Eşler Arası Cinsellik

Yazma sen okuyacan demiii vayy

Eski toprak boşuna denmiyor,şimdiki evlilikleri buradan okuyoruzda neler oluyormuş neler.Kendileriniz naza çekiyorlar erkekler

artık erkekler kadın , kadınlar erkek oldu , kadınlar koşuyor erkeklerin peşinden haliyle adamlar havaya girdiler ben kendim kardeşimden oğlumdan görüyorum kızlar koşturuyorlar
nerde eski nazsız erkekler ahh ahhh

Yazma sen okuyacan demiii vayy

Eski toprak boşuna denmiyor,şimdiki evlilikleri buradan okuyoruzda neler oluyormuş neler.Kendileriniz naza çekiyorlar erkekler

ivet öle yapçam

eskidenki hormonsuz yemekler filan bu adamları böyle yapıyomuş
anneannem diyomuş
ne zaman trabzon tereyağı ile yemek yapsam o gece bana uyku yok
yorgun olmadığım zaman tereyağlı yemek yapıyorum en azından.
dedemde habire tereyağ alırmış
konu komşuya dağıtırmış anneannemde

Bence sorun yok
sorunsuz sorun yok
Bende libido saglam calısıyor ben kocamı uyandırıyorum yada bı odaya gıt gelıyorum Ne kadarn sanslısın kocacım dıyorum

sence sorun yoksa bence zaten yok maaşallah o zaman bu enerjin hiç bitmesin :)

benım annem ben dudaktan öpmem daha dogrusu soyle dıyor
ben babanı hiç agzından öpmedim ne öpücem pis agzını onun ya bıyıklı falan kac senedir evliyim öpmem diyor

benım annem ben dudaktan öpmem daha dogrusu soyle dıyor
ben babanı hiç agzından öpmedim ne öpücem pis agzını onun ya bıyıklı falan kac senedir evliyim öpmem diyor

ne öpücem babanın pis ağzını mı

demekki baba dudağa fırsat bırakmıyosa

cute ne şansı kuzum ya ona can mı dayanır 2-3 saat bayılır artık insan..şu ramazan günü abdestimiz kaçacak tövbee

hergün hergün bence bıkılır bi zevki kalmaz,herşeyin ortası makbuldür

Valla ben adama, "çocukları kaptım iktidarsız kaldım desen göbek atarım" dedim. Baktı baktı el deliye ben akıllıya hasret dedi, gitti.

Bu konu baya geyik muhabbetine döndü ama şunu söylemekte fayda var 22 yıllık evli birisi olarak zamanla azalıyor ama sağlıkla ilgili bir sorun yoksa bitmez. Yani demem oki ilk zamanlardaki su kuşuna dönme muhabbeti bunca seneden sonra haftada 2-3 e düşüyor tabi çocuklar büyüyor fırsatlar azalıyor birazda ondan.
Ha aklıma gelmişken o kadar uzun mesai yapar gibide hiç yapmadık istememde. Ben öyle uzun uzadıya şeylerden hoşlanmam benim elim çabuk işim çabuk ve bende bundan oldukça memnunum. Öylesine vucutmu dayanır canım

Gözünün yağını yediğim hormonsuz yiyecekler
Tereyağın gücü eyy sen nelere kadirmişsin

ne öpücem babanın pis ağzını mı

demekki baba dudağa fırsat bırakmıyosa

Gözünün yağını yediğim hormonsuz yiyecekler
Tereyağın gücü eyy sen nelere kadirmişsin

adet zamanında sınırları zorlarmış rahmetli

anneannem evliyken hep çocuk doğurduğu için
evliliği hamile kalmak sanırmış
biri doğar doğmaz pıt yenisi başlarmış filizlenmeye

Evliliğin ilk dönemleri ve heyecanıyla cinselliği yoğun yaşamak normal kabul edilir.
Eşiniz sabah öğlen akşam gelip sizden ilişki talep etmesi biraz tuhaf gibi görünse de bunu reddederek değil de daha yumuşak bir dille ya da yönlendirerek azaltabilirsiniz.
Ya da enerjisini azaltmak için onu spora, oyuna, film izlemeye teşvik edebilirsiniz.
İlgisini başka yerlere kaydırarak kendinize dinlenme fırsatı yaratmak sizin elinizde. Kendiniz için de doktora gitmenizi ya da imkanınız yoksa bu konu hakkında bilgilendirici eğitici kitaplar okumanızı tavsiye ederim. Çünkü siz her ne kadar seviyorum birlikte olmak istiyorum deseniz de eski evliliğinizin derin izlerini benliğinizde hala yaşatıyorsunuz.

adet zamanında sınırları zorlarmış rahmetli

anneannem evliyken hep çocuk doğurduğu için
evliliği hamile kalmak sanırmış
biri doğar doğmaz pıt yenisi başlarmış filizlenmeye

Diyorum ya eski toprak diye,şanına yakışanı yapmış boş bırakmamış hiç

vallahı billahi bu ne yaaartık erkekler kadın , kadınlar erkek oldu , kadınlar koşuyor erkeklerin peşinden haliyle adamlar havaya girdiler ben kendim kardeşimden görüyorum kızlar koşturuyorlar

Iki senedir esimle birlikte olamayan biri olarak sizi cok kiskandim ...

Valla tatlım o senın sorunun zıra cınsellık yasayan erkeklere sapık demıstın benım kocam senınkı gıbı sapık degıl demıstın dumduz
sen ıstedın yanı ıslerın buralara gelmesını
tullip'in eşinin kadın versiyonusun
Neyse sen fazla takılma buraya bozar burası senı

vallahı billahi bu ne yaaartık erkekler kadın , kadınlar erkek oldu , kadınlar koşuyor erkeklerin peşinden haliyle adamlar havaya girdiler ben kendim kardeşimden görüyorum kızlar koşturuyorlar

tatlım kızıyorsun bana ama haksızmıyım ben geneli için dedim
çoğu kızlar erkeklere gereginden fazla değer verip peşlerinden koşturmuyorlarmı dolayısıyla adamlar havaya giriyorlar
gerekesiz değer vermemek lazım

:2:
vallahi sen çok yaşa canım bende tulpin eşini kendiciğe benzetmiştim
inş her ikiside mutlu sona ulaşırlar

eşiniz siiznle birlikte pazartesi-perşembe oruçlarını tutsun düzenli olarak.her derde devadır sorun çözülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…