kışın zorda şimdi 3 gündür güneş açıyor sıcacık içim gidiyoo ama artık yağmur gelcek yine
Aaa batmanda mısınız ilk okulu orada okumuştum babamın mesleğinden dolayı 5 yıl kalmıştık
Şu meşhur motor bilmez miyimSiz dışarı çıkmak istediğinizde berber çıkıyor musunuz ya ben kafaları yicem adam evde tv izliyor çıkalım deyince motorla biraz gezer döneriz diyor ben gezmek istiyorum bişeyler yapmak istiyorum off
sonuna kadar katılıyorum. . cokk bunalirsaniz cardak varsa cikin cekirdekle oh mis:)mutluluk disarida gezmek ile olmuyor..Herkesin yaşamı, maddi durumu, yaşadığı şehirde dışarı çıkılıp gezilecek yerleri, zevki vs farklıdır.
Burdaki yorumlara bakıp kendini onlara göre şartlandırma bence. İlla şöyle olcak illa böyle olcak diye şartlandırma.
Bizim buralarda çıkılıp gezilecek parklık bahçelik alan çok az. Alışveriş merkezi gezmeyi de sevmiyoruz. E çocuk var, mevsim daha kış. İl dışına şuna buna ev-araba borçlarından dolayı durumumuz her zaman el vermiyo. Bende akşamları pasta yaparım, tatlı yaparım, değişik şeyler denerim, çay demlerim eşimle evde oh mis yeriz içeriz. Eşim de gayet severek yer. Kendin beraber vakit geçirmek için güzel şartlar oluştur. İlla dışarı çıkmak olmasın planın. Hani illa pasta börek demiyorum ama eşinin zevkine göre akşamları evde de beraber ortak yapcak bişiler bulabilirsiniz.
Hem önümüz yaz. Haftasonları pikniğe falan gidersiniz.
katiliyorum insan disarlari gezip tozsada eve gelince yoruluyor amannn insanin evi gibi yok diyosun birxe durduk yere para da harciyorsun.aslinda onemli olan nerde olursan ol huzurlu mutlu olmaksonuna kadar katılıyorum. . cokk bunalirsaniz cardak varsa cikin cekirdekle oh mis:)mutluluk disarida gezmek ile olmuyor..
Kaç haftada bir eşinizle dışarı çıkıp eğleniyor ve ya geziyorsunuz?
TeşekkürlerHerkesin yaşamı, maddi durumu, yaşadığı şehirde dışarı çıkılıp gezilecek yerleri, zevki vs farklıdır.
Burdaki yorumlara bakıp kendini onlara göre şartlandırma bence. İlla şöyle olcak illa böyle olcak diye şartlandırma.
Bizim buralarda çıkılıp gezilecek parklık bahçelik alan çok az. Alışveriş merkezi gezmeyi de sevmiyoruz. E çocuk var, mevsim daha kış. İl dışına şuna buna ev-araba borçlarından dolayı durumumuz her zaman el vermiyo. Bende akşamları pasta yaparım, tatlı yaparım, değişik şeyler denerim, çay demlerim eşimle evde oh mis yeriz içeriz. Eşim de gayet severek yer. Kendin beraber vakit geçirmek için güzel şartlar oluştur. İlla dışarı çıkmak olmasın planın. Hani illa pasta börek demiyorum ama eşinin zevkine göre akşamları evde de beraber ortak yapcak bişiler bulabilirsiniz.
Hem önümüz yaz. Haftasonları pikniğe falan gidersiniz.
Bak bu gün burdaki kadınlar çağırdı ama sabahın 8 buçuğunda olduğu için yine gitmedim uyku tatlı geldiSizde kendiniz cikin. Esimde oyle usengectir. Sirf usengeclikten boyle dedigini anladigim zamanlar. İceri gider hazirlanirim. Ben cikiyorum derim. Bu saatte nereye der. Tek basina gidemezsinler falan. Ben inatla keyifli keyifli gidicen derim. O da hazirlanir gelir.
Ya da gunduz cikarim onunla ayni anda eve girerim sinir olur. Tek basina gitme bir daha beraber cikariz der.
Bir keresinde sirf boyle desin diye hazilanip asagi indim. O gelirkende disaridan geliyomus gibi yaptim
Bende cok sik gezmeyi sevmem zaten. O yuzden artik dedigimde hayir demiyor.
Cikip cok eglendigini gosterir onu da umursamazsan zoruna gidecejtir diye dusunuyorumBak bu gün burdaki kadınlar çağırdı ama sabahın 8 buçuğunda olduğu için yine gitmedim uyku tatlı geldieşim bişey demez zaten çık der ama ben tek sevmiyorum
Gidiyo zaten hıı sen şunu şunu yaptın hemde benden habersizz diye kıskandığını belirtiyorCikip cok eglendigini gosterir onu da umursamazsan zoruna gidecejtir diye dusunuyorum
Oo bunu da yapiyosa ben olsam olayi iyoce abartirdim. O bi yere gidelim dediginde hic canim istemiyo derdimGidiyo zaten hıı sen şunu şunu yaptın hemde benden habersizz diye kıskandığını belirtiyor
Hee diyimde dediğim an tamam gitmeyelim diyip vazgeçsinOo bunu da yapiyosa ben olsam olayi iyoce abartirdim. O bi yere gidelim dediginde hic canim istemiyo derdim
Oda zor pcde oyun oynayan adam genelde zor olur hep önüne yicek taşı diğer odadan bağırsın çayyy diye. Teyzemin kocası da öyle ordan biliyorumeşime surat yapınca çıkarız oda genelde tartışmış oluruz yada huyuna gidince gezdirir inattır biraz eşim
kalabalığı sevmez evde akşama kadar bilgisayarda oyun oynar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?