Eşler Arası Cinsellik

forumda kocasının isteksizliğinden şikayetçi o kadar kadın var ki şükredin halinize tersi olsaydı beni beğenmiyo mu istemiyo mu olurdu tabii çok sık olması da zor olur mesela günde 3 kere de çekilmez ama zaten yeni evliymişsiniz zamanla düzene girer
ayrıca eşinize bugün yorgunum ara verelim filan deseniz anlayışla karşılamaz mı bunda kırılacak bşy yok bence bu düzeni siz sağlayabilirsiniz bence

Her saglikli birey gibi evliligin ilk yillari icin normal diyorum ben

Zamanla azalir, daha dogrusu coluk cocuktan dolayi bu kadar firsat olmaz .
Ama velakin tamamen biter diye bekleme :)
Azami haftada 1 veya 2'ye duser

Zaten tamamen biterse de ortada ciddi sorun var demektir

valla topic dert topiği olmaktan çıkmış +18 geyiğine dönmüş çok keyif alarak tebessümle okudum yazdıklarınızı

ahaha:)) çok guldum yorumlara..Allah da sizi güldürsün..Tullıp kım 4 harfli kim bilemedim ama,vaktım az kısaca cevap vereyım,önberaberlik biraz uzun suruyor,1 saat bazen 2 saat,genelde bu kısım uzun suruyor yanı zaten,önsevısme dedıgımız durum,bu gereklıymıs beyefendıye gore,töbe töbe ramazan ramazan da konusuyorum kusura bakmayın artık ama geç boşalma sorunu da olabılır.Çunku ilişkiye girişinde bır kac saat surdugu oluyor.Her zaman degıl genelde haftasonları aksamları..Ama artık yeter dedıgım an 40-50 sanıye ıcınde hemen rahatlıyor.Terayagı falan demıssınız de,eşim sabahları cevız ,badem ıcı vs yer,beslenmesıne tutku derecesınde dıkkat edıyor,boyuna kılosuna vs,kendısı bosnak,acaba besınlerden mı kaynaklı?Ben cok fazla doktorluk bır durumda oldugumu goremedım canlarım ,cunku benım rahatsızlıgım uzun ve sık ılıskıye gırmek,herhangı bır tıksınmem yada hoslanmama durum yok esımden ama dedıgım gıbı artık yoruyor,kondısyon yok zaten bende,bıkkınlık verıyor,ınsan ozleyemıyor dokunmayı,opmeyı bu kadar sık olunca..ama tabı belkıde sorun bendedır bılemedım sımdı,bır konuda haklısınız,bır gun bunlar bıtınce de neden artık benı ıstemıyor moduna gırebılır ınsan,ama gercekten ya,bıktım,yoruldum,enerjım kalmıyor kı..

Ah benim ablalarım burası tam bir eğiim yuvası olmuş
Çok güldürdünüz beni siz biliyorsunuz kendinizi , ders 1 olarak burdaki yorumları kenara not ediyorum

diyorum,mesele bı haftasonuydu o gun ve oglen beraber olmustuk..aksam bu bıraz yanaştı,saat 10 gıbı,hadı fılm ızleyelım dedım,izledık,hadı bı tane daha dedım ,onu da ızledık,saat gece 2 oldu,uykum var dedım,tamam canım dedı,yattık,ama pazar sabahı baktım sekızde uyandırıyor benı,sarılma bahanesıyle,sonra gulerek dedıki,dun gece ıkı fılm ızlettın,savdın benı basından.Merak ettim,bılgısayar gecmısıne de baktım,acık sacık fılm vs ızlıyomu dıye,bılgısayardan pek anlamaz,laptopunada keylogger koydum,bısı yok, haber okumus ınternette sadece,belkı de adamcagızın ustune pek gıtmemelıyım..

Kedicikk o kadar yol gösterdik ama değilmi,çaba gösterdiniz mi hiç ..

Korkuyorum hala tik yok bende, elimden baska biseyde gelmiyor.

Anneanneye sevgiler öperim ellerinden

Evet benim icin gunde 3 4 kere birlikte olmak, yemeden icmeden kesilipte surekli yatakta olmak sapkinliktir halada sozlerimin arkasindayim. Benimki bir hastalik sonucta, keyfimden olmuyor ya.

hayırdır kuzum ?uzuldum.neden ?bır sorununuz mu var?
Evet canim sorun buyuk hala kari koca olamadik, kendimi cok eksik hissediyorum esime karsi, vajinismus benimkisi. iyice kasiliyorum o isi denemeye kalkisirsak, kas gevsetici surup aldim ramazandan sonra onu kullancam bide oyle deniyiyim bakalim faydasi olcakmi

insan karısını sever ister arzular bu sapıklık olmaz bence sapık insan her yerde her ortamda gördüğü karşı cinsi ister ve rahatsız edici hareketlerde bulunur

vajinusmus olayı farklı tabii umarım en kısa sırada çözülür sorununuz kendiniz kasmayın bence bunu yendiğinizde nasıl bu güzellikten mahrum kalmışım diye üzülürsünüz

o yorumunu ok adar ıyı hatırlıyorumkı hatta bırz once tekrar gırıp baktımda
günde 3-4 bırlıkte olmak arzudur sapıklık degıl
sız hıc doktora gıtmedınız hastalık oldugunu nereden bılıyorsunuz?

kedicikk ilac hap bıseyler almıssın baska bır sayfada okudum bunlar care degıls en cınsellıgı sevmıyorsun daha once yazmıstın psıkologa gıtmen gerekıyor senın ama cınsel bozukluk alanına buda ıstanbulda capada var
gunde 6 kısı bakıyorlar yuksek ıhtımal heyete cıkacaksın onlar senı yonlendırecek
2 sene evlılıgın gıtmıs ama maxımum daha 1 sene bu sekılde devam eder
degısen bırsey yoksa bosanırsınız karsındakı ınsanında hayallerını calmıs oluyorsun bır an once doktora gıtmen gerekıyor

benim eşimde tam tersi çok fazla düşünceli çok fazla anlayışlı banagöre en son geçen hafta birlikte olduk sonra ben adet oldum ve 2-3 gündür dudağımda bi yara var aft deniyo ya bende çok çıkıyo malesef eşiminde bu yüzden yanaşmadığını biliyorum ondan bi ışık görmeyince ben ışığı gönderdim ona dün gece dudağın acıcak dedi sen nasıl durabiliyon bu kadar süre erkek olarak erkek böylemi olur dedim biraz ağır oldu heralde söylediğim küstü döndü arkasını zaten anlayışlı olmucan hasta falan dinlemicen azgın olcan internete bak gör erkek nasıl oluyomuş karını hiç düşünmücen dedi.bende biraz lafımı çevirmeye çalıştım büyüklerimiz hep anlatırya erkek hep ister o istediğinde sende istemek zorundasın falan filan diye kaç gündür dudağın acıcak diye istemiyorum dudağın geçsin dedi dudağıma dokunma o zaman dedim dokunmadan olurmu öyle yarım olur dedi neyse işte sustuk 5 dk falan sonra döndü arkasını üst dudağından öpsem acımaz heralde dedi

valla rahat işi var galiba eşinizin yorulmuyor tadını çıkartın gün gelir onu bulamazsınız:)
benim eşimde kolay yorulan biri degildi 3 sene sevgililikte artı 3 sene evlılık hayatımız vardı ama eşim hiç sıkılmadan hep fırsat kollardı ama gel gör ki 19 20 gündür tık yok adamda öyle bir işe girdiki eşim 1 buçukta eve anca dönüyoruz işten eve tabi direk bazende soyunmadan yataga atlıyoruz şimdiki haline şükret bence onu bulamayanlarda var:)

Sanırım bu bıraz yorgunlukla alakalı,erkek yorgun oldugu zaman ısteklı olmuyor demek,beyın yorgunluguda etkılı,esım hııc bır seyı kafaya takmaz,hep mutlu,cok dusuncelı bırı degıl cunku yapısı oyle,alıstım artık ama uzuldugunu,sınırlendıgını,kafasını bıseye taktıgını gormedım hıc..

Ben şöyle sıkayetcıyım,benım kondısyonum yok,sıgara ıcıyorum,12 kılo fazlam var,esımse sıgara -alkol kullanmaz,190 boyunda 87 kıloda,ben 170 boy 72 kılo,spor yapar her aksam yuruyus bandında kosar ,ben merdıven cıkamıyorum,onun eforuyla benımkı bır olmuyor,tum enerjım bıtıyor,benden yasca 10 yas buyuk ama gel gor kı ben cabuk yoruluyorum.

biz bayanlar çok fazla hareket etmıyoruz genelde çalışsak bile daha hafıf oluyor işimiz ama onlar enazından benım eşim çalışırken bile efor sarfettıgı ıcın evet onlar daha çok yorulmuyorlar spor gibide geliyor olabilir onlara:)

evet bende sansli oldugumu düsünüyorum
sürekli pesimde gezen sürekli yataga girmek isteyen bir adam beni bunaltirdi kesinlikle
bir arkadasim var
kocasi cok fena
kiz adamin uyumasini bekliyor bazan yataga sessizce giriyorum uyanmasin diye diyor
kiz bunalmis adam sürekli istiyor :)

sıkayet edıp durmayın
uzunlugunu bılemem
ama dunyadakı en guzel ıkı sey nedır desenız
- bebek emzırmekle - cınsellık aynı sırada gelır 2. alısverıs derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…