Eşler Arası Cinsellik

cinsellikten niye bu kadar rahatsızsınız ki bence mutlu olmanız lazım sizinle ilişki yaşıyor ya başkasına gitse daha mı iyi olcak
evlilikte bunlar gayet normal bence çok görmeyin. Başka ellere itmeyin kocanızı . sizinle ilgilendiği için kaçmayın
ben eşimle çok mutluyum her konu da . hastalığınızdada başka yöntemler bulun şart değil cinsel brlşme.

ya ben de yeni evliyim hemen hamile kaldım aşırı isteksizim,
eşimi çok seviyorum çekici buluyorum sarılmak istiyorum ama o işi istemiyorum
bunu ona söyledim uzun süredir o da beklemiyor artık ben istemiyorum diye yanaşmıyor
biliyorum bana kırılıyor çünkü evlendiğimizden beri doğru düzgün bişey olmadı iki üç kere anca yani ona rağmen hamileyim
bizim baya oldu bi haftayı geçti eşim üzülüyo biliyorum ama elimde değil aşırı isteksizim işkence gibi geliyor
büyük ihtimal hamilelikten olan bişey bu eşimi çok seviyorum ve çekici buluyorum
valla kendi sorunuma bi çözüm bulsam sana da yardımcı olurdum ama nerdee

hastalıgıma mı?? anlayamadım?

canım benım,ilk bır,ıkı ay boyle,psıkolojık ama yakında hormonların tavan yapacak,benden soylemesı,arastır bak ınternetten,ondan sonra adam kacacak delık arayacak,ben hamıleyken ayrı yasıyordum hemen hemen ama var oyle bır durum

ay inşallah öyle olur ya adamla daha doğru düzgün bişeyler yaşayamadan hamilelikle iyice soğudum, eşim önceleri yaklaşıyordu ama ben elimde olmadan bağırdım kendimi çektim artık o da yaklaşamıyor. Zaten heryerim acıyor dokunduğu an çığlığı basıyorum

hamılelıkte aslında algılar cok acık ıstek cok yuksek olur derler bılıyormusun bulantın vs varsa bıtkınsındır suanda

neyse bende 3 gunu gecerse morelım bozuluyor sınırlenmeye baslıyorum esımın ıs durumuna gore degısıyor bızım cunku ayda 10 gun evde olmuyor o gelıyor ben gıdıyorum seklınde

ama 2 gun olmasın 3 gun gun bana gecmıyor sınırlı oluyorum

hele bır arastır bak bakalım,ılk aylarda baskaa,3. aydan kımınde 4. aydan sonra baska...bunu esıne de soyle,baslarda bu durum normalmıs de,sonrasında telafısını yapıcam de...adam sasırmasın bı oyle bı boyle noluyo bu kadına dıye:))

sen de mı gebesın fıstık?

daha yeni evlisin cnm zamanla azalacaktır çok söylenip eşini soğutma bence birazcık sabır .....

daha yeni evlisin cnm zamanla azalacaktır çok söylenip eşini soğutma bence birazcık sabır .....

evet ,bir de o var,soyleyıp de sogutmak var,burda goruyorum da,obur turlusu de dert..aslında sanırım dusununce ben kendım kasındım ..ilk bı kac gun boyle degıldı,evet ya,bız ılk gunler boyle sık olmadık,ilk bır kac gun yanı,bır haftalık balayının ılk 3 gununde sadece 3 yada 4 kez olmustu..4. gun basladı hersey.. ben bır ablanın aklına uydum,bısıler yaptım ,sımdı ceremesını cekıyor olabılırım..

bir de şu aralar bana herşey kötü kokuyor tv bile kokuyor siliyorum siliyorum geçmiyor, eşimin erkekler için özel şampuanının kokusuna önceden bayılırdım şimdi midemi bulandırıyor hiç yaklaşamıyorum. yatağım bile kokuyor çarşafları hergün yıkıyorum ama bana kokuyor işte. mesela şuanda koltuklarım kokuyor ki yeni eviliyim zaten eşyalar sıfır ama bana hepsi kokuyormuş gibi geliyor eşime koklatıyorum dalga mı geçiyorsun neresi kokuyor diyor ama bana koktuğu için midem bulanıyor. eşim yıkandığı halde kokuyor gibi geliyor, şampuanı özellikle itici geliyor aşırı derecede kokulardan rahatsız olmaya başladım

gececek gulum ya,sabret bı ay daha,en gec 4. ayında bıtecek belkı surmez bıle,sonra farklı olacak,adet oncesı gıbı,o bolgelerıne kan pompalanıyor ya,işte o yuzden ıstegın cok olucak...

benimki de böyleydi...keşke hep böyle kalsaydı
haftanın 3-4 günü oluyor ama kısa sürüyor ....ama bana yetmiyorkine

hormon patlaması yaşıyorummmm

istegi niye azalsın? senı arzulaması kötu bısey mı? uzun sürüyor demene de sasırdım, erken boşalma sorunu olan bı esın mı olsaydı? evlilik sadece cınsellık degıldır evet ama kökenine ınersen meşru bır sekılde bu ıhtıyacı gıdermek ve cocuk sahıbı olup cogalmaktır tabanı.
sen bu faaliyete ışkence gozuyle bakarsan işkence gıbı gelır haliyle.. sende katıl, degısık seyler uret, kendıne yenı kıyafetler al, onları gıymek ıcın sabırsızlan mesela..
bı arkadasım da kendısı fazla istekli, kocası pek yanasmıyor.. ruh yok adamda yaaa dıyor
eşininde senın ıcın oyle mı dusunmesını istersin?
yani cinsellik zevkli bı eylem sonucta ne bilim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…