Iki senedir esimle birlikte olamayan biri olarak sizi cok kiskandim ...
forumda kocasının isteksizliğinden şikayetçi o kadar kadın var ki şükredin halinize tersi olsaydı beni beğenmiyo mu istemiyo mu olurdu tabii çok sık olması da zor olur mesela günde 3 kere de çekilmez ama zaten yeni evliymişsiniz zamanla düzene girer
ayrıca eşinize bugün yorgunum ara verelim filan deseniz anlayışla karşılamaz mı bunda kırılacak bşy yok bence bu düzeni siz sağlayabilirsiniz bence
Kedicikk o kadar yol gösterdik ama değilmi,çaba gösterdiniz mi hiç ..
Korkuyorum hala tik yok bende, elimden baska biseyde gelmiyor.
Anneanneye sevgiler öperim ellerinden
Valla tatlım o senın sorunun zıra cınsellık yasayan erkeklere sapık demıstın benım kocam senınkı gıbı sapık degıl demıstın dumduz
sen ıstedın yanı ıslerın buralara gelmesını
tullip'in eşinin kadın versiyonusun
Neyse sen fazla takılma buraya bozar burası senı
Evet canim sorun buyuk hala kari koca olamadik, kendimi cok eksik hissediyorum esime karsi, vajinismus benimkisi. iyice kasiliyorum o isi denemeye kalkisirsak, kas gevsetici surup aldim ramazandan sonra onu kullancam bide oyle deniyiyim bakalim faydasi olcakmihayırdır kuzum ?uzuldum.neden ?bır sorununuz mu var?
Evet benim icin gunde 3 4 kere birlikte olmak, yemeden icmeden kesilipte surekli yatakta olmak sapkinliktir halada sozlerimin arkasindayim. Benimki bir hastalik sonucta, keyfimden olmuyor ya.
Evet canim sorun buyuk hala kari koca olamadik, kendimi cok eksik hissediyorum esime karsi, vajinismus benimkisi. iyice kasiliyorum o isi denemeye kalkisirsak, kas gevsetici surup aldim ramazandan sonra onu kullancam bide oyle deniyiyim bakalim faydasi olcakmi
valla rahat işi var galiba eşinizin yorulmuyor tadını çıkartın gün gelir onu bulamazsınız:)
benim eşimde kolay yorulan biri degildi 3 sene sevgililikte artı 3 sene evlılık hayatımız vardı ama eşim hiç sıkılmadan hep fırsat kollardı ama gel gör ki 19 20 gündür tık yok adamda öyle bir işe girdiki eşim 1 buçukta eve anca dönüyoruz işten eve tabi direk bazende soyunmadan yataga atlıyoruz şimdiki haline şükret bence onu bulamayanlarda var:)
Kendi kendıne mı duzeldı durum?
Hayır canım düzelmedi 1 buçuk yıldır aynı tam gaz devam yani
Sanırım bu bıraz yorgunlukla alakalı,erkek yorgun oldugu zaman ısteklı olmuyor demek,beyın yorgunluguda etkılı,esım hııc bır seyı kafaya takmaz,hep mutlu,cok dusuncelı bırı degıl cunku yapısı oyle,alıstım artık ama uzuldugunu,sınırlendıgını,kafasını bıseye taktıgını gormedım hıc..
Ben şöyle sıkayetcıyım,benım kondısyonum yok,sıgara ıcıyorum,12 kılo fazlam var,esımse sıgara -alkol kullanmaz,190 boyunda 87 kıloda,ben 170 boy 72 kılo,spor yapar her aksam yuruyus bandında kosar ,ben merdıven cıkamıyorum,onun eforuyla benımkı bır olmuyor,tum enerjım bıtıyor,benden yasca 10 yas buyuk ama gel gor kı ben cabuk yoruluyorum.
benım esım de benden buyuk yasça,onunda cok kız arkadaşı olmuş,ama demek kı kısıden kısıye degısıyor,ben cok ısteklı bırı degılım,boyle ıyıce soğuyorum artık,bana gore sanslısınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?