Eşler arasında ilişki

Mervekaya80q

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2019
90
49
3
35
Merhaba hanımlar sizden fikir öneri deneyim istiyorum eşimle bazı sorunlar yaşadık atlattık ama ben ona karşı birşeyler yapmak istiyorum daha doğrusu hani bazı kadınlar vardır ipi elindedir kocasını kendine bağlar o şekilde bir kadın olmak istiyorum aramızda vardır muhakkak özellikle o bayanalrdan fikir istiyorum

Merhaba hanımlar sizden fikir öneri deneyim istiyorum eşimle bazı sorunlar yaşadık atlattık ama ben ona karşı birşeyler yapmak istiyorum daha doğrusu hani bazı kadınlar vardır ipi elindedir kocasını kendine bağlar o şekilde bir kadın olmak istiyorum aramızda vardır muhakkak özellikle o bayanalrdan fikir istiyorum

Eşim köpeğim değil ki ipi elimde olsun ya:KK70:sorun neyse oturur konuşur çözeriz. İşin sırrı doğru iletişim. Ha ille de taktik derseniz 1 adım ileri gidersiniz 2 adım geri.

Valla ben o kadinlardanmiyim bilmem ama esimin her dedigine tamam derim o ikna olur kendi dediginin kabul olduguna aradan biraz zaman gecer 3 4 saat mesela iste hayatim soylede olsaydi dahami iyi olurdu yinede senbilirsin tabi ama soyle yapsak sonucu bu olur senin dedigin gbi yapsak boyle olur ama tabiki karar senin sen nedrsen oyle yapalm flan derm o bi dusunur sonra bnm soylediklerimi kendi fikriyms gbi kabul eder

İpi almak icin yapilacak bisey yok ayrica ip nedir ya :KK70:
Sizin deyiminizle ipi eline almak kadinin marifeti degil, adamin karakter yapisi ve izin vermesiyle alakali birsey.

Benim eşime sözüm gecer ve geciyorsa eşim belli oranda buna izin verdigi icindir, ayni sekilde ben eşimi dinliyorsam ben istedigim icin oluyor.
Kimse kimsenin kopegi degil her agzindan cikani emir kabul etmiyor, anlasamadigimiz, catistigimiz noktalar da oluyor. Kopek olan adamlarin karakteri oyledir zaten sonradan olmaz.

Hep sevecen tatlı bir dil sakin bir konuşma tarzı ve hanginizin o konuda fikri doğru ise o yönde illa dediğim olacak derseniz hicbir erkek kabul etmez huzur ve sevgi verin herşey yol alir

İpi almak icin yapilacak bisey yok ayrica ip nedir ya :KK70:
Sizin deyiminizle ipi eline almak kadinin marifeti degil, adamin karakter yapisi ve izin vermesiyle alakali birsey.

Benim eşime sözüm gecer ve geciyorsa eşim belli oranda buna izin verdigi icindir, ayni sekilde ben eşimi dinliyorsam ben istedigim icin oluyor.
Kimse kimsenin kopegi degil her agzindan cikani emir kabul etmiyor, anlasamadigimiz, catistigimiz noktalar da oluyor. Kopek olan adamlarin karakteri oyledir zaten sonradan olmaz.
ipi almayı mecazen kullandım anlatmak istediğim yani eşi kendine bağlamak

Bence düşüncen yanlış, o kadınları hic sevmem. Bence en guzeli iki tarafin oturup konuşup anlasabilmesi🤗

Anlaşıyoruz saten aslında benim istedim bana bağlanması çok çok sevmesi 😁😁 yoksa eşimi yönetmek degil
Sevgisinden suphen mi var ? Bazi erkekler bunu gosteremiyor misal amcam ve babam o kadar soğuklar ki eslerine karşı ama seviyorlar.
Diğer amcam cok romantik hediyeler alan,esini herkesten ustun tutandi ama o kadar kotu bi sekilde boşandı ki... Ona giptayla bakan yengem ve annem simdi sukrediyor 🤪

Back
X