cinsellikten niye bu kadar rahatsızsınız ki bence mutlu olmanız lazım sizinle ilişki yaşıyor ya başkasına gitse daha mı iyi olcak
evlilikte bunlar gayet normal bence çok görmeyin. Başka ellere itmeyin kocanızı . sizinle ilgilendiği için kaçmayın
ben eşimle çok mutluyum her konu da . hastalığınızdada başka yöntemler bulun şart değil cinsel brlşme.
ya ben de yeni evliyim hemen hamile kaldım aşırı isteksizim,
eşimi çok seviyorum çekici buluyorum sarılmak istiyorum ama o işi istemiyorum
bunu ona söyledim uzun süredir o da beklemiyor artık ben istemiyorum diye yanaşmıyor
biliyorum bana kırılıyor çünkü evlendiğimizden beri doğru düzgün bişey olmadı iki üç kere anca yani ona rağmen hamileyim
bizim baya oldu bi haftayı geçti eşim üzülüyo biliyorum ama elimde değil aşırı isteksizim işkence gibi geliyor
büyük ihtimal hamilelikten olan bişey bu eşimi çok seviyorum ve çekici buluyorum
valla kendi sorunuma bi çözüm bulsam sana da yardımcı olurdum ama nerdee
hastalıgıma mı?? anlayamadım?
sıkayet edıp durmayın
uzunlugunu bılemem
ama dunyadakı en guzel ıkı sey nedır desenız
- bebek emzırmekle - cınsellık aynı sırada gelır 2. alısverıs derim
canım benım,ilk bır,ıkı ay boyle,psıkolojık ama yakında hormonların tavan yapacak,benden soylemesı,arastır bak ınternetten,ondan sonra adam kacacak delık arayacak,ben hamıleyken ayrı yasıyordum hemen hemen ama var oyle bır durum
ya ben de yeni evliyim hemen hamile kaldım aşırı isteksizim,
eşimi çok seviyorum çekici buluyorum sarılmak istiyorum ama o işi istemiyorum
bunu ona söyledim uzun süredir o da beklemiyor artık ben istemiyorum diye yanaşmıyor
biliyorum bana kırılıyor çünkü evlendiğimizden beri doğru düzgün bişey olmadı iki üç kere anca yani ona rağmen hamileyim
bizim baya oldu bi haftayı geçti eşim üzülüyo biliyorum ama elimde değil aşırı isteksizim işkence gibi geliyor
büyük ihtimal hamilelikten olan bişey bu eşimi çok seviyorum ve çekici buluyorum
valla kendi sorunuma bi çözüm bulsam sana da yardımcı olurdum ama nerdee
yanlış anlama canım ya gene l yazdım özel günleriniz de yani =)
ay inşallah öyle olur ya adamla daha doğru düzgün bişeyler yaşayamadan hamilelikle iyice soğudum, eşim önceleri yaklaşıyordu ama ben elimde olmadan bağırdım kendimi çektim artık o da yaklaşamıyor. Zaten heryerim acıyor dokunduğu an çığlığı basıyorum
hamılelıkte aslında algılar cok acık ıstek cok yuksek olur derler bılıyormusun bulantın vs varsa bıtkınsındır suanda
neyse bende 3 gunu gecerse morelım bozuluyor sınırlenmeye baslıyorum esımın ıs durumuna gore degısıyor bızım cunku ayda 10 gun evde olmuyor o gelıyor ben gıdıyorum seklınde
ama 2 gun olmasın 3 gun gun bana gecmıyor sınırlı oluyorum
:)))) anladım sımdı,bademcıklerım bıraz sıs de dedım noluyor???kımdır nedır bu hatun?nerden bılıyor??kahve falı da bakar mı:))
daha yeni evlisin cnm zamanla azalacaktır çok söylenip eşini soğutma bence birazcık sabır .....
hamılelıkte aslında algılar cok acık ıstek cok yuksek olur derler bılıyormusun bulantın vs varsa bıtkınsındır suanda
neyse bende 3 gunu gecerse morelım bozuluyor sınırlenmeye baslıyorum esımın ıs durumuna gore degısıyor bızım cunku ayda 10 gun evde olmuyor o gelıyor ben gıdıyorum seklınde
ama 2 gun olmasın 3 gun gun bana gecmıyor sınırlı oluyorum
geçmiş olsun canım yaben yeniyim buralarda = )
çok mu dondurma yiyosun senn yada soğuk su çok içiyosun = )
bir de şu aralar bana herşey kötü kokuyor tv bile kokuyor siliyorum siliyorum geçmiyor, eşimin erkekler için özel şampuanının kokusuna önceden bayılırdım şimdi midemi bulandırıyor hiç yaklaşamıyorum. yatağım bile kokuyor çarşafları hergün yıkıyorum ama bana kokuyor işte. mesela şuanda koltuklarım kokuyor ki yeni eviliyim zaten eşyalar sıfır ama bana hepsi kokuyormuş gibi geliyor eşime koklatıyorum dalga mı geçiyorsun neresi kokuyor diyor ama bana koktuğu için midem bulanıyor. eşim yıkandığı halde kokuyor gibi geliyor, şampuanı özellikle itici geliyor aşırı derecede kokulardan rahatsız olmaya başladım
dondurma...bın tane olsa bın tane yerımmmmmm:))))
Merhaba kızlar,
Özür dileyerek sizlere bir soru sormak istiyorum.Bu benim ikinci evliliğim.İlk eşimle tanıştırılarak evlendik ve ikinci ayda ayrı yaşamaya başladık.Daha sonrada çocuğun doğmasını bekleyip doğar doğmaz boşandık.Zaten o ilk ayda pek öyle sevgi kelebekleri gibi değildik.1 ay önce aşkımla evlendim...
Herşey çok güzel gidiyor,birbirimizin yanından bir saniye ayrılamıyoruz ama geceleri artık bana işkence gelmeye başladı.Nasıl desem ,biraz durulur sandım ama isteği azalmıyor,çok da uzun suruyor,ben çok yorulmaya başladım bu durumdan.Beraber olmakla sıkıntım yok,onu çok sevıyorum ama sıklığı benı yoruyor.Daha öncede evliydim ama zaten ilk günlerden pek konuşmuyorduk,yakın degıldık.Bu ılk normal evlılıgım.Herkeste durum böylemıdır?Bunun sonu olur dımı?Artık bıkmaya başladım.Şaka yollu söylüyorum ,tamam aşkım diyor,sonra bakıyorum hooppp...Annemi bahane edip bu gece annemlere geldım.açıkca konusmalımıyım?yoksa duzelır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?